2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

selam kızlar . Ahşap olması hafif taşınabılir olmasını akla getirir . Göcebe yaşamdayken araç gereçlerin hafif olması gerekir kı kolay tasınsın.

tamamdır tatmin edici bi cevap aklımda soru kalmadı :13:

ama bi dakka
sosyal yardımlaşma deyince sadece imarathane olur

aynen kervansaray ticaretle ilgili ne alaka ki :47:

aynen öle canım :34:

ben kaçtım
çoçukları hava aldırmaya parka gidiyorum
evimi görseniz ahhhh

sanki mütareke dönemi bizim evde oldu..:26:
toplamıyorum işte .günde 3 kere topla yine bitmez çocuk dağınıklığı
kocam gelsin o toplasın
:26:

Son düzenleme:
ben kaçtım
çoçukları hava aldırmaya parka gidiyorum
evimi görseniz ahhhh

sanki mütareke dönemi bizim evde oldu..:26:
toplamıyorum işte .günde 3 kere topla yine bitmez çocuk dağınıklığı
kocam gelsin o toplasın
:26:

:1::1: herşey ortak dimi o da iş yapsın :1:

osmanlı tarihine kadar olan konulardan 37 d 7 yanlış kızlar bu benim için dönüm noktası :8::8:

kızlar bu akşam 1 konu ve 87 soru çözdüm tarihten 87 sorunun 19u yanlış :17:konuları not ettim yarın akşam üzerinden geçicem osmanlı konu çalışyıroum şimdi.nerelerdesiniz gezentiler :10::10:

Bende 110 soru matematik problemler çözdum yemek yedim devam etcem calişmaya

kızlar bu akşam 1 konu ve 87 soru çözdüm tarihten 87 sorunun 19u yanlış :17:konuları not ettim yarın akşam üzerinden geçicem osmanlı konu çalışyıroum şimdi.nerelerdesiniz gezentiler :10::10:

Bende tarihin kalan kısmını tekrar edip 100 soru coZdum yemek yedik mutfağı toparladım şimdi kahve yapıp türkce çözücem sonra tarihe devam :27:Kisliklari kaldırdım yazlıkları çıkardım kocamda yardım etti saolsun. Bir makina çamaşır yıkandı astım yarında. Bir makina yıktıysam budanda kurtuldum Kisliklari kaldırmaya useniyorum kocamla hallettik :) çok soru çözemedim ama büyük bir yükle kalktı üzerimden

Son düzenleme:
Bende tarihin kalan kısmını tekrar edip 100 soru coZdum yemek yedik mutfağı toparladım şimdi kahve yapıp türkce çözücem sonra tarihe devam :27:Kisliklari kaldırdım yazlıkları çıkardım kocamda yardım etti saolsun. Bir makina çamaşır yıkandı astım yarında. Bir makina yıktıysam budanda kurtuldum Kisliklari kaldırmaya useniyorum kocamla hallettik :) çok soru çözemedim ama büyük bir yükle kalktı üzerimden

baya iş yapmışın canım :34:
bende yarın ne giysem diye düşünüyorum havalar sıcak kısa kollu bişey bulamıyorum evde :47:

baya iş yapmışın canım :34:
bende yarın ne giysem diye düşünüyorum havalar sıcak kısa kollu bişey bulamıyorum evde :47:
Dün kazak giydimde çıktım dışarı fenalık geçirecektim:27:Bugün kaldırdım Kisliklari ya bende giymeye kıyafet bulamıyorum kocam bu ay maaş yapınca alalım istediğini dedi toz pembe pantolon istiyorum bide beyaz veya kırmızı ceket:ssz:

Dün kazak giydimde çıktım dışarı fenalık geçirecektim:27:Bugün kaldırdım Kisliklari ya bende giymeye kıyafet bulamıyorum kocam bu ay maaş yapınca alalım istediğini dedi toz pembe pantolon istiyorum bide beyaz veya kırmızı ceket:ssz:

benimde mağzalara bakınca moralim bozuluyo haftada 3 defa vitrin değiştiriyolar ya renk renk cıvıl cıvıl heryer :52::52:

ben askılı bile giyiyorum kızlar burası o derece sıcak

200 tarih 30 türkce sorusu cozdum iyi geceler hepinize:54:

Son düzenleme:
ben askılı bile giyiyorum kızlar burası o derece sıcak

hay maşallah :10:

200 tarih 30 türkce sorusu cozdum iyi geceler hepinize:54:

:46::46::46:
bende osmanlı yükselmeye geldim.datada kronolojik olarak anlatmış savaş detayları yoktu ilk lerin bilgileri vardı .yarın gelince diğer kitaplardan detaylı çalışıcam :ssz:
iyi geceler canım :29:

hay maşallah :10:

:46::46::46:
bende osmanlı yükselmeye geldim.datada kronolojik olarak anlatmış savaş detayları yoktu ilk lerin bilgileri vardı .yarın gelince diğer kitaplardan detaylı çalışıcam :ssz:
iyi geceler canım :29:

İyi geceler canım ne bu tarihten cektigimiz :37:yarın aksam görüşürüz :54:

kızlar özendim size ne güzel çalışıyosunuz maşallah ben yeni başladım..bi türlü motive edemedim kendimi..2 senede bir girmem de hırslandıracağına bunaltıyor:((

kızlar özendim size ne güzel çalışıyosunuz maşallah ben yeni başladım..bi türlü motive edemedim kendimi..2 senede bir girmem de hırslandıracağına bunaltıyor:((

canım maaşlar en düşük 1600 tl net bilgin olsun belki seni hırslandırır :23::23:

kızlar merhaba..birkaç sorum var...

BİRİNCİ SORU

A=198.202
B=199.201
C=188.212
D=190.210

olduğuna göre büyükten küçüğe nasıl sıralanır? cevap B > A > D > C

İKİNCİ SORU

AB3 üç basamaklı sayısı 12' ye bölümünden bölüm X , kalan Y dir.Y nin alabileceği değerler toplamı kaçtır? cevap 36

ÜÇÜNCÜ SORU

2x+3y-xy+5 = 0 eşitliğini sağlayan en büyük x değeri için y kaçtır? cevap 3

Back
X