İse gidip gelirken usuttun herhaldeGecmis olsun canım dinlen bol bol vitamin al
Günaydın kizlar nerelerdesinizTopige ben acıyorum ben kapatıyorum olmuyor böyle neler yapıyorsunuz cokmu çalışıyorsunuz nete girmiyorsunuz bende 2 saatte bir buradayım maşallah
Günaydın okyonuscm
Ben dün işçi havuz problemlerine çalıştım.
Zorlanıyorum biraz ama senin dediğin gibi çalışmaya gayret ediyorum.
İnşallah böyle azimle devam ederim.
Bugünkü planın ne cnm
GUnaydin tatlimDün ben deneme çözdüm mat 21 doğru 3 yanlış 6 boş normalde 23 un altına düşmedim her deneme farklı oluyor bazı unuttuklarım fln olmus Bugün türkce mat tarih çözücüm tarihte 2 konum kaldı bu hafta bitiricem bir haftadada bastan tekrar edicem coğrafyaya gecicem sonra Kahvaltıya arkadas gelicek. Gittikten sonra 100 türkce 100 mat 100 tarih çözmeyi planladım bakalım belki daha fazla çözerim zaman olursa Problemleri çözdükte pratik kazanirsn ben karışım problemlerinin denklemlerini bile kuramıyordum çalıştığımda Soru çözdükte otururuyor konu calışması ve ardından bol bol soruyla halledersin uzulme
günaydın hanımlar
bugün daha iyiyim konu çalışıcam hazır muhteşem yüzyılda var okuduklarım pekişir
valla bi an önce osmanlı yükselmeye gelmek istiyorum çok sıkıcı ilk devletler yaakşamda deneme yapıcam bakalım 70 üstüne çıkıcakmıyım
canım başvuru yaptın mı sınav için
bişey sorablır mıyımsoram soram
2012 kpss ortaöğretımlerden başvuruluyor ve bankaya para yatılıp kayıt olunuyor değil mı
izin alıp eşimle benım için kayıt yaptrmam lazım bilgi verir mısınız:26:
2012 kpss ortaöğretımlerden başvuruluyor ve bankaya para yatılıp kayıt olunuyor değil mı
ha ha ha kaç tane cvp atmışım hiç farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?