2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Hu hu kizlar neler çalışıyorsunuz bugünkü planınız ne ? Ben bir deneme coZdum şimdi coğrafya coZuyorum biraz sonra yemek yapicam sonra tarihten bir konu tekrarı yapıp coGrafyaya devam

işten geldim. biraz yorgunum şimdi zorlueokuldan çoğrafya dinleycem. yer şekilleri dağlar ovalar falan.
ihtiyaç kitaptan çalıştım pek verimli olmadı. bakalım bu hatun nasıl anlatmış

dua et emi okyanus

sizde arkadaşlar:S birbirimize dua edelim. biz birbirimize ettikçe meleklerde bize edermiş

önlisanstan girecek arkadaslar benı aydınlatırsanız sevınırım
matematık 7 iklim soru bankasında bırıncı derceden denklemler var ıkıncı dereceden denklemler yok acaba ıkıncı dereceden denklemler cıkmıcak mı bızde?
sadece bırıncı dereceden denklemden mı sorumluyuz?
internetteki video anlatımlarında hep ıkıncı dereceden gostermısler bırıncı dereceden bulamadm

kızlar
zorlueokul çoğrafyasını dinledim. şidetle tavsiye ederim
dağlarda ovalarda neymiş diyor insan:)

3 saattr dinledim. hiç sıkılmadan

dua ile inş

kızlar
zorlueokul çoğrafyasını dinledim. şidetle tavsiye ederim
dağlarda ovalarda neymiş diyor insan:)

3 saattr dinledim. hiç sıkılmadan

dua ile inş

hadi ya..bende bakaım o zmn..
genel kültr sıfır bnde..matematkde tabi ((
bu arada kmsecikler kalmamış bralarda..yatıom bende..iyi geceler

günaydın
sabah çocuklar uyanmadan çoğrafyadan 1 konu ilerleyeyim dedim ve sanayı kolları ve türkiye deki sanayi yi okudum

ve dün kü soruda sanayi ile ilgili milli geliri karşılamaz diye bi şık şeçmiştim o
onun yanlışlığını gördüm okuduğum konudu
sanayı milli gelirin bir kısmını karşılarmış

doğru olan dışarıdan alınan ham maddede azalma olurmuş ,ülkemiz ham maddesi değerlendirilirmişş

çoğrafya konularım daha bitmedi
simdi sanaayidyim

uçak siğara tekkstil deri vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…