selam kızlar . Ahşap olması hafif taşınabılir olmasını akla getirir . Göcebe yaşamdayken araç gereçlerin hafif olması gerekir kı kolay tasınsın.
ama bi dakka
sosyal yardımlaşma deyince sadece imarathane olur
ama bi dakka
sosyal yardımlaşma deyince sadece imarathane olur
aslında mat korkulacak ders değil demii...
* soruyu görünce direk korkmamak lazım
soru senden korksun* mu diyorsun
aynen öle canım
ben kaçtım
çoçukları hava aldırmaya parka gidiyorum
evimi görseniz ahhhh
sanki mütareke dönemi bizim evde oldu..:26:
toplamıyorum işte .günde 3 kere topla yine bitmez çocuk dağınıklığı
kocam gelsin o toplasın
:26:
kızlar bu akşam 1 konu ve 87 soru çözdüm tarihten 87 sorunun 19u yanlışkonuları not ettim yarın akşam üzerinden geçicem osmanlı konu çalışyıroum şimdi.nerelerdesiniz gezentiler
Bende tarihin kalan kısmını tekrar edip 100 soru coZdum yemek yedik mutfağı toparladım şimdi kahve yapıp türkce çözücem sonra tarihe devamKisliklari kaldırdım yazlıkları çıkardım kocamda yardım etti saolsun. Bir makina çamaşır yıkandı astım yarında. Bir makina yıktıysam budanda kurtuldum Kisliklari kaldırmaya useniyorum kocamla hallettik :) çok soru çözemedim ama büyük bir yükle kalktı üzerimden
Dün kazak giydimde çıktım dışarı fenalık geçirecektimbaya iş yapmışın canım
bende yarın ne giysem diye düşünüyorum havalar sıcak kısa kollu bişey bulamıyorum evde
Dün kazak giydimde çıktım dışarı fenalık geçirecektimBugün kaldırdım Kisliklari ya bende giymeye kıyafet bulamıyorum kocam bu ay maaş yapınca alalım istediğini dedi toz pembe pantolon istiyorum bide beyaz veya kırmızı ceket
ben askılı bile giyiyorum kızlar burası o derece sıcak
200 tarih 30 türkce sorusu cozdum iyi geceler hepinize
hay maşallah
bende osmanlı yükselmeye geldim.datada kronolojik olarak anlatmış savaş detayları yoktu ilk lerin bilgileri vardı .yarın gelince diğer kitaplardan detaylı çalışıcam
iyi geceler canım
kızlar özendim size ne güzel çalışıyosunuz maşallah ben yeni başladım..bi türlü motive edemedim kendimi..2 senede bir girmem de hırslandıracağına bunaltıyor(
canım maaşlar en düşük 1600 tl net bilgin olsun belki seni hırslandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?