2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

acaba böyle olup netini artıran varmıdır ?

Canım üzülme konular zamanla oturuyor ben ilk çalısmaya başladığımda mat 14 türkce 16 net çıkıyordu tarihin sonlarına doğru deneme çözmeye başladım tarihtende 7 doğru 18 yanlış çıkıyor şimdi mat 23-26 arası oldu türkce 22-26 tarih 20-22 arasında gelip gidiyor bol bol soru çöz tekrar et mümkün olduğunca farklı kaynaklardan yararlan değişik soru tarzları görmen önemli pes etme bak birden yükselecek netlerin görürsün

bol bol soru çözmeye çalışıyorum sınavada az kaldı farklı kaynaktanda çözüyorum ama normal test çözerkeen fazla yanlışım çıkmıyor ama denemelede çok çıkıyor şaşırdım valla napıcamı

Canim denemede hangi konularda çok yanlışın çıkıyor o okula ilgili test çöz unuttun yerlere bir göz at kitaptan daha verimli oluyor oyle

okyonuscum kalmışız başbaşa
ezber yapmamı gerektircek yerler dışında türk islam bitmiş bulunmkata

yargı yı mı tavsiye ediyorsunuz ?​

yargı yayınını almıştım geçensene. ama tarih eksik gibi :/ arada başka kitapların sorularını çözmeye kalktığımda zorlanıyodum. ya çok az bahsetmiş yada es geçmiş oluyordu. 4 4 lük bi kitap yoktur herhalde

karahanlılarla akrabalık ilişkimi araştırıyorum kuzum

Kolay gelsin tatlım

Ya bugün çok icim sıkılıyor eşimde yok iyice bunaldim200 coğrafya sorusu çözüp bıraktım beynim durdu sanki kitaba baktikca migdem bulanıyor Tv izliyorum yarın devam edicem ins.

Kolay gelsin tatlım

Ya bugün çok icim sıkılıyor eşimde yok iyice bunaldim200 coğrafya sorusu çözüp bıraktım beynim durdu sanki kitaba baktikca migdem bulanıyor Tv izliyorum yarın devam edicem ins.

bende şimdi bıraktım kanalları gezerken tnt de ps:love you var başladım ağlamaya
ya sevdiceğimi özledim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…