2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

NAAASILLLLL :ssz::ssz::ssz: vazmıgeçsem ben size nasıl getişirimmm :ssz::ssz: nolamazzz:53::53::53::52::52:

Valla canım Ekim'de evlendim düğün balayı bir kaç haftada yattım bol bol Kasım ortası bir başladım bakalım gidiyorum son gaz :1:Kasım'dan beri kitap alıyorum :31:Esim diyor almadığımız kitap kalmadı galiba :60: hiç kıyafet fln bakmıyorum tek odak noktam KPSS kitabı her ay 30-40 tl kitap masrafım oluyor:51:

pekii canım anlatımı en yalınn olann hangisi hepsini ellemişsin ;)))):16:

en basitten başlıyorum
güvender-yargı-uzman kariyer-ihtiyaç-data

kesinlikle data alma ben bu kadar detay anlatan görmedim savaşların saatini bile yazıcaklar o derece :60:
yargının tek kitapları güzel birde pegemin ders notları güzel canım :34:

canım biz ağustostan beri çalışıyoruz ama :34:

genede şansımı deniyim ben son anda karar verdim girmeye,, sizde umarım emekleriniz karşılığını alırsınız , allah yardımcınız olsun;) önlisans mezunuyum ama şuan lisans okuyorum açıköğretim değil ama örgün bakalım nasıl yapıcam ;) buarada sen bütün yayınlar hakkında az buçuk biliyosun sanırımm en yalın hangisii dil olarak:16:

ya o soru aradda kaynadı gitii
o kadar açıklama yaptım hayret bişi cık cık cıkkk :20:
söyleyiverin cevabıda ben gidip uyuyayım...bugn erken uyucam erken kalkıcam :D

Kizlar pek yakın ayırt etmeyin cozebildiginiz kadar soru çözün farklı yayınları deneyin sınava kadar zararı olmaz faydası olur her çiçekten bal toplayın :1:

Ya sizdedede oluyormu ben calisiyorum calisiyorum aklımda hiç birşey yok gibi geliyor sanki hiç çalışmamısim gibi :51:Tarih biti bir hafta oldu tekrarida yapali ama beynim boş gibi uf ya:37:

Ya sizdedede oluyormu ben calisiyorum calisiyorum aklımda hiç birşey yok gibi geliyor sanki hiç çalışmamısim gibi :51:Tarih biti bir hafta oldu tekrarida yapali ama beynim boş gibi uf ya:37:

bilinç altında hepsi sınavda gelicek aklına canım :29:
bende sıkıldım tarihten ya :47::47:

quiet canım benim bütün tarih konuları bitti yazar mısın konulara

nasıl1,2,4 ya anlatın bana voyvoda osmanlı ne alaka ki :2:

Voyvoda Slav dillerinde kumandan ya da prens anlamına gelir. Osmanlı İmparatorluğu Eflak ve Boğdan'ı topraklarına katmadan önce bu ülkelerin kralları voyvoda adıyla anılmaktaydılar. Osmanlı İmparatorluğu zamanında aynı terim Eflak ve Boğdan vilayetlerine Padişah tarafından tayin edilen valiler için kullanılmaya devam etti. Voyvodalar Osmanlı İmparatorluğu'nun kadrolarında sancak beylerine eşit konumdaydılar. Anadolu ve Rumeli'deki resmî hıristiyan yöneticilere bu ad verilmiştir.

vikiden aldım senin için bu bulmacalarda çok çıkar

Back
X