2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

slm kızlar . . .

q saçlarını çok kısalttırmasaydın yaaa . . . nedendir bilinmez kısa saç yakıştıramıyorum ben hanımlara . . . hele hele çok kısa saç :50::50:

okym naptın cnm ben ilk konuyu okudum bitirdim cnm tekrar edicem şimdi tekrar bi gözden geçirip sana sorularımla dönücem . . . :23::23::23::23:

slm kızlar . . .

q saçlarını çok kısalttırmasaydın yaaa . . . nedendir bilinmez kısa saç yakıştıramıyorum ben hanımlara . . . hele hele çok kısa saç :50::50:

okym naptın cnm ben ilk konuyu okudum bitirdim cnm tekrar edicem şimdi tekrar bi gözden geçirip sana sorularımla dönücem . . . :23::23::23::23:

canım 4 parmak kestirdim ama hala saçlarım omuzlarımı geçiyo :10:
bana kısa geldi işte :1:

bugün benimde yok valla dışarı çıkmasaydım çalışcaktım işte :47:

Guiet kaynamak yok ben bak sabah coğrafyadan karım konu çalıştım güne gittim sohbet muhabbet geldim deneme çözdüm vatandaşlığın yarısını çalıştım motivasyonunuz düşmesin bakalım sınava az kaldı tempoyu arttirmalisiniz
Bende dershaneye gıdınce gıdıyo kafam .

Kız motivasyonun aratacağım yerde düşmüş dershanede ne güzel konuları anlatıyorlar ben evde çalış dur :27:Anlatılanları tekrar edip soru çözmen yararlı olur bence su koymak yok çalışacak herkez:20:
slm kızlar . . .

Ben ilk 20 sayfayı okudum ama bisi anlamadım yaa:52:Bida olucam bakam şimdi yarında tamaliycam konuyu ins. :27:

Guiet kaynamak yok ben bak sabah coğrafyadan karım konu çalıştım güne gittim sohbet muhabbet geldim deneme çözdüm vatandaşlığın yarısını çalıştım motivasyonunuz düşmesin bakalım sınava az kaldı tempoyu arttirmalisiniz

Kız motivasyonun aratacağım yerde düşmüş dershanede ne güzel konuları anlatıyorlar ben evde çalış dur :27:Anlatılanları tekrar edip soru çözmen yararlı olur bence su koymak yok çalışacak herkez:20:

Ben ilk 20 sayfayı okudum ama bisi anlamadım yaa:52:Bida olucam bakam şimdi yarında tamaliycam konuyu ins. :27:

dershane gunu yorgun oluyorum ertesı gun calısıyorum bıde 1 gunde 1 konu bıtmıyokı :| ondan hemen calısamıyorum

anlamadıklarını sor cnm burdan yanıtlamaya çalışırım . . . örneklerler ve akılda kalıcı bir biçimde . . .

q kısa kestirdin sandım yaaaa . . . :55:

anlamadıklarını sor cnm burdan yanıtlamaya çalışırım . . . örneklerler ve akılda kalıcı bir biçimde . . .

q kısa kestirdin sandım yaaaa . . . :55:

Hakların kazanılmasında geçerli olan ana ilke aşağıdakilerden hangisidir?
Dürüstlük
Aslen kazanma
Devren kazanma
Objektif iyiniyet
Subjektif iyiniyet

Evet doğru cevap açıklarımızın ben anlamadim:52:

bende ezberledim sayılır bunu :1:
ama şöyle bi bağlantı kurdum subjektif öznel demek
hak kazanılmasında öznel bi iyi niyet olması gerek diye kendi kendime mantık uydurdum :1:
hak kullanımında da dürüstlük oluyor cevap

ve bir de şöyle bi bilgi var elimdeki sunuda

Hukuksal menfaatlerin kişiye tahsis edilmesidir. Hakların kazanılmasında engel olan bir eksikliğin bilinmemesi ya da özen gösterilse dahi bilinemeyecek olmasına sübjektif iyi niyet denir.

Evet doğru cevap açıklarımızın ben anlamadim:52:

cnmcım subjektif iyi niyet hakların kazanılmasında objektif iyi niyet ise hakların kullanılmasında esastır . . .
objektif iyi niyet zaten dürüstlük manasına gelir .
objektif iyi niyete örnek borcun vaktinde ödenmesi verliebilir . . . subjektif ise kazanılma dedik :28: mesela sen yolda bir altın buldun ve bu altının sende bulunması hakkını doğal olarak kazandın lakin sahibi ortaya çıkarsa bu altını iade etmek zorundasın değil mi canım işte bu bulduğun altının kendinde bulundurma hakkı subjektif iyi niyet . . . fark ettiysen kazanma ile oldu elde edildi . . .​

cnmcım subjektif iyi niyet hakların kazanılmasında objektif iyi niyet ise hakların kullanılmasında esastır . . .
objektif iyi niyet zaten dürüstlük manasına gelir .
objektif iyi niyete örnek borcun vaktinde ödenmesi verliebilir . . . subjektif ise kazanılma dedik :28: mesela sen yolda bir altın buldun ve bu altının sende bulunması hakkını doğal olarak kazandın lakin sahibi ortaya çıkarsa bu altını iade etmek zorundasın değil mi canım işte bu bulduğun altının kendinde bulundurma hakkı subjektif iyi niyet . . . fark ettiysen kazanma ile oldu elde edildi . . .​

Tamam canım çok teşekkür ederim anladim:38:

bu anayasa cok karısık ben anlayamıyorum :18:

Banada çok karışık geldi:26:

madde madde okuyunca çok korkunç ve ezberlenmesi imkansız görünüyor zaten ezberlemiyeceğizde bol tekrar ve bol soruyla gr gr öğreneceğiz inşallah . . . vatandaşlık sorularının standart sapması yani getirisi çok yüksek hele hele anayasanın . . . :6::13:

Back
X