- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
İyi yapmışsınız arada kafa dağıtmak süper oluyor insanın ihtiyacı oluyor rahatliyor![]()
aynen canım ya ilk türk medeniyetlerini bitirdim ya ondan

ihtiyacın türkiye geneli var bu arada msj gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınız arada kafa dağıtmak süper oluyor insanın ihtiyacı oluyor rahatliyor![]()
aynen canım ya ilk türk medeniyetlerini bitirdim ya ondan
ihtiyacın türkiye geneli var bu arada msj gelmiş![]()
200 tarih sorusu
120 türkce sorusu
50. Mat soru bugünü 350 soruyla kapatıyorumBakalım yarın kaç soru cozebilecegim
iyi geceler herkeze
![]()
maşşallah canım benim
iyi geceler bende yarın akşam sabahlıcam![]()
Yarın gece bende geç yaticam haftasonuma esim evde 6da kalkıp kahvaltı hazırlama derdi olmuycakEşlik ederim sana canim
İyi geceler canim
orta asya tür k yönetim ve anlayışının şekillenmesinde
1 gelenek ve görenek
2 iklim ve yerşekilleri
3 çevre kültürler
gibi unsurlardan hangilerinin belirleyici olduğu söylenebilir ?
a yanlız 1
b yanlız 2
c yanlız 3
d 1ve2
e 2 ve 3
Ben yalnız bir diyorum:26:
benimdee çok yanlışım çıkıyor
oyy inşallah başarırız bu sınavı![]()
2 ne alaka ben pek bagdastiramadim:26:İns. Emeklerimizin karşılığını alırız hayirlisi olsun hakkimizda
orta asya tür k yönetim ve anlayışının şekillenmesinde
1 gelenek ve görenek
2 iklim ve yerşekilleri
3 çevre kültürler
gibi unsurlardan hangilerinin belirleyici olduğu söylenebilir ?
a yanlız 1
b yanlız 2
c yanlız 3
d 1ve2
e 2 ve 3
1 ve 2 diyorum. eğer şıklarda 123 olsaydı 1 2 ve 3 derdim. çünkü çevre kültürlerden örneğin çin den çinli prensesleri gelin olarak aldığımız için ve bu çinli prenseslerinde geneli ajan gibi çalıştıklarından dolayı yönetime etkisi vardı diye düşünüyorum. ama şıklarda 123 yok. o yüzden 1 ve 2.
doğru cevap nedir ?
1 ve 2 diyorum. eğer şıklarda 123 olsaydı 1 2 ve 3 derdim. çünkü çevre kültürlerden örneğin çin den çinli prensesleri gelin olarak aldığımız için ve bu çinli prenseslerinde geneli ajan gibi çalıştıklarından dolayı yönetime etkisi vardı diye düşünüyorum. ama şıklarda 123 yok. o yüzden 1 ve 2.
doğru cevap nedir ?
tarihte 30 soruda 22 doğru yaptım şaştım kendime ,yarı yarıya çıkıyordu 15-17-22 ins daha da yükselicek![]()