• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Coğrafya coZuyorum canım hosgeldin :27:Nasıl gecti gunun

kolay gelsin canım :6:
ay hiç sorma vada şubelerine gidenler bugünkü eziyetimizi anlar sistem bi gitti mafolduk :27: bağrış çağrış kafam şişti valla :53:
akşam 5 te kapanan şube 6 da kapandı ya işlem aldık o saate kadar :53:

bu arada dün osmanlıyı çalıştım ya hep aklımda sırpsındığının önemi neydi neydi diye :52: öğle arasında baktım kitap götürüyom yanımda pskobata bağladım yalnız :35::35:

240 tarıh,180 cografya, 30 turkce toplam 450 soru cozdum:124:herkeze ıyı geceler :54:

kolay gelsin canım :6:
ay hiç sorma vada şubelerine gidenler bugünkü eziyetimizi anlar sistem bi gitti mafolduk :27: bağrış çağrış kafam şişti valla :53:
akşam 5 te kapanan şube 6 da kapandı ya işlem aldık o saate kadar :53:

bu arada dün osmanlıyı çalıştım ya hep aklımda sırpsındığının önemi neydi neydi diye :52: öğle arasında baktım kitap götürüyom yanımda pskobata bağladım yalnız :35::35:

canım özelden msj göndermeye çalıştım ama 100 msjım olmadı için iletişime geçemedim senle..nasıl yapsak bilemedim;) harmoni mahvetti bizi de ;)

240 tarıh,180 cografya, 30 turkce toplam 450 soru cozdum:124:herkeze ıyı geceler :54:

maşallah cnaım ben 3d oyuna daldım :37:

canım özelden msj göndermeye çalıştım ama 100 msjım olmadı için iletişime geçemedim senle..nasıl yapsak bilemedim;) harmoni mahvetti bizi de ;)

:52::52::52::52: meslektaş hatta iştaş :52::52::52::52::52:
aynen ya ölüm gibiydi bugün :27:

maşallah cnaım ben 3d oyuna daldım :37:

:52::52::52::52: meslektaş hatta iştaş :52::52::52::52::52:
aynen ya ölüm gibiydi bugün :27:

:) aynen cnm hatta ben de bi yandan kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum..communicator dan baktım sana ama göremedim ordan da yazacaktım;) şuben mi değişti tatlım??

:) aynen cnm hatta ben de bi yandan kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum..communicator dan baktım sana ama göremedim ordan da yazacaktım;) şuben mi değişti tatlım??

bende canım ya :4:
şubem aynıda sen nerden tanıdın beni ki bulcan com da com derya deniz :52::52:

Günaydın kizlar :)sabun tatlım Akdeniz bölgesini çalışıyoruz bugün aksamda soru cevap yapıyoruz tamammi;)

günaydın kızlar :52:
bugün 3 e kadar yokum sonra burdayım osmanlıyı yükselticem :27:

Back
X