Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bir sorum olucaklisans sınavındaki tarih, coğrafya ve türkçe konuları önlisans sınavındakilerle içerik olarak aynımı. Beni bilgilendiren olursa çok sevinirim
hiç bi bilgim yok sınavlarla ilgili
acaba hangi alanlardan konu çıkıyo ? ben önlisans mezunuyum ama lisans eğitimi alıyorum şuan, kpss'ye girmem gerekiyo bi yardım edin duacınız olurum
![]()
selam kızlar..
ben önlisans mezunuyum.sınav başvuruları ne zaman? birde sınav?
ben çalışmaya yeni başlayacağım ne yazııkki çünkü 3 yaşındaki oğlum zor çalıştıracak gibi..kpss önlisans ktabı var elimde ondan başka da yok..ne önerirsiniz?
dersane önerir misiniz? şimdiden teşekkürler..
selam canım
başvurular 18.06.2012 04.07.2012 35tl sınav ücreti
sınav 23.09.2012 de canım
senin bi tane çocğuğun var allah başışlasın eski yorumlara bakarsan 2 çocuklu.bebeğini kanguruya koyup elinde kitapla ders çalışan arkadaşlarımız var
dershanenin hızlandırılmışlarını tavsiye etmem.zaten çoğu kurs yarıda.kitaplardan toparlayamadıklarını bi kursla konuş yardım al ucuz bi fiyata.matta çözemedikleörini burdada çözeriz.kitap olarak ihtiyacın bütün kitapları
uzman kariyer öğreten soru bankaları
mat antremanlarla matematik
ve yargı denemeleri ortak kararlarmız topicçek![]()
peki canım kaç soru ve kaç puan almak gerekiyor en az(
zor mu? ilk kez giricem de ben..korkuyorum o yüzden...eline sağlık bu arada..sağolasın..
toplam 150 soru
gy75
mat:38
türkçe 37
gk75 soru
tarih 37
coğ 23
anayasa,vatandaşlık 11
güncel sorular 4
tanedir cnaım.lisans sınavına göre kolaydır.ama kolay olduğu için yüksek yapman lazım.mezun olduğun bölümü sölersin ona göre yardımcı olalaım.birde sou tarzını ösym sitesine girp eski sınavlardan indirebilirsin![]()
Canım 120 soru çıkıyor sınavda 2010 dan beri öyle 60 genel yetenek 60 genel kültür sorusu soruluyor.
lisans ve önlisans konuları aynıdır.sadece tarihte 2-3 konu yoktur.bütün derslerin konuları ilk sayfada var
önlisans olarak girebilceksin sınava eğer 7 temmuza kadar lisanstan mezun olma durumun olsaydı temmuzdaki sınavada girebilrdin ama başvuru tarihleri bitti.
eylül ayında sınavın en az 85 alman lazım atanman için.atanırsan eğer lisans eğitiminde o sırada biterse kademen artıyo ve maaşın yükselir.önlisansta hangi bölümünden meun olduğunu ve lisans hangi bölüm okuduğunu sölersen daha fazla yardımcı oluruz canım :13:
lisans ve önlisans konuları aynıdır.sadece tarihte 2-3 konu yoktur.bütün derslerin konuları ilk sayfada var
önlisans olarak girebilceksin sınava eğer 7 temmuza kadar lisanstan mezun olma durumun olsaydı temmuzdaki sınavada girebilrdin ama başvuru tarihleri bitti.
eylül ayında sınavın en az 85 alman lazım atanman için.atanırsan eğer lisans eğitiminde o sırada biterse kademen artıyo ve maaşın yükselir.önlisansta hangi bölümünden meun olduğunu ve lisans hangi bölüm okuduğunu sölersen daha fazla yardımcı oluruz canım :13:
:103::103::103::103::103: lise; teknik resim ....iki yıllık ;makina programı .... lisans eğitimi olarakta güzel sanatlar okuyorum .. bugune kadar hiç düşünmemiştim ama en mantıklısı .. özellikle özel sektörde çalışan arkadaşlarımı gördükçe gönlüm butarafa çok kayıyo bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum :44::44: canım şimdi hemen kitap almak istiyorum neler alıyım bugun alıcam netten hangilerinden alıyım napıyım![]()
canım şimdi 2 tane tercih hakkn var biri 3001 nitelik kodu bu kod herhangi önlisnas mezunlarını kapsar.
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3001
burda 2011/1 atamasında yani son atamada kaç puanlar nerelerin aldığıdır
birde mezun olduğunda diplomada sadece makine yazıyosa tercih kodun 3366 dır buda sana özeldir yani makina çıkışlıların tercih ettikleridir.
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3366
buda 3366 koduyla neresi kaç puanla almış yazar.
lisanstan düz memur olarak atanman için 2014 yılını beklemen lazım.eğer iibf çıkışlı olsaydın seneye temmuz da yapılcak lisans sınavına girip baanlıklarda çalışma imkanın olurdu.
ama şimdi eylülde sınava girersen atandıktan sonra o kurumda mezuniyetinle birlikte kademe atlarsın ve maaşın artar.
bende şu an özeldeyim ve gerçekten en mantıklısı devlet en düşük maaş 1600 tl bu arda devlette o da net bilgin olsun
kitaplara gelince dediğim gibi ihtiyaç hepsi ,yargı,uzman kariyer öğreten soru bankalrı olabilir.
kitaplarım bunlar burdanda bakabilrsin
bu arada 2 kitap daha gelicek ihtiyacın sen sor ben söliyim ve pratik ders notları
Eki Görüntüle 399980
canım bide hangi bölümden mezun olduğumuz nasıl bi etki yaratıyo ben makine okuduğum için tekniker kadrosuna atanabilirim ama çok zor oluyo teknikerlik maaş olarak iyi olduğunu biliyorum ama
bende istiyorum o kitaplardantasarımcı olmak için ne hayaller kurmuştum yetenek sınavlarına ne kadar hazırlandım bilemezsin aslında okuluma ihanet etmiş gibi hissediyorumm
sen hangi bölümdün ..bilgiler için teşekkürler:13:
atanma şansını etkiler canım mesela
KPSS 2011/2de önlisans mezunlarına ait en düşük yerleştirme puanı ise 2124191 Sağlık Bakanlığı Sağlık Teknikeri Erzurum Taşra kadrosuna 50,320 puanla yapılan yerleştirmedir.
2 tane link ekledim sende nedenini anlıcaksın
mesela ben iktisat çıkışlıyım istanbul için 79 puanla alım oldu.ama bu bölümden mezun olmasaydım genel kadrodan istanbul en düşük 88 puan istiyo![]()
peki sen hangi kadroyla atanıcaksınayyy nasıl dadandım sana
meraktan
![]()
benim hakkım 4001 ve 4421 canım ben iktisat kodundan atanıcam inşallah iibf kadro sayısı azdır ama bu son puanlardan yksek yaparsam girerim kadroya![]()
ne güzell inşallah enn ennn yüksek puanı alırsınnpeki sen önlisans sınavında olanların dışında extra bialana ait soru çözücekmisin varmı öle bişey
![]()