2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

amin canım.
bıde sızce kpss ye en yakın zorluk derecesı hangi yayının denemesini önerırsın ?

amin canım.
bıde sızce kpss ye en yakın zorluk derecesı hangi yayının denemesini önerırsın ?

Ben suan yargıyı coZuyorum ama İhtiyac yayınlarını alıcam bide yediiklim mı alsam pegem mı alsam karar veremedim ama ihtiyacı kesin alıcam yargiyida beğendim ben güzel

selam kızlar ben geldim

çok stresli ve sinir doluyum.takım elbise giymiş hödüklerden nefret ediyorum.dışardan gören adam sanıcak ama bolon gibi boş beyinleri olan insanlar var.çığlık atmak istiyorum :99:

[SUB][/SUB]
Selam canım hosgeldin muzik dinle biraz iyi gelir is hayati stresli oluyor ya memur olalimda ozel gibi olmaz rahat ederiz Bende çok yorgunuz cokta uykum var su çözümlu soru bankasindakilerde sorulari bitirip hemen yaticam Nüfus ve yerleşimi bitirdim ama soru pek çözemiyorum yarın bol bol çözerim ins.

bende yarına çalışcam valla :2:
ama o öküzcük saolsun bana kpss için daha gaz verdi
bende yarın bi güzel çalışcam haftasonu mafoldum bu akşam dinlencem yarın kpss 1 mayıs tarih günü ilan ediyorum kpss için

Yarın bende pazara gidicem pazardan gelince tam gaz calisicam Bu coğrafyayı Mayıs ortasına kadar bitirmem gerek sonra anayasaya gecicem

slm cnm hoşgeldin . . .

slmlar arkadaşlar . . .

haftasonu benimde dershanem olduğu için giremedim kızlar . . .
Yazım da 2012 değişikliklerini şiddetle gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar ciddi değişiklikler mevcut dershanede işledik . . .

oky ne güzel anlatmışın yaaa . . .

Günaydın hanımlar Esimi uğurladım şimdi deneme çözücem denemeden sonra gelirim yine hadi herkez uyansın bakalım kalkın uykucular

yazım da 2012 değişiklikleri ne demek
anlamadım ben

Deneme sınavım bitti ama yine istediğim gibi degil Şimdi yanlışlarımın çıktığı konulardan test çözücem coğrafyaya devam edicem bugün

Günaydın hanımlar Esimi uğurladım şimdi deneme çözücem denemeden sonra gelirim yine hadi herkez uyansın bakalım kalkın uykucular

günaydın tatlım
bende yeni kalktıp kahvaltı yapıp derslere başlıcam

yazım da 2012 değişiklikleri ne demek
anlamadım ben

canım sabun kısaltmalarıyla ünlü bana q okyonusa oky diyo anlaşıp gidiyos
ben sormuyom artık sende alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…