2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

İse gidip gelirken usuttun herhaldeGecmis olsun canım dinlen bol bol vitamin al

cuma günü ince giyinmiştim kaptım öle şifayı bide şube sıcak dışarsı soğuk olunca kendim çağırdım hastalığı
saol canım düzelcem inşallah hasta olmaktan nefret ediyorum

bugun toplam 230 soru cozdum kızlar 160 turkce 40 mat 30 tarıh bugunluk bukadar

Günaydın kizlar nerelerdesinizTopige ben acıyorum ben kapatıyorum olmuyor böyle neler yapıyorsunuz cokmu çalışıyorsunuz nete girmiyorsunuz bende 2 saatte bir buradayım maşallah

Son düzenleme:
Günaydın kizlar nerelerdesinizTopige ben acıyorum ben kapatıyorum olmuyor böyle neler yapıyorsunuz cokmu çalışıyorsunuz nete girmiyorsunuz bende 2 saatte bir buradayım maşallah

Günaydın okyonuscm
Ben dün işçi havuz problemlerine çalıştım.
Zorlanıyorum biraz ama senin dediğin gibi çalışmaya gayret ediyorum.
İnşallah böyle azimle devam ederim.
Bugünkü planın ne cnm

GUnaydin tatlimDün ben deneme çözdüm mat 21 doğru 3 yanlış 6 boş normalde 23 un altına düşmedim her deneme farklı oluyor bazı unuttuklarım fln olmusBugün türkce mat tarih çözücüm tarihte 2 konum kaldı bu hafta bitiricem bir haftadada bastan tekrar edicem coğrafyaya gecicem sonraKahvaltıya arkadas gelicek. Gittikten sonra 100 türkce 100 mat 100 tarih çözmeyi planladım bakalım belki daha fazla çözerim zaman olursa Problemleri çözdükte pratik kazanirsn ben karışım problemlerinin denklemlerini bile kuramıyordum çalıştığımdaSoru çözdükte otururuyor konu calışması ve ardından bol bol soruyla halledersin uzulme

Bu konu beni gerçekten zorladı cnm ya.
Havuz sorularında bilhassa zorlanıyorum.
Sen böyle söyleyince moralim yerine geldi.
Sen şimdi karışımları yapabiliyorsun yani öylemi cnm
Matematiğin senin çok güzel maşallah cnm ya
İnşallah bende bigün bende yüksek netlerle gelirim

günaydın hanımlar
bugün daha iyiyim konu çalışıcam hazır muhteşem yüzyılda var okuduklarım pekişir
valla bi an önce osmanlı yükselmeye gelmek istiyorum çok sıkıcı ilk devletler ya akşamda deneme yapıcam bakalım 70 üstüne çıkıcakmıyım

canım başvuru yaptın mı sınav için

bişey sorablır mıyımsoram soram
2012 kpss ortaöğretımlerden başvuruluyor ve bankaya para yatılıp kayıt olunuyor değil mı
izin alıp eşimle benım için kayıt yaptrmam lazım bilgi verir mısınız:26:

önce ilgili bankalara para yatıracaksınız.ama ortaöğretm mezunlarının başvuruları daha başlamadı.bu tarihlerde başvuracaksınız: 18.06.2012- 04.07.2012

parayı yatırdıktan sonra ösym sınav merkezlerine başvuru yapacaksınız.öncelikle ösymnin sitesinde başvuru formu temin edeceksiniz ,bu formu doldurup gittiğinz sınav merkezndeki görevliye verip başvurunuzu tamamlayacak.
eşinizinde kendisinin gitmesi gerek...başvuru merkezinde foto çekecekler çünkü.

şimdi şöle bi durum var şu an kayıt dönemi lisans mezunları için geçerli 18 ine kadardı sanırım.sınav temmuzda çünkü o yüzden acele etme

ortaöğretim sınavı 23 eylülde olucak başvurular 18 haziran 4 temmuz arasında olucak.eğer son 2 sene iiçnde ösym nin yaptığı hiç bi sınava girmediyseniz önce para yatırılcak sonra başvuru merkezlerine giderek başvuru yapılcak.yalnız böle bi durumunuz varsa eşinizin kaydını siz yapamazsınız foto çekiliyo imza alınıyo çünkü.
ama 2 sene içinde ösym sınavlarından birine girdiyseniz o zman parayı yatırdıktan sonra netten kayıt yapabiliyosunuz.ayrıca netten 4 tane banka var yanlış hatırlamıyosam onların internet bankacılığını kullanarak sınav ücretini yatırabilirsiniz

önce ilgili bankalara para yatıracaksınız.ama ortaöğretm mezunlarının başvuruları daha başlamadı.bu tarihlerde başvuracaksınız: 18.06.2012- 04.07.2012

parayı yatırdıktan sonra ösym sınav merkezlerine başvuru yapacaksınız.öncelikle ösymnin sitesinde başvuru formu temin edeceksiniz ,bu formu doldurup gittiğinz sınav merkezndeki görevliye verip başvurunuzu tamamlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…