2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar 2011 kpss de türk islam devletleri taşra teşkilatından bi soru gelmiş hatırlamıyorum bile :1:
türk-islamda vergi toplayan kişiye AMİL (İMGA) deniyormuş.hayat bilgisindeki müdür amil beyden gelsin aklınıza o da sürekli para topluyodu ya aklıma gelmişken paylaşıyım dedim :60:

bunu not alıyorum quietcim güzel bi tüyo :D sınavda çıkarsa aklıma sen geleceksn :D

quiettt ben sana bişi daha sorablrmym :( +2-3 dediğin gibi + yı 2 nin işareti olarak düşünerek çıkarma işlemi yapıyoruz -1 çıkıyor... peki ya -3+5 olursa ne oluyor o da büyüğünün işareti hangisiyse o işarete göre mi işlem yapıyorz yoksa - ile artıyı çarpıp eksi bulduğumuz için çıkarma mı yapıyoruz??:17: bunuda söyle uzun bi süre rahatsz etmycem seni :1:

bunu not alıyorum quietcim güzel bi tüyo :D sınavda çıkarsa aklıma sen geleceksn :D

quiettt ben sana bişi daha sorablrmym :( +2-3 dediğin gibi + yı 2 nin işareti olarak düşünerek çıkarma işlemi yapıyoruz -1 çıkıyor... peki ya -3+5 olursa ne oluyor o da büyüğünün işareti hangisiyse o işarete göre mi işlem yapıyorz yoksa - ile artıyı çarpıp eksi bulduğumuz için çıkarma mı yapıyoruz??:17: bunuda söyle uzun bi süre rahatsz etmycem seni :1:

aşk olsun tatlım :))
arada çarpma işlemi olmadığı için sadece büyük olan sayını işaretini alırsın yani 5ten 3 ü çıkar diyo :34:

Günaydın kizlar hayırlı cumalar hepinize:16:İns. Çok verimli bir gun olur hepimiz için Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Güne bir deneme Sınavı'ya başlıyorum saat 8de başlatılan suremi bakalım nasıl çıkacak netlerim:51:

sınıfın çalışkan kızları günaydın,hayırlı cumalar

kızlar tarihi bitirdim aklımda kalmıyor,ink.atatürk dönemi için bir tüyo yokmu nasıl yapacam ezberlerim

kızlar tarihi bitirdim aklımda kalmıyor,ink.atatürk dönemi için bir tüyo yokmu nasıl yapacam ezberlerim

Benimde tarih yeni bitti tarih benimde aklımda kalmıyor tek yolu bol bol tekrar ve bol soru çözümü canım başka yolu yok :31:Ben 10 günde bir tekrar ediyorum tarihi bastan sona

Çalışkan kızlar ben çok çalşmalıym siz tecrübelisnz
okyonus,quiet,GOLDFLAY sizler tecrübelisniz banada yardım edin moral verin

kızlar mrb

99a-99c=?

2a+6-4b=?

25n+50m=?

kızlar ya ben biliyosunuz temelden alıyorum :5:

bunları ortak paranteze alamadım

@eysaih cnm bölüm ne?? malsef be çalışkan değilim :1: Ben vize final derdinden kpss yi doğru düzgün çalışamıyorum.. matematik gibi büyük bi baş belam var tüm derdim o burada kızlara takıldığım yerleri soruyorum :31:

quietnrk,okyanus,renklibirkelebek,sedulu................ onlar kk nın çalışkan üyeleri onları takip et... onlar önden kazansınlar ben arkadan gelicem inş.:9: benm hedefim 2014 kpss

Son düzenleme:
Back
X