• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

osmanlı devletinde kanuni sultan süleyman dönemi ünlü şeyhülislami kimdir

ebusuud
kemalpaşazade
molla fenari
davud ı kayseri
zembilli ali cemali

tama m
a23 üç bakamaklı bir sayıdır (a23)^2sayısının 9 a bölümünden kalan 4 olduğuna göre a nın alacağı değerler toplamı kaçtır

(a+2+3)^2 + 4 / 9 = 0
a^2 + 25 + 4 / 9 = 0
a^2 + 29 / 9 = 0 ====> 29la toplami 9un karesi olacak a lari buluruz.
a^2 + 29 ==> 45 icin a = 4
a^2 + 29 ==> 54 icin a = 5
4+5 = 9

diğer cevapları da yazayı kaçayım
merak etmesinler cevapları

ebu suud efendi

han

suğdak limanı

kutadgu biliğ

Merhaba hanımlar;
Dün ihtiyacın denemesine girdim.

Türkçe ; 27 doğru , 3 yanlış (ki bence kötü)

Matematik ; 16 doğru , 6 yanlış , gerisi boş.(Utanç kaynağım oldu.)

Tarih ; 24 doğru , 6 yanlış

Coğrafya ; 13 doğru , 5 yanlış (Lanet olsun dedim.)

Vatandaşlık ; 7 doğru , 1 yanlış , 4 boş (Doğru düzgün çalışmama rağmen yüzümü güldüren bir bu oldu :))

Kötü değil mi hanımlar ya.Bence kötü .

Merhaba hanımlar;
Dün ihtiyacın denemesine girdim.

Türkçe ; 27 doğru , 3 yanlış (ki bence kötü)

Matematik ; 16 doğru , 6 yanlış , gerisi boş.(Utanç kaynağım oldu.)

Tarih ; 24 doğru , 6 yanlış

Coğrafya ; 13 doğru , 5 yanlış (Lanet olsun dedim.)

Vatandaşlık ; 7 doğru , 1 yanlış , 4 boş (Doğru düzgün çalışmama rağmen yüzümü güldüren bir bu oldu :))

Kötü değil mi hanımlar ya.Bence kötü .

Bence iyi mat ve coğrafyayı biraz yuksekttinmi tamamdir:27:

Evin bütün camlarını sildim ama suan yorgunluktan oluyorum:37:Sabun nerdesiniz hangi bölgeyi calisicaz? Bugun ben türkce tarih coğrafya karışık konulardan test çözeyim yarın bir bölge kararlaştıralim:31:Ay daha yemek yapicam ya:52:Saat 4 e kadar çalışayım 4 ten sonra yapayım bari :6:

y a kızlar benim yazılm yanlışlarını bulma çabam boşa çıktı yine

berbat
bulamıyorum
20 soruda 5 doğru
asıl utanç kaynağı benim

birkaç
pekçok
nasıl yazılır
netten de bakacağım

y a kızlar benim yazılm yanlışlarını bulma çabam boşa çıktı yine

berbat
bulamıyorum
20 soruda 5 doğru
asıl utanç kaynağı benim

birkaç
pekçok
nasıl yazılır
netten de bakacağım
en
pek
şey
daha
her

yukarıdakiler her zaman ayrı yazılırmış
(her de tek istisna herhangi imiş .herhangi her zaman birleşik yazılırmış )

hiçbir birçok biraz birkaç birçoğu hiçbiri hanhangi
belirsizlik ise yani birleşik

ama bir çok elbise .de ki gibi ise sıfat olduğundan ayrı

benim bunları ögrenmem için çok tekrar lazım

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...adigimiz-yolda-quietnrkn-in-ceyizcikleri.html

benim topic tatlım :40:
yazıcam markasını buraya :8:
valla gidip mağzadan alıncana en güzeli :24::24:

canım star layd markası turbo 4100 :34:

topiğini sık kullanılarıma ekliyorum cnmcm . . . teşekkürler cvp için . . .

tersane olmaz zaten o iptal denizcilikle alakalı o sosyal dayanışmayla alakası yok :27:
ben sadece imarethane dedim ama kervansarayda varmış :47:

aynen kervansaray ticaretle ilgili ne alaka ki :47:[/QUOTE]

cnm kervansaraylar salt ticareti desteklemek adına inşaa edilmedi gelip geçen kervanların konaklaması yeme içmesi ısınması taşımacılık yapılan hayvanların beslenmesi habercilerin durup dinlenmesi ya da o kervansarayda bekleyen diğer bir haberciye elindeki haberi durakladığı kervanda iletmesi ve yola diğer habercinin devam etmesi gibi o kadar çeşitli hizmetlerle bezenmiş ki bu yapılar . . . o nedenle kesinlikle ticarete katkı sunmalarının yanı sıra çok büyük bir sosyal hizmet . . .

okym bu gün akdenizi çalışıyo muyuz ?

Evin bütün camlarını sildim ama suan yorgunluktan oluyorum:37:Sabun nerdesiniz hangi bölgeyi calisicaz? Bugun ben türkce tarih coğrafya karışık konulardan test çözeyim yarın bir bölge kararlaştıralim:31:Ay daha yemek yapicam ya:52:Saat 4 e kadar çalışayım 4 ten sonra yapayım bari :6:

cnm tmm çok yorulmuşsun yarın başlayalım coğrafyaya o zamn . . .

topiğini sık kullanılarıma ekliyorum cnmcm . . . teşekkürler cvp için . . .

aynen kervansaray ticaretle ilgili ne alaka ki :47:

cnm kervansaraylar salt ticareti desteklemek adına inşaa edilmedi gelip geçen kervanların konaklaması yeme içmesi ısınması taşımacılık yapılan hayvanların beslenmesi habercilerin durup dinlenmesi ya da o kervansarayda bekleyen diğer bir haberciye elindeki haberi durakladığı kervanda iletmesi ve yola diğer habercinin devam etmesi gibi o kadar çeşitli hizmetlerle bezenmiş ki bu yapılar . . . o nedenle kesinlikle ticarete katkı sunmalarının yanı sıra çok büyük bir sosyal hizmet . . .

okym bu gün akdenizi çalışıyo muyuz ?
[/QUOTE]

cnm tmm çok yorulmuşsun yarın başlayalım coğrafyaya o zamn . . .

Canım nerdesiniz seni bekliyordum:ssz:Tamam yarın sabah derse ben Akdeniz bölgesine başlıyorum ve bitiriyorum aksamda birbirimize sorular soralım burda yapamadığımız sorulari ekleyelim:32:Bugün türkce tarih coğrafya çözeyim ben ekonomik coGrafyaya ilgili pek soru çözemedim kitapları tarayim azalsın testler yarında akdenizi bitirelim ertesi gun başka bir bölgeyi çalışalım bu hafta bölgeleri tamamlaYalim hatta bir gun iki bölgeyi çalışalım diğer günler birer bölge çalışalım bu hafta coğrafyayı bitirelim haftaya tam gaz vatandaşlığı götürürüz :10::6:

Merhaba arkadaşlar,

.......... R (0) da '' * '' işlemi, 4/a * 6/b = a+b biçiminde tanımlanıyor. Buna göre 8*12 işleminin sonucu kaçtır ? cevap = 1

Son düzenleme:
x>1 olmak üzere, 58 = 4 (modx ) olduğuna göre ; x kaç farklı değer alır. (6,9,18,27,54 diye 5 farklı değer buldum ama cevap anahtarı 7 diyor )

Merhaba arkadaşlar,

.......... R (0) da '' * '' işlemi, 4/a * 6/b = a+b biçiminde tanımlanıyor. Buna göre 8*12 işleminin sonucu kaçtır ? cevap = 1

4/a=8 ise 8a=4 burdan a=1/2
6/b=12ise 12b=6 burdan b=1/2 çıkar
a+b=1/2+1/2
=1 cikar

x>1 olmak üzere, 58 = 4 (modx ) olduğuna göre ; x kaç farklı değer alır. (6,9,18,27,54 diye 5 farklı değer buldum ama cevap anahtarı 7 diyor )

58=4 mod x
54=0 mod x şimdi 1den büyük ve 54 e bolumunden 0 kalanı veren sayıları bulucaz
x=2,3,6,9,18,27,54 -------) 7 farklı deger çıkar .

58=4 mod x
54=0 mod x şimdi 1den büyük ve 54 e bolumunden 0 kalanı veren sayıları bulucaz
x=2,3,6,9,18,27,54 -------) 7 farklı deger çıkar .

2 VE 3'ün uymaması lazım. mod2 olursa kalan 4 değil 0 olur. Yani 58 = 0 (mod2 ) veya mod 3 olursa kalan 4 değil 1 olur. 58 = 1 (mod 3)

Son düzenleme:
2 VE 3'ün uymaması lazım. mod2 olursa kalan 4 değil 0 olur. Yani 58 = 0 (mod2 ) veya mod 3 olursa kalan 4 değil 1 olur. 58 = 1 (mod 3)

4karsi tarafa atılıyor kaln 0 oluyor 54 e göre işlem yapılıyor ihtiyac konu anlatımı kitaptan çalıştığım zamanlarda böyle anlatmıştı ben böyle biliyorum başka bir fikrim yok

Back
X