- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bugun dershanem vardı. Hç calısasım yok :18:
slm kızlar . . .
q saçlarını çok kısalttırmasaydın yaaa . . . nedendir bilinmez kısa saç yakıştıramıyorum ben hanımlara . . . hele hele çok kısa saç
okym naptın cnm ben ilk konuyu okudum bitirdim cnm tekrar edicem şimdi tekrar bi gözden geçirip sana sorularımla dönücem . . .
bugün benimde yok valla dışarı çıkmasaydım çalışcaktım işte![]()
Bende dershaneye gıdınce gıdıyo kafam .
slm kızlar . . .
q saçlarını çok kısalttırmasaydın yaaa . . . nedendir bilinmez kısa saç yakıştıramıyorum ben hanımlara . . . hele hele çok kısa saç
okym naptın cnm ben ilk konuyu okudum bitirdim cnm tekrar edicem şimdi tekrar bi gözden geçirip sana sorularımla dönücem . . .
Guiet kaynamak yok ben bak sabah coğrafyadan karım konu çalıştım güne gittim sohbet muhabbet geldim deneme çözdüm vatandaşlığın yarısını çalıştım motivasyonunuz düşmesin bakalım sınava az kaldı tempoyu arttirmalisiniz
Kız motivasyonun aratacağım yerde düşmüş dershanede ne güzel konuları anlatıyorlar ben evde çalış durAnlatılanları tekrar edip soru çözmen yararlı olur bence su koymak yok çalışacak herkez
Ben ilk 20 sayfayı okudum ama bisi anlamadım yaaBida olucam bakam şimdi yarında tamaliycam konuyu ins.
![]()
Guiet kaynamak yok ben bak sabah coğrafyadan karım konu çalıştım güne gittim sohbet muhabbet geldim deneme çözdüm vatandaşlığın yarısını çalıştım motivasyonunuz düşmesin bakalım sınava az kaldı tempoyu arttirmalisiniz
Kız motivasyonun aratacağım yerde düşmüş dershanede ne güzel konuları anlatıyorlar ben evde çalış durAnlatılanları tekrar edip soru çözmen yararlı olur bence su koymak yok çalışacak herkez
Ben ilk 20 sayfayı okudum ama bisi anlamadım yaaBida olucam bakam şimdi yarında tamaliycam konuyu ins.
![]()
anlamadıklarını sor cnm burdan yanıtlamaya çalışırım . . . örneklerler ve akılda kalıcı bir biçimde . . .
q kısa kestirdin sandım yaaaa . . .
Hakların kazanılmasında geçerli olan ana ilke aşağıdakilerden hangisidir?
Dürüstlük
Aslen kazanma
Devren kazanma
Objektif iyiniyet
Subjektif iyiniyet
subjektif iyiniyet olması lazım
Evet doğru cevap açıklarımızın ben anlamadim![]()
Evet doğru cevap açıklarımızın ben anlamadim![]()
cnmcım subjektif iyi niyet hakların kazanılmasında objektif iyi niyet ise hakların kullanılmasında esastır . . .
objektif iyi niyet zaten dürüstlük manasına gelir .
objektif iyi niyete örnek borcun vaktinde ödenmesi verliebilir . . . subjektif ise kazanılma dedikmesela sen yolda bir altın buldun ve bu altının sende bulunması hakkını doğal olarak kazandın lakin sahibi ortaya çıkarsa bu altını iade etmek zorundasın değil mi canım işte bu bulduğun altının kendinde bulundurma hakkı subjektif iyi niyet . . . fark ettiysen kazanma ile oldu elde edildi . . .
aklına takılanları yaz cnm ben biraz tarih tekrarı yapıp geliyorum . . .![]()
bu anayasa cok karısık ben anlayamıyorum :18:
bu anayasa cok karısık ben anlayamıyorum :18:
Banada çok karışık geldi:26:
Banada çok karışık geldi:26: