2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

120 turkce 180 tarıh soru toplm 300 soru cozdum

of maşallah

konularının hepisi bitti mi<<<<<<???????????????????????????

şimdi farkettim

işaretlere dikkat etmemişim

soru co k basit

ama sık larda yok tu aradığım

ama işaretlere bakınca hatamda ortaya cıkt ı

soru su
2+1,18-0,35+0,7

ben aaradaki - işaretini görmedim yarım saat
ve habire nerde hata yapıyorum diye kendimi yedim yani ..BEN HEPİSİNİ TOPLADIM DURDUM
EN SON ŞIKLAR YANLIŞ DİYE BİLE DÜŞÜNDÜM

böyle basit bir soruda yarılm saatim gitti

akşşam çözünce böyle oluyor

gündüzde çocuklarla

allah benimde yardımcım olsun

benim sınava 5 ay var ama ben çocuklarla yetişemem gibime geliyr

Son düzenleme:

Cnm bi konuya 2 gün ayır okyonus arkadaşımızın dediği gibi tek bi derse yönlen sen bi çok dersi aynı anda yürütmeye çalıştığın için bilgiler de karışıyo olabilir.
Oyüzden bi konuya 2 gün rahat rahat vakit ayır ondan sonra da tüm kaynaklardan soru taraması yap 300 olur 500 olur kaç tane olursa artık.
Çok soru çözmemiz gerekiyo cnm Allah yardımcımız olsun.

Olumsuz düşünmek yok
Yasaklıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı sen hiç merak etme.
Elimizden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırız

evet haklısın
ben daha almadım soru bankası
ablam almış ama dah a yyollamadı

açıkcası yollasada ben çösmeye başlayamam

tam olarak konulara hakim değilim tarihte

coğrafya desen zaten çok yeni başladım ama umutsuz değilim
coğrafyayıda sevdim
önceden korktuğum bir dersti

coğrafyada dağları öğreniyorum
bi arkadaşimiz dagları bulmaca oyunu yazmıştı burda
ben coğrafyaya başlamadığı m halde sık kullanılanlara eklemiştim
ilk coğrafyaya başlamadan oynadım
yapamadın
en bilinen dağı bile yerleştiremedim
calışmaya başlayınca hata azaldi
dağları ögrenmiişim
kendimce dağları kodladım
tarıhtede aynını yaptım
yarğı calişma kitabina göre tekt ek islahatları kodladım
benim kitapta istihkam okulu 1,abdülhamitte var
ama netten bakarken karşılaştım istihkam okulu 3 mahmutta yazılmıştı
ben yine kitapıma inanıyorum
ama kafamda karışmadı degil yani

teşekkür ederim

ben de çok hevesliyim çalışmaya ama çocuklarlla vaktim çok az kalıyor
pek calışamıyorum
neden daha önce kpss ye girmek istememişim bilemedim
yanı cocuklar olmadan önce

hadi 1,den sonrada deneyebilirmişim

en azından 1 çocuk ,2 den daha kolay
vardır bundada bir hayır :26:

toprak tipi hem mat hem özel konum ,akarsu rejimi notlarımda orta kuşak ve matematik konumundan dolayı akdeniz iklimi görülür bilmem ne .ya bu coğ beni mahvetti 1. konuyu anlayamadığımdan 3. konuda takıldım hüf.şimdi bu toprak tipinin mat alakalı olması orta kusaklamı alakalı :26:
birde sıcaklık farkından kasıt gerçekle indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkmı anlayamadım bir türlü

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Bir türlü konsantre olamadığım bir matematik sorusu var.

Soru : Bir traktörün ön tekerleğinin yarıçapı 2 ile, arka tekerleğinin yarıçapı 5 ile orantılıdır. Traktör 50 II (pi ) metre yol aldığında ön tekerlek arka tekerlekten 30 kez fazla dönüyor. Buna göre arka tekerleğin yarı çapı kaç cm dir ?

a- 20 b- 40 c- 60 d- 100 e- 125

Elbette ki var bunda da bi hayır cnm
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Bebişleri öp yerime.

Benim tarihten inkılaplar ve dış politika kaldı 2 oldu basa donüyorum tekrar ediyorum 2 konum bitsin yine basa sonucum tekrar edicem 3 gun sürüyor tekrar edip soru çözmek 15 günde bir tarihi ben tekrar edicem yoksa unutuyorum tekrarlar sayesinde baya aklımda birseyler kalmaya basladiCoğrafya anayasa dürüyor benim onlara gecicem sonra turkcedende çok yanlışım çıkıyor matta bazen benimde oluyor yarım saat uğraştığım sorular ama dikkatsizlikten oluyor dediğin gibi senin cocuk falanda var ALlah yardımcın olsun canım ins. İstediğin sonucu alırsın sınavda

Son düzenleme:
Kizlar bugün hiç çalışamadım annemle gezdik Hali aldık mutfağıma Halim var ama havalar istiyor ortayere serçem büyük halımı kaldırıcam annem KPSS kitabı aldı bana bir soru bankasıAlmadığım birkaç ayın kaldı onlarıda alıcım nasipse konularım tamamen bitince ful soru çözümü yapicam Yemek yiyip soru çözücüm biraz yine. Yazarımsoru sayımı yorgunun pek çözemem bugün ama 100 soru çözerim belki

Tüm gun gezdiğim için gündüz çalışamadım aksam 9dan sonra 130 türkce sorusu çözdüm çok gezdim yoruldum Herkeze iyi geceler yarın görüşmek uzere

Kızlar başvuru formunda , internet şifresi isteği kısmında tek bir seçenek var. ordada "şifremi unuttum yeni şifre istiyorum " seçeneği bulunuyor. ben daha önce son 5 sene içinde sınava girmedim mecburen bu seçeneği mi işaretliyoruz ?

Günaydın hanımlar Kahvaltımı edip yemeğimi yapica. Sonra hemen ders bası önce bir denen çözücüm güne denemeyle baslayim

Günaydın hanımlar Kahvaltımı edip yemeğimi yapica. Sonra hemen ders bası önce bir deneme çözücem güne denemeyle baslayim

günaydın kızlar
yoğun geçen bi haftanın ardından kendime ödül olarak tatil verdim
geçen deneme çözdüm konuları unutmamışım tarihte epey aklımda kalmış halbuki konuları birer kez okumuştum ama akılda kalıcı olmuş şaşırdım.
geriye coğrafya ve vatandaşlık var onlar için acele etmek istemiyorum öncelik okuldaki sınavlar.
öyle işte belki bugün bi deneme daha çözerim

son 5 sene içinde sınava girmediysen ösym merkezine gidip şifre alman gerekiyor diye biliyorum.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…