2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hani kartlar aldık ya ihtiyaçın...sanki onun gibi bişi...kitaplaştırılmış hali ve ayrıntı tabi...
soru var..altındada maddeler halinde cevapları var

ben kartları yarın yanımda taşımaya başlıyorum :10:
olsun fazla bilgi göz çıkarmaz :1::1:

bak ben fotoğrafını çektm şmdi :) e sizde aldıklarınızı çekin yollayın :D
netten sadece kapağını görüp karar vermkte zorluk çekebiliyorum şahsen ben..içeriğini görmk isterm
$Fotoğraf002.webp$Fotoğraf003.webp

Bende aldım o kitabı yarın olacak elimde :27:Hu hu kizlar nasıyorsunuz bakim:51:

slm kızlar qu önlisans sınavı 120 soru olacak diye biliyorum ve buna göre çalışıyorum bi duyumun ya da herhangi başka bir bilgin var mı ?

:55:

valla ben muhteşem yüzyılı izlemeden ders çalışmam arkadaş...
biliyormusunuz 5 gün önce aldığım tavşanım öldü bugün :((( alışmıştımda az da olsa...

Bende izliyorum pekse heyecanlı ya:ssz:Kocamla bir paket çekirdek bir paket cipsi goturduk:56:gelsin sivilceler :51:

Hadi bakalım kızar bu gece 300 soruyu tamamlamadan yatmak yok:27:Ben 180 coğrafya 60 tarih çözdüm 240sorulayım dizi bitsin 30 ar soruluk 2turkce test çözücem :6:Bugün coğrafyanın 2. Konusunda bitirdim cuma 3. Konuya geciyorum ins.:ssz:Siz neler çalıştınız bugün hergüne neler çalıştık hepimiz yazalım buraya dahamda motive oluruz:29:

slm kızlar qu önlisans sınavı 120 soru olacak diye biliyorum ve buna göre çalışıyorum bi duyumun ya da herhangi başka bir bilgin var mı ?

:55:

valla canım nette okuduklalrıma göre yazdım ben.başvuru tarihinde belli oluyomuş.ama 120 olması 2010 yılında kış saati uygulaması ve doğu bölgelerindeki elektrik arızasındanmış.okuduklarımı ekliyim bak bunlar canım :31:
2012 Kpss Önlisans Soru Sayısı
KPSS,2012 KPSS Lisans,Önlisans,Ortaöğretime dair ne varsa » KPSS 2012 Önlisans/Ortaöğretim’de kaç soru sorulacak?

Hadi bakalım kızar bu gece 300 soruyu tamamlamadan yatmak yok:27:Ben 180 coğrafya 60 tarih çözdüm 240sorulayım dizi bitsin 30 ar soruluk 2turkce test çözücem :6:Bugün coğrafyanın 2. Konusunda bitirdim cuma 3. Konuya geciyorum ins.:ssz:Siz neler çalıştınız bugün hergüne neler çalıştık hepimiz yazalım buraya dahamda motive oluruz:29:

kesinlikle katılıyorum bu fikre ben varım . . .

bende bu gün 30 türkçe
30 tarih
1 tarih konusu bitirdim ve 1 geomerti konu tekrarı yaptım . . .​

yazınca nasılda az geldi gözüme yaaaa ...

ben prş cuma yokum kızlar iş var :6:
anadolu beylikleri çalışıyorum şimdi.biraz türk islamdan soru çözdüm ezberler dışında iyi soru sayım çok şükür :16::16:

valla ben muhteşem yüzyılı izlemeden ders çalışmam arkadaş...
biliyormusunuz 5 gün önce aldığım tavşanım öldü bugün :((( alışmıştımda az da olsa...

Ben liseye giderken bizde almıştık ama yıkadık diye olmuştu bizimkide sonra budana aldik kuş kafesinde duruyordu çok büyüdü sığmıyordu bahçede gezsin diye salmıştık çalmışlar çok üzülmüştük :14:

Ben liseye giderken bizde almıştık ama yıkadık diye olmuştu bizimkide sonra budana aldik kuş kafesinde duruyordu çok büyüdü sığmıyordu bahçede gezsin diye salmıştık çalmışlar çok üzülmüştük :14:

yok ya bir daha canlı bişey almak :( ufakken civciv fln bakıoduk ölüoduda...
bu sefer farklı oldu ya :(
ilk ve son hayvanım olsun...
belki ileride köpek alırım bahçem olursa...

valla canım nette okuduklalrıma göre yazdım ben.başvuru tarihinde belli oluyomuş.ama 120 olması 2010 yılında kış saati uygulaması ve doğu bölgelerindeki elektrik arızasındanmış.okuduklarımı ekliyim bak bunlar canım :31:
2012 Kpss Önlisans Soru Sayısı
KPSS,2012 KPSS Lisans,Önlisans,Ortaöğretime dair ne varsa » KPSS 2012 Önlisans/Ortaöğretim’de kaç soru sorulacak?

q evet bi belirsizlik var kendimi hep 120 soru biçiminde ayarladım aslında fakat geç değil tabi . . .

hızlı okuma teknikleri öğrenmek lazım 150 soru demek çok paragraf sorusu demek . . .
120 soru olacağını düşünüp hızlı okuma öğrenme planımı rafa karlırmıştım . . .​

Back
X