Konularım tamamen bitsin yargının modüllerini alıcam hep bakıyorum2ay sonra alıcam sınava kadar bitiricem onuda
![]()
AY O HANGİSİ OLUYOR ? BANA ÖZELDEN LİNK ATARMISIN CNM? ben konular btnce soru bankası tarzı şeyler alıcam..şmdlk olanlar yetiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konularım tamamen bitsin yargının modüllerini alıcam hep bakıyorum2ay sonra alıcam sınava kadar bitiricem onuda
![]()
NAAASILLLLLvazmıgeçsem ben size nasıl getişirimmm
nolamazzz
![]()
pekii canım anlatımı en yalınn olann hangisi hepsini ellemişsin)))
![]()
![]()
canım biz ağustostan beri çalışıyoruz ama![]()
pekii canım anlatımı en yalınn olann hangisi hepsini ellemişsin)))
![]()
bi soru kızlar
aşağıdakilerdn hangileri osmanlı devletinde yönetici unvanı olarak kullanılmıştır ?
1 voyyoda
2 mutassarrıf
3 balyos
4 müşir
a yalnız1
b yalnız 2
c 1 ve 4
d 2 ve 3
e 1,2 ve 4
ay hiçbirinide duymadım![]()
benimde modüler türkçe duruyo hala bitrimedim şu tarih knuları bitsede sorulara geçsem ya![]()
aynen . . .
q sen sor ben söyleyeyim i tavsiye eder misin ?
bu arada cvp e kızlar . . .
datanın sorusuydu . . .
sedu
ya o soru aradda kaynadı gitii
o kadar açıklama yaptım hayret bişi cık cık cıkkk
söyleyiverin cevabıda ben gidip uyuyayım...bugn erken uyucam erken kalkıcam![]()
Ya sizdedede oluyormu ben calisiyorum calisiyorum aklımda hiç birşey yok gibi geliyor sanki hiç çalışmamısim gibiTarih biti bir hafta oldu tekrarida yapali ama beynim boş gibi uf ya
![]()
aynen . . .
q sen sor ben söyleyeyim i tavsiye eder misin ?
bu arada cvp e kızlar . . .
datanın sorusuydu . . .
sedu
quiet canım benim bütün tarih konuları bitti yazar mısın konulara
nasıl1,2,4 ya anlatın bana voyvoda osmanlı ne alaka ki :2:
nasıl1,2,4 ya anlatın bana voyvoda osmanlı ne alaka ki :2: