2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bana kalırsa, hergüne bi konu sığdırıp bütün konuları bitirdikten sonra soru çözmeye başlarım.:1: planlı düzene uyabilirim. matematiğim çok kötü olsada çok seviyorum. gün geçtikçe sorularda ki doğrularım çoğalırsa,benden mutlusu yok. :8: şimdilik matematik çalışırım . seneye dershane için kendimi hazırlamam lazım. kötü bi matematiği,dershanede geliştirmeyi düşünmek çok zor.:31: bu yüzden kaç kere çıktım dershanelerden. zaten kpss ygs ve lys den daha kolaymış. bi taşla 2 kuş vurmak buna denir herhalde:21:

KIZ sen necisin:)

sizinle çalışmak ne güzel ama gelemiyorum dersten sıkıldığımda gelebilyorum,size birşey sorcam canım konu tekrarımı yapyım sorumu çözeyim fikirleriniz lütfen

KIZ sen necisin:)

tam anlamadım:44:

kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. 2 yıllık bitirdim. 1. sınıfın sonunda bölümümden nefret ettim kpss ye hazırlanmaya başladım. sonra mesleki uygulama dersi vardı. haftanın bi kaç günü iş yerinde staj yapıyormuşsun gibi geçiriyodun. ama bizimki stajı geçti resmen kül kedisi gibi çalışıyorduk haftanın her günü:47: sonra kpss ye ara vermek zorunda kaldım. sınava girdim. sonuçlar açıklandı sadece sözeli yapmıştım. 69 puan aldım:31: hevesim kaçtı. çevremden duyduğuma göre hemşirelerin atanması daha kolaymış kpss de. bnmde hayalimdi hemşirelik. hem kpss ye girmek istiyorum hemde ygs ye:55: şuan çalışıyorum ağustosta işten çıkarım. seneye dershaneye gitmek istiyorum ancak bi kaç kere de yazmıştım. kötü bi matematikle dershaneye başlayınca çok zorluk çekiyor insan. sürekli etüt alarak açığı kapatacağımı düşünmüştüm ama fizik gibi derslerdede matematik gerektirdiği için onlarıda anlamıyordum. şimdilik matematik çalışcam . erken biterse geometriyede başlarım. seneyede bomba gibi olurum:52:

sizinle çalışmak ne güzel ama gelemiyorum dersten sıkıldığımda gelebilyorum,size birşey sorcam canım konu tekrarımı yapyım sorumu çözeyim fikirleriniz lütfen

şiddetle öğreten soru bankasını tavsiye ediyorum canım uzman kariyerin :52:
ben konu anlatımı çalışıyorum sonra ordan çözüyorum bütün şıkları açıklayarak yazmışlar sadece doğru budur buda bu yüzdendir denmiyo o yüzden tekrarda olmuş oluyo :7:

tam anlamadım:44:

kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. 2 yıllık bitirdim. 1. sınıfın sonunda bölümümden nefret ettim kpss ye hazırlanmaya başladım. sonra mesleki uygulama dersi vardı. haftanın bi kaç günü iş yerinde staj yapıyormuşsun gibi geçiriyodun. ama bizimki stajı geçti resmen kül kedisi gibi çalışıyorduk haftanın her günü:47: sonra kpss ye ara vermek zorunda kaldım. sınava girdim. sonuçlar açıklandı sadece sözeli yapmıştım. 69 puan aldım:31: hevesim kaçtı. çevremden duyduğuma göre hemşirelerin atanması daha kolaymış kpss de. bnmde hayalimdi hemşirelik. hem kpss ye girmek istiyorum hemde ygs ye:55: şuan çalışıyorum ağustosta işten çıkarım. seneye dershaneye gitmek istiyorum ancak bi kaç kere de yazmıştım. kötü bi matematikle dershaneye başlayınca çok zorluk çekiyor insan. sürekli etüt alarak açığı kapatacağımı düşünmüştüm ama fizik gibi derslerdede matematik gerektirdiği için onlarıda anlamıyordum. şimdilik matematik çalışcam . erken biterse geometriyede başlarım. seneyede bomba gibi olurum:52:

anladım canım, imkanın varsa hemşirelik iyi bir alan. açıkta kalmazsın

kahveler hazırlansın ders başına geçilsin ben yine biyerleri feth edip geliyorum kızlar :82:
kolay gelsin hepimize :126:

Yeni gelen arkadas hosgeldin bebegininde yası uzun olsun ins.:16:

Kizlar evi supurdum çorbamı yemeklerimi yaptım şimdi coğrafyanın 2. Konusuna başlıcam bugün onu bitirmeyi planladım bakalım hayirlisi iki kitap aldım aksam bugün kargoya verilmiş yarın gelir :32:Birisi uzman kariyerin coğrafya öğreten soru bankası biriside bu 2012 KPSS Sen Sor Ben Söyleyeyim (Soru-Çözüm) İhtiyaç Yayınları

Yeni gelen arkadas hosgeldin bebegininde yası uzun olsun ins.:16:

Kizlar evi supurdum çorbamı yemeklerimi yaptım şimdi coğrafyanın 2. Konusuna başlıcam bugün onu bitirmeyi planladım bakalım hayirlisi iki kitap aldım aksam bugün kargoya verilmiş yarın gelir :32:Birisi uzman kariyerin coğrafya öğreten soru bankası biriside bu 2012 KPSS Sen Sor Ben Söyleyeyim (Soru-Çözüm) İhtiyaç Yayınları

bende vericem bunu siparişini yorumları okudum çok güzelmiş canım ya :52:

bende vericem bunu siparişini yorumları okudum çok güzelmiş canım ya :52:

Al sende beraber calsiriz kardes kardes :1:İhtiyac yayınları dedimi benim için akan sular duruyor:60:önümüzdeki ayda anayasa öğreten kitap ile ihtiyacının yaprak testlerini ve muhteşem soru bankasını alıcam :32:

Al sende beraber calsiriz kardes kardes :1:İhtiyac yayınları dedimi benim için akan sular duruyor:60:önümüzdeki ayda anayasa öğreten kitap ile ihtiyacının yaprak testlerini ve muhteşem soru bankasını alıcam :32:

olur valla tatlım :1:
ya bana kitap çeyiz demeyin dnayanmayıp alıyom :52:
bide ihtiyacın pratik ders notları var genel kültür alsam mı ki :23:
hepsi buradan 2 si 17 tl ye geliyo kargo bedava :6:
okyonuscum senin aldığın sitede kargoyla birikte 13 tl oluyo galba hepsiburadadan tavsiye ederim canım :34:

olur valla tatlım :1:
ya bana kitap çeyiz demeyin dnayanmayıp alıyom :52:
bide ihtiyacın pratik ders notları var genel kültür alsam mı ki :23:
hepsi buradan 2 si 17 tl ye geliyo kargo bedava :6:
okyonuscum senin aldığın sitede kargoyla birikte 13 tl oluyo galba hepsiburadadan tavsiye ederim canım :34:

Orda coğrafya öğreten pahalı diye almadım ben burdan aldım tüm kitaplarımı alıştım fatura bilgisi falan doldurmuyorum kayıtlı bilgiler:27:

kızlar bi soru sorıyım bakalım ne diceksiniz bana düşündürücü gibi geldi :28:

A.selçuklu dev. xııı.yy da moğol istilası sonrası ikta arazileri mülk haline getirilmeye başlanmıştır.bur durum
1.sipahilerin taşrada isyan çıkarması
2.tarımsak üretimin azalması
3.ahilik teşkilatının etkisini kaybetmesi
gelişmelerinden hangileri üzerinde etkili olmuştur ?

1
2
1-2
1-3
1-2-3

buyrun hanımlar :4:

Back
X