2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende şimdi bıraktım kanalları gezerken tnt de ps:love you var başladım ağlamaya
ya sevdiceğimi özledim ben ya

Bende onu izliyorum az önce aradı esim ya bir gun göreyim okalar çok özlüyorum ki İns. Sizde tez zamanda kavuşursunuz canım çok zor sevipte kavusamamak gorusememek uzaklık olması çok iyi bilirim Tayinlerdede ins. Ayrılmayız Mayıs'ta belli olacak :18:

selam canım nerlerdesin sen

ah ah hep erken kavuşmak için çabalıyorum bende ama nedense bu aralar ben karamsar olmaya başladım
benimde nolucam 3 ay sonra belli olucak belirsizlik çok sinri bozucu
canım inşallah tayini çıktığı yere sende gidebilirsin inşallah

orda, burda, şurda her yerdeyim ben

ben biraz film izliyim kendime geliyim kızlar ağlamaya ihtiyacım var galba yada bi paket kocaman bi çikolataya
iyi geceler kızlar yarın akşam görşürüz

sabah sbah atraksiyon yaşadım ya..
tavşan aldım 3 gün önce filan..daha yavru ..
ayakkabı kutusundan çıkıyor diye dün büyük kutu buldum..
kutunun yandaki kulaklarınıda yukarı doğru bantladım ki kaçmasın diye...
zaten kaçamazdı çok yüksek olmuştu..
yaklaşık yarım saat önce uynadım ve ona bakmaya gttm
o da ne???? tavşan yok içinde (
ya dedm eridimi ne oldu buna (
aradım her yerde bulamadım
odama geri döndüm..onun kutusunun bulunduğu odada, benm odanın kaarşısında..
kapısını açık bıraktım
tam otrdum..birde baktımki beyaz bişi içeri geçti
hemen odada tuttum kutuya koydum..üzerinide ağır şeylerle kapattım...
of onları fırlatıp kaçmz inş pek hiperaktiv bu yaaa..bide kokuyo çok pis zaten(tuvaletinden dolayı)..vercem herhalde başkasına...

bugün odamı temzlemeyi düşünüyorum..snra biraz tarih ve türkçe bakıcam..ardından dershaneye kaçcam

Alakasiz bir baslik oldugunun farkindayim ama bu konuda hassas oldugum icin yazmak istedim umarim yanlis anlamazsiniz:) tavsanlar kutuda beslenmez etrafi gorebilecegi bir kafes lazim yoksa ya böyle surekli kacar yada karton kutuyu kemirmeye baslar ayrica hergün en az bir iki saat evin icinde dolasmasi lazimki enerjisini atabilsin tuvalet kabinda talas kullanir ve hergun talasi yenilerseniz koku en aza inecektir tavsaniniz henüz kücük oldugundan cogu tavsan gibi hareketli olmasi normal ayrica eger 3 ayliktan kücukse kesinlikle yesillik vermemelisiniz daha fazla konuyu dagitmiyim eger sorunuz olursa yardimci olmaya calisirim kpss de basarilar iyi calismalar:)

Yemek yapicam şimdi sonra pazara gidicem tuvalet ve banyoyu temizledim Dün coğrafyaya başladım 200 soru çözdüm daha 300 soru falan var bugün nasipse onları bitiricem biraz tarih ve türkce çözücem yarın coğrafyanın 2.konusuna gecicem Haftaya tarih tekrarı yapmam lazım yine Vatandaşlığa hiç bakmadım daha Bir ayda coğrafya bitse sonra ona gecicem hemen

bende şimdi bıraktım kanalları gezerken tnt de ps:love you var başladım ağlamaya
ya sevdiceğimi özledim ben ya

allah kavuştursun sizi
bizde 5 yıllık çıkma serüveni sonrası evlendik
bizde de okullar
askerlik

evlilik
çok zorlu bir yol

sizde sonuna geldiniz artık

hem kpss ye hazırlanmak,hem evli olmak, hemde çocuğa bakmak zor omuyor mu?
bekar olduğum halde,sınava güzel hazırlanamayacağımı düşündüğüm için seneye erteledim:26:

hem kpss ye hazırlanmak,hem evli olmak, hemde çocuğa bakmak zor omuyor mu?
bekar olduğum halde,sınava güzel hazırlanamayacağımı düşündüğüm için seneye erteledim:26:

öyle zor ki anlatamam

çalışmak çok zor
bugün küçük uyumadı öglen
o uyumazsa ben çalışamıyorum zaten

2 oğlumuda yıkadım
yıkamak çok dağıtıyor etrafı ve banyoyu
yani
buğün biraz mate.bakmak istedim
yaniii halim harap

ben bu gidişle 3 senede zor hazırlanabilirim

büyük okula ğitmedi
anasınıfına gidiyor ama tatil

biraz mat çözdum am a anlamakta zorlandığım seyler olduw
yazayım
birde si z bakın

üç basamaklı abc sayısı ,iki basamaklı ab sayısından 249 fazladır
buna göre a+b+c toplamı kaç

ben şıklarda doğruyu bulamuyorum

a.13
b,14
c.15
d,16
e.17

maşallah. keşke bu azimde bende olsada çalışmaya başlasam ağustos gibi işten çıkmayı düşünüyorum. dershaneye gitmeden öncede özel ders almak istiyorum. en azından matematiğim iyi bir seviyede olur. dershanedede zorluk çekmem. düşüncem bu yönde.umarım yine ertelemek zorunda kalmam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…