2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

teşekkür ederim

ben 7 yi de aldım

farklı sayılar deyince
ben sadece y sutununda bulduğum sayılar içinde aynı olamammasi gerektiğini düşündüm ama zatin nasıl y de aynı sayılar çıkabilsin demi yanii

hayret biryşeyim

teeşekür ederim canım

1 . ırak
2.yunanistan
3.güney
lozan görüşmelerinde yukarıdaki sınırlarımızdan hangilerinin ilk kez çizildiği söylenemez

yanlız 1
yanlız 2
yanlız 3
1ve 2
1ve 3

yalnız 3 mü? :18: ama lozanda ırak sınırı çizilemedi diye biliyorum ben :S

Son düzenleme:
evet gidiyorum canım. Peki sen konuları dershaneyle aynı mı götürüyorsun
cnm evet dershaneyle gidiyorum denilebilir fakat tarih ve coğrafya tabi ki vatandaşlıktan konu tekrarları yapıp soru çözüyorum sen nasıl çalışıyorsun ?

Ben geldim amanın kimseler kalmamis:26azara gittim talan ettim pazarı kocamla gezdik şimdi yemeğimi ya
İyonum pazara gitmeden bir deneme çözdüm 60 ta coğrafya sorusu cozdumŞimdi coğrafyaya devem edicem aksamda türkce falan çözücem hangi birinden konu calisicam şaşırdım ya

bende yeni başlıcam ev topladım bakım yaptım kendime şimdi ders başı hedef 300 soru mat olsa olurmu

bende yeni başlıcam ev topladım bakım yaptım kendime şimdi ders başı hedef 300 soru mat olsa olurmu

Ben 120soru deneme 60 soru coğrafya çözdüm sen babami mat çöz dedin yoksa senmiyor mat çözücem orayı anlayamadimdaBugün en az 300 soru çözücem herkez

bende dershaneyle aynı gidiyorum ara ara tekrar yapıyorum :)

Ben 120soru deneme 60 soru coğrafya çözdüm sen babami mat çöz dedin yoksa senmiyor mat çözücem orayı anlayamadimdaBugün en az 300 soru çözücem herkez

300 soru çözcem diye hedef yaptım 3 saatte mat çözerim onları çözsem sayılırmı acaba diyom
işin kolayına kaçıyom ondan

Sen tarih calismiycakmiydin bugün kendini tarihe vericektinOlur 300 soru olsunda karışıkta olur

ne bilim ya tarih kapağını açınca kapamak geliyo içimden
ihtiyaç tarih çözücem şimdi görüşürüz kızlar el mahkum sınavda çıkıcak

3 saatte 300 soru matematik mi hangi konu çözeceksin ?

permutasyon kombinasyon eşitsizlik mutlak ve ebob ekok hariç geri kalan konuları çözerim ben
ama naptım çözmedim tarih çalıştım

Hadi bakalım ders basına kizlar aksam herkez rapor verecek

dikkatsizlikten kaçan 3 soruyu saymazsak 2 ynlışım var 18 soruda islamiyet öncesi türk tarihi

aklıma bi soru takıldı imdat kızlar

türkler ve çinliler arasında askeri,siyasi,ticari ,sosyal ilişkiler kültürel etkileşimi beraberinde getirmiştir.buna göre
1.mimari
2.dil ve edebiyat
3.hayvancılık
alanlarından hangilerinde türkler çin kültüründen etkilenmiştir
1
2
1-2
1-3
1-2-3

1 ve 2 mi ? :18:

yanlış bakmışım doğru canım 1-2 ama neden 3 değil

Son düzenleme:
1.kağıt ve matbaayı kullanmları
2.ticari nitelikli belgeler düzenlemeleri
3.kendilerime özgü alfabelerinin olması

uygurların yukaroda verilen özellijlerden hangileri farklı toplumlarla kültürel etkileşim yaşadıklarının açık kanıtıdır?

1
2
3
1-2
1-3

-------------------------------------------------
islamiyet öncesi türk devletlerinin aşağıdaki alanlardan hangisinde dünya kültür ve uygarlığını daha çok etkilediği söylenebilir?
devlet yönetimi
ordu teşkilatlanması
din ve inanış
dil ve edebiyat
hukuk sistemi

1 ve 2 bence
ordu teşkilatlanması (hunlar 10 lul 100 luk sistemi sayesinde)
valla ipek böcekçiliğini düşunmemistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…