Canım 25 ten küçük olmayan diyor 3 sayı 25 ten küçük olmayacak ozaman ilk sayı 25 ikinci 26 3. Sayı zaten büyük çıkicaz aldığımız degerler doğal sayı ve birbirinden farklı dediği için
0,1,2,25,26 bunları topluyoruz 57 çıkıyor 111 den 57 yi çıkarttığınızdan en büyük sayıyı buluyoruz
tabiiiiii ya kilit noktası bu 3. sayıyı zaten büyük çıkarıcaz . . .
Evet kizlar bugün kaç soru çözüldü Ben 350 soruda kaldim
kızlar ben çıkıyorum yarın iş var
sayfalar aksın yarın
hepinize bol çalışmalar bende yarın serviste konu çalışcam
iyi geceler hepinize
ben de yarın başlıyorum kızlar, hedefim günde 100 soru umarım kondüsyonumu kaybetmem, bazen gaza geliyorum sonra geçiveriyor hevesim..çalışırken zor oluyor
günaydın kpss yoldaşları :13:
millet uykucu bugün heralde
ben çoktaaaannn 100 tarih sorumu çözdüm bile
Günaydın canım hosgeldin nasıldı memleket ?
Ben ortalığı topladım şimdi beyaz çamaşırları makinaya atıcım yemek var ama kocam etimek tatlısı istedi tatlı yapıp başlıcam calismaya
bende çamaşırları attım az önce makineye
mola verdim o yüzden biraz kafa dağıtıyorum
oohhh canım çekti bak bende mi tatlı yapsam
Yap sende bir tatlı hem kafa dağıtırsın iyi olur yedigindede zihnini acar nasılda teşvik ediyorum
kız tatlı olsun da ne olursa olsun beni bu konuda teşvik etmeye gerek yok her daim tatlı yapmaya hazırım ben
düşünüyorum şimdi ne yapsam diye de hafif bişi yaparım belki havuçlu tarçınlı kek hafif oluyor onu mu yapsam
Günaydın canım hosgeldin nasıldı memleket ?
Ben ortalığı topladım şimdi beyaz çamaşırları makinaya atıcım yemek var ama kocam etimek tatlısı istedi tatlı yapıp başlıcam calismaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?