2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Gidegenlerinin bulunmasınlar cnm bunu anlayamadım :26:

Gidegenlerinin bulunmasınlar cnm bunu anlayamadım :26:

Kitapta öyle demiş canım cevapta zaten o Bir golün tatlı olup olmaması Gidegenlerinin olup olmamasına bağlıymis Gidegenlerinin gol ayağı demekmiş.eger bir golün Gidegenlerinin var golün suları sürekli surkilasyona uğrayacağından tatlı olurmuş.baska bir durum gol sularının tatlı olmasına etki etmezmis

İyi geceler canım bende çıkıyorum yarın görüşürüz konu kardesim Allah rahatlık versin

hiiiiiiiç bir fikrim yoktu ya teşekkürler cnmcm . . . direkt buharlaşma fln geliyo akla ama alakası yokmuş . . .

İyi geceler canım bende çıkıyorum yarın görüşürüz konu kardesim Allah rahatlık versin
hepbirlikte cnmcm . . .
gideğen diye yazılır
anlamı göl ayağı demektir. bunun sayesinde göller tatlı su olur
gideğen tmm sedu teşekkürler . .
.

hiiiiiiiç bir fikrim yoktu ya teşekkürler cnmcm . . . direkt buharlaşma fln geliyo akla ama alakası yokmuş . . .

hepbirlikte cnmcm . . .

gideğen tmm sedu teşekkürler . .
.

rica ederim canım
gideğen diye görünce olaya el atayım dedim
ziraat okuduk boşa gitmesin

Sorma çok nalet Topik yazıyorum arkamdan topuk diye duzeltiyor Dönüp tekrar yazıyorum sınır geldi artık

bak şimdi de sınır diye düzeltmiş
gel de daha fazla sınır olma

Son düzenleme:
Biri bana yardım etsinn Kitap ve deneme almak istiyorum ama hangi yayın almam gerektiğini bilemedim

kızlar slmlarrrr . . . :124::124::124::124:

okym bu akşam uğrayamayacağımı haber vermek için girdim cnm . . . bu sabah genel tarama çözdüm bir kaç güzel soru okudum buraya yazayım gelince görür cevaplarsın cnm . . .

seracılık bazı ürünlerin mevsim dışında üertimini sağlamak için yapılan bir etkinliktir seralarda bitkiler güneş ışığını geçiren plastık cam ve benzeri malzemelerle koruma altına alınır türiye de en fazla akdeniz bölgesi nde uygulanır

türkiye de seralar bitkileri hangi etkene karşı korumak için yapılmaktadır?

a yabani hayvanlara
b yüksek nem oranına
c sel baskınlarına
d düşük sıcaklaklara
e yaz kuraklığına

grafik ceyhan nehrinin yıllık akım düzeni

ceyhan nehri nin havsazında kışlar daha yağışlı olduğu halde en yüksek akımın ilkbahar aylarında görülmesinin nedeni aşağıdakilerden hangisidir?

a kış mevsiminde buharlaşmanın azalması
b ilkbaharda karların erimesi
c ilkbaharda su kullanımının artması
d ilkbalarda taşkanların artması
e yaz mevsiminde baharlaşmanın artması

aşağıda verilenlerden hangisi türkiye de endüstrinin gelişmesine bağlı olarak görülen özelleklerden biri değildir ?

a nitelikli iş gücünün öneminin artması
b milli gelirin artması
c dış ticaret hacminin büyümesi
d ham madde dış alımının artması
e hammadde dış satımının artması

aşağıdaki kaynaklardan hangisini kullanan elektrik santrali kaynağa yakın kurulmak zorundadır?

a doğalgaz
b su gücü
c petrol
d kömür
e nükleer enerji

1 bakır
2 krom
3 demir
4 boksit

antalya bölümünda çıkarılıp işlenen madenler hangileridir ?

a 1-2
b 1-3
c 2-3
d 2-4
e 3-4​

:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…