2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ellerine sağlık canım :13:
ben yapamadım ya kendimi iyi hissetmiyom dökülüyo her yerim :2:

hastamı oldun canım :38:bende tarıh tekrararı yaptım soru ozuyorum sıkıldım bır sıze bakayım dedım 2 testım var onuda bıtırıp bırakıcam :6:sen calısabıldınmı bugun:31:

1. Dunya Savaşı'ndan dış politikaya kadar tarihi tekrar ettim 240 soru çözdüm :31:İyi geceler herkeze :54:

hastamı oldun canım :38:bende tarıh tekrararı yaptım soru ozuyorum sıkıldım bır sıze bakayım dedım 2 testım var onuda bıtırıp bırakıcam :6:sen calısabıldınmı bugun:31:

günaydın canım :3:
kıyısından döndüm galba :9:
şimdi daha iyiyim ders çalışıcam bugün :47:

günaydın canım :3:
kıyısından döndüm galba :9:G
şimdi daha iyiyim ders çalışıcam bugün :47:

Bende şimdi başlıcam öğleden sonra dolaşmaya çıkicaz biraz gezicem Pazartesi gunü nöbetçi kocacigim yalnızım yine bide gorev cikmis salı çarşambada oraya gidicek :51:3 gun yalnızım bol bol ders çalışırım bende yoksa vakit geçmiyor :14:

kızlar ya dün nur0993 isimli arkadaş güzelce not alıp anlatmış sağolsun ama anlayamadığım şeyler var ya :26: özel derste alamıyorum bu aralar bizimkiler kredi çekip ev alacaklar düğünüm olacak durumlar karışık offfffffff offffffffffff :19: Benm bu matematiği öğrenmm lazım :14: Birinin bana anlatması lazım ya ben nasıl öğreneceğim bu matematiği ya :14::14:

ya ben anlayamadım bu parantez alma olayını falan daha bunlar çok absit şeyler demi ya size göre gülüyorsunuzdur halime :17: Ama 2 yıl içinde benm bu matematiği halletmş olmam lazım kızlar ya :50:

$artyuıuo.webp

sağol quietcmm anladım :1:

ya hepsi aynı yolla mı yapılıyor... ??

ben mesela şu gibilerde çok karştırıyorum cnm :19:

a-4b+x(a-4b)=?

sağol quietcmm anladım :1:

ya hepsi aynı yolla mı yapılıyor... ??

ben mesela şu gibilerde çok karştırıyorum cnm :19:

a-4b+x(a-4b)=?

evet canım hep aynı
bak burdada şöle bişey var 2 tane a-4b var şöle düşün
(a-4b)+x(a-4b)
a-4b parantezine al
ilk baştakini aldığın için oraya 1 koyman lazım şöleki
(a-4b)[1+x] olur 1 le a-4b yi çarparsan birde x le çarparsan ilk denklemi elde edersin :34:

evet canım hep aynı
bak burdada şöle bişey var 2 tane a-4b var şöle düşün
(a-4b)+x(a-4b)
a-4b parantezine al
ilk baştakini aldığın için oraya 1 koyman lazım şöleki
(a-4b)[1+x] olur 1 le a-4b yi çarparsan birde x le çarparsan ilk denklemi elde edersin :34:

cnm sağol.. ben bunları hep karıştrıyorum ya ben bunları nasıl öğreneblrm adam akıllı?? Senin bana tavsiye edebleceğin bi yöntem herhangi bişi var mı:19:

cnm sağol.. ben bunları hep karıştrıyorum ya ben bunları nasıl öğreneblrm adam akıllı?? Senin bana tavsiye edebleceğin bi yöntem herhangi bişi var mı:19:

bol örnek yapıcaksın cnaım başka alternatifi yok malesef en kolaylarından başla tek harflerden başla yani a ve b aynı denklemde olmasın sonra mantığı otururu zaten :34:

geçmişi baştan sona okudum

çok hastaydım 2 gündür
dün ayvalık taydık
orda dinlendim biraz
hastayım diye 2 gündür der s çalışamadım

sonra sırayla çocuklar hasta olda

23 nisan ana sinifı gösterisi vs.
derken kaynanam bendeydi
habire temizlik yaptı
beni mahvetti

çocuklarla ilgilnilmedigini duşündü ders çalışırken

beni mahvetti