2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Voyvoda Slav dillerinde kumandan ya da prens anlamına gelir. Osmanlı İmparatorluğu Eflak ve Boğdan'ı topraklarına katmadan önce bu ülkelerin kralları voyvoda adıyla anılmaktaydılar. Osmanlı İmparatorluğu zamanında aynı terim Eflak ve Boğdan vilayetlerine Padişah tarafından tayin edilen valiler için kullanılmaya devam etti. Voyvodalar Osmanlı İmparatorluğu'nun kadrolarında sancak beylerine eşit konumdaydılar. Anadolu ve Rumeli'deki resmî hıristiyan yöneticilere bu ad verilmiştir.

vikiden aldım senin için bu bulmacalarda çok çıkar

ellerine kollarına sağlık canım benim bak bunu bilmiyodum unutmamda artık :7:

Voyvoda Slav dillerinde kumandan ya da prens anlamına gelir. Osmanlı İmparatorluğu Eflak ve Boğdan'ı topraklarına katmadan önce bu ülkelerin kralları voyvoda adıyla anılmaktaydılar. Osmanlı İmparatorluğu zamanında aynı terim Eflak ve Boğdan vilayetlerine Padişah tarafından tayin edilen valiler için kullanılmaya devam etti. Voyvodalar Osmanlı İmparatorluğu'nun kadrolarında sancak beylerine eşit konumdaydılar. Anadolu ve Rumeli'deki resmî hıristiyan yöneticilere bu ad verilmiştir.

vikiden aldım senin için bu bulmacalarda çok çıkar

bu çıkmış sorumu yahuu çünkü çetrefilliymiş ;)

kızlar eski ekşını geri kazandık sanki :52:
ben çıkıyorum kızlar yarın erken kalıcam :8:
iyi geceelr hepinize :24::24:

mrb hanımlarr.... ben işten gelmişim sizler çıkmışsınız:31: maşallahhh 10 küsür sayfa okudum:10: hiç bi cümleyi atlamadan takip ettim. hiç üşenmeden

kötü bi gün gerçirdim.lanet olsun özel sektöre:57: bi an önce ağustos gelsede çıksam işten:ssz:

kızlar baya düşündüm bi an önce matematiğe başlamam lazım. rica etsem kitap aldığınız sitelerde keyifli matematik kitabı hangisinde ucuz? illa kredi kartı mı geçerli? havaleyle de alınma şansı varsa çok sevinirim

bir sürü kitabım oldu çalışmak istemiyorum onlardan nedense

s.a gençlik nasılsınız?
quit kitabın gelince yaz emi
bide türkçe almıştınya. zihinsel bilmem ne diye. güzelmi o

aşağıdaki cümlelerin hangisinde *gerçekleşmemiş bir beklenti *söz konusudur ?
a.böyle bir olaya izin vermezler sanıyorum
b,sözlerimi yanış anladığınızı tahmin ediyorum
c.bu acılı günlerde beni yalnız bırakmaz sanmıştım
d.onun gibi biri böyle sözler söylememiştir
e.küçük kardeşim belki bu yıl sınıfını geçemez

mrb hanımlarr.... ben işten gelmişim sizler çıkmışsınız:31: maşallahhh 10 küsür sayfa okudum:10: hiç bi cümleyi atlamadan takip ettim. hiç üşenmeden

kötü bi gün gerçirdim.lanet olsun özel sektöre:57: bi an önce ağustos gelsede çıksam işten:ssz:

kızlar baya düşündüm bi an önce matematiğe başlamam lazım. rica etsem kitap aldığınız sitelerde keyifli matematik kitabı hangisinde ucuz? illa kredi kartı mı geçerli? havaleyle de alınma şansı varsa çok sevinirim

ben ilk havale ile alayım dedim
20 tl banka havale ücreti istedi

Cevap c mı tattlim:6:

Günaydın kızlar:29:kahvaltımı edip başlıcam test çözmeye bugün çok test çözmek istiyorum:10:

ben ilk havale ile alayım dedim
20 tl banka havale ücreti istedi

ouyyy:53:. kredi kartım yok malesef. bizimkilerde kullandırmaz.internet üzerinden yapılan alışverişleri güvenli bulmuyolar.
kızılay yolları gözüktü bana:31: olgunlar sokağında daha ucuza bulabiliim belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar:29:kahvaltımı edip başlıcam test çözmeye bugün çok test çözmek istiyorum:10:

günaydın canım . . . bende başlıcam şimdi . . . :34: :34:

evet cnm özel sektörün hali malum allah sana kolaylık versin ben kurtuldum o işkenceden çok şükür . . .

matematik için yediiklimin mat-geo konu anlatımını tavsiye ederim kalınlığı korkutmasın gözünü her konuyu soru sayısına bölmüş atıyorum; şu konudan şu kadar soru çıkar karşınıza diyor ve her soru tipini de açıklayarak çözüyor ve başka kaynaklarla karşılaştığında da kitapta belirtilen cinslerden farklı bir soruyla karşılaşmıyor kolaylıkla çözebiliyorsun çalıştıysan soru tiplerine . . .

C cccccccccccccc C​

Back
X