Kizlar bu haftaki soru sayım 2000180 soru yukseltmisim çok mutlu oldum bu hafta çok verimli gecti 3 coğrafya konusu bitirdim bol bol soru çözdüm bu haftada nasıl olacak bakalim
maşALLAh. rabbim daha iyi olmanı nasip etsin.
bi hafta boyunca bu 3 çoğrfya konusu dışında bişey yaptınmı peki canım
Kolay gelsin canım. Valla calismam kötü dershanede deneme oldum cok kotu netlerım moralım bozuldu.
Âmin canım ins. 3 coğrafya konusu bitirdim 2 deneme sınavı çözdüm tarih türkce mat genel tekrar testi çözdüm bu hafta tarihi tekrar edicem yine 3 coğrafya konusu bitirmeyi planladım bakalım 3 olmasada 2 konuyu bitiricemSoru sayımında daha arttırmak istiyorum konularım bitse her dersten 100 er soru çözmeyi istiyorum her gun ama konu çalışmak oyalıyor baya coğrafya bitsin anayasaya gecicem ins. Sonra bitiyor konularım
bende işten çıkmaya karar verdim. hazirandan sorna evdeyim. ozaman kdar matematik ve coğrafyayıda bitirmiş olucam.
ben şimdi bi konu çalışınca berisine anca 50 100 soru çözüyorum. çok fazla çözemiyorum. hem konu hem soru hem deneme hem iş birarada gitmiyo. yine yürütmeye çalıştım bakalım.
nasıl çalıştıgını kısa bi özet geçermisin bana. hem bana hemde diğer arkadaşlara yardımcı olursun belkim.
lisansmı önlisansmı
canım ALLAH razı olsun yazmışsın güzel. işten çıkarsam herşeyin daha iyi olcagına inanıyorum.Onlisanstan gidicem canım daha vaktim var çok şükür mAti konu konu çalıştım her konudan sonrada500-600 arası soru çözdüm bazen konu soru çözümü 2 gun sürdü bazen 3 gun bu sekilde mat bitti aynı zamanda turkceyede çalıştım Malta bir maksat genel yeteneği bitirmekti.sonra tarihe geçtim tarihte haftada2 konu falan ilerledim basa dönüp tekrarlar yaptım biraz uzun sürdü onanda 500 600 soru çözdüm en az.haftada bir deneme yapıyordum şimdi 2 ye çıkardım sayıyı denemede hangi konudan yanlışım çıkarsa o gun o konuyla ilgili sorular coZuyorum bol bolCoğrafyaya geçtim gecen hafta 3 konu çalıştım basta bisi anlamadım açıkcası sıkıcı geldi ama baktım sorularda İyiyim her testten 2 yanlışım falan çıkmaya başladı alıştım sıkılmıyorum artık çalışırken zevkli gelmeye başladı az çok coğrafya bilgimiz var zaten yetiştirilen ürünler iklim koşulları falan ama tarih öğle degil en azından benim için ben çok zorlandım halada zorlanıyorum unutuyorum çok fazla soru çözdüm aslında yavaş ilerledim ama netlerim 20 22 arasında oynuyor aslında ilk başladığımda tarihten 7 doğru 20 yanlış yapiyordum Hiç umudum yoktu ben lisede unv. Zar zor gecti. Tarihten korkulu rüyamda ama biraz o düşünceyi atım kafamdan artık 10 günde bir tarihi tekrar ediyorum bir gun yarıya kadar tekrar edip soru coZuyorum ertesi gun kalan yarıyı tekrar edip soru coZuyorum sınava kadar ins. Artar netlerim benim Türkçe'de bide yanlışım çok çıkıyor 18 doğru 12 yanlış falanı şimdi 25 doğru 5 yanlış gelmeye başladı ama bazen 20 net geliyor bazen 27 oda çok değişken mat artık oturdu 24 ten düşmüyorum 27 yaptığımda oldu geometri pek bakmadım şimdi ona ağırlık vermeye calisiyorum geometriyide bitirirsem netler artar diye düşünüyorum bakalım Vatandaşlık kaldı bir tek coğrafya bitsin denemeleri 3 e yükseltilme bir ay öyle devam edicem tüm konular bitince 2 günde bir deneme çözücem ins. Bol bol da konu tekrarı ve test benim amacım sınava 2 ay kala konuları bitirmek bol soru bol deneme değişik kaynaklardan sorular görmek şimdilik iyi gidiyorum bakalım Kasım'dan beri calisiyorum emek verdim ins. Hayirlisiyla karşılığın alırım ise falan girmedim rahat ahit çalışayım diye yoksa bukadar calisamazdim ben bugün bile temizlik yaptım yemek falan yoruldum uyuşmamış diye düşünmeyeyim Kahve yapı başlıcam şimdi Vücut yorgun olmadığında çok verimli geçiyor ders calışmalarım anlıyorsun çünkü kafan boş oluyor uykunu alıyorsun is ile yürüten arkadaşlarda var ama ben kendi adıma konuşayım ben yürütmedim bir yıl belki calisamiycam evde olucam ama bir amacım var sonuçta elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum ileride rahat etmek için sende ins. Doğru bir karar verirsin hakkında hayirlisi olsun canım Allah gönlüne göre versin
canım ALLAH razı olsun yazmışsın güzel. işten çıkarsam herşeyin daha iyi olcagına inanıyorum.
türkçe bnmde çok kötü. nasıl bi yol izledin..
bnm tarihten şuan 20 -22 net çıkıyor. bol soru ile 25 nete çıkarcagımı düşünüyorum.
matematikten şuan çalıştıklarımı yapabiliyorum. 2010 hazırlandıgımda 25 net çıkarabiliyodum. hani matemetiğe biraz daha çalışsam 20net yaparım gibime geliyor.
sana zahmet türkçe için neler yaptın yazarmısın.
Bn ihtiyacın konu anlatımından çalıştım.
uzman kariyer çözümlü aldım. bnm çok işime yaradı.
okyonus
uzman kariyerin hangi coğrafyasını beğendin konu anlatımı mı soru bankasını mı
Bende uzman kariyerin coğrafya ve tarih öğreteni var vatandaşlığa geçince onunkinide alıcam tarihinde beğendim ama coğrafya kitabına bayıldım muhteşem bir kitap olmuş.turkceden ben hergüne en az bir iki test çözmeye gayret ediyorum o sayede arttı biraz netlerim bide deneme sınavında hangi konudan yanlışım çıkarsa o gun bol bol o konuyla ilgili soru coZuyorum en çok türkce ve tarihten soru çözdüm ins. Sınavda işimize yarar ben ihtiyaçtan konu calisiyorum farklı kaynaklardanda soru cozuyorumMat benim iyiydi ama unutmuştum diye tüm konuları bastan aldım çalıştım deneme sınavında takıldıkların oluyor gecen yas probleminden falan yapamadım unutmuşum:26:Konular bitse rahat rahat her derse yeteriz soru çözeriz ama konu çalışınca o gun bitiyor onunla soru çözeyim pekissin diyorsun digerlerine zaman kalmıyor biran önce konuları bitirip tekrar soru çözümü deneme geçmemiz lazım eğer iyi ay kala biterse konularımız süper olur bol bol karışık soru çözmeye vakit kalır ben konularım bitince tabi bu elimdeki kaynaklarda bitecek haliyle 2 set deneme birde modüler soru bankası seti alıp bitirmek istiyorum Sen tarihe nasıl çalıştın bu arada ben tarih tekrarını uzman kariyerin ders notlarından yapıyorum tarih coğrafya vatandaşlık 3 ününüde aldım sende yoksa Alman'ı tavsiye ederim
merhabalar
ben az az çalışmaya çalışıyorum
ama siz kadar hız lı değilim
merhaba arkadaşım.uzman kariyer diyince bende girdim sitesine coğrafya öğreten kitabı var.çözümlü sorularmış. senin dediklerin onlarmı
Bak bu kitap canım her konunun basında 3-4sayfa konuyu anlatmış özet seklinde sonra sorulara geçiyor yanlış oan şıkları dahi açıklıyor çok öğretici ben çok memnunum
2012 KPSS Coğrafya Öğreten Tamamı Çözümlü Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
Canım bozma moralini yanlışlarının çok çıktığı konuları tekrar et yanlışlarını gormuş oldun ona göre o konulara ağırlık ver
teşekkür ederim canım allah hepimize hayırlısıyla memurluk nasip etsin.
soru paylaşımlarınızı takip ediyordum arada bir.inşallah bende paylaşırım
sagol canım sende olmasan biz ne yapardık. Insallah hepimiz iyi bi puan alırızda rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?