Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prd cukurova yöresi olcaktı:)
sebze en çok güneş istedigi için.
cnm rizede bulutluluk oranı daha cok oldugu için sebze tarımına en az elverişli rize yöresi oluyor.
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldi yarın görüşürüz
nyse cvbı söyliyim...
sivas yöresi olacakmış...
bnde rize demiştm senin mantığın gibi düşünmüştüm...hocaya sorRIM BUNU ARTK..
sebzecilk sıcaklık+su istiyor çnkü..rizede ikiside yok...sivas ne alaka anlamadım...
iyi uykular cnm
nyse cvbı söyliyim...
sivas yöresi olacakmış...
bnde rize demiştm senin mantığın gibi düşünmüştüm...hocaya sorRIM BUNU ARTK..
sebzecilk sıcaklık+su istiyor çnkü..rizede ikiside yok...sivas ne alaka anlamadım...
iyi uykular cnm
Sebze tarımı açısından en az elverişli olan bölge Doğu Anadolu Bölgesidir. Bunda;
Tarım alanlarının yetersiz olması
Ortalama yükseltisinin fazla olması dır diye bir bilgi buldum sivas ta doğu anadolu bölgesinde değil mi ?
yani hem karadeniz hem iç anadolu hem doğu anadoluya giriyor![]()
sivas ne alaka söliym cnm getme . . .
sivas yüksek yüksek yüksek çok yüksek cnm yüksek karasal yani şıkların içerisinde yer alan seçenekler içerisinde iklimi en karasal olan yer sivas o nedenle . . . evet rizede de sebzecilik yok ama sivasta heç yok denilecek kadar yok . . . zaten soru da onu soruyo .
hepinize kolay gelsin kızlar sizi çok iyi anlıyorum bende 2010 kpss puanımla yeni atanım daha 1 hafta öncede işe başladım okadar güzel bir duygu kiAllah inşallah sizede nasip eder..
gunaydın kızlar:)
papatya canım şaşırdım bende sivasmıymış iyiki sormuşsun bu soruyu ,karadeniz diye atladım hemen:)
sabuncum sivasta karasal tabi dogru diyorsun ama notlarıma baktım en az Dogu anadolu da sebze yetişiyormuş
iç anadolu sebze yetiştiriciliğinde 4. sırada. Sivas iç anadoluda değilmi? Sivas'ın doğu anadoluda kalan kısmı örneğin Divriği dese anlarımda öyle de dememiş??Acaba onumu kastetti soru.
papatya sen bi hocana sorsan sonrada rica etsem banada anlatırmısın.
Bugun anayasaya başlıyorum kızlar, 6 tane videom var anayasadan, 6 günde bitirmek amacım hayırlısıyla.
hemen başlıyorum
ne olur biri bana yardım etsin ya
türkçeden 10 yanlışın altına hiç inmedim:S
nasıl yapim ne yapim
özel dersmi alayım
videolarmı izleyeyim
ne çözeyim
ALLAH razısı için bi bakın. çok kötü bi duruöS:
ne olur biri bana yardım etsin ya
türkçeden 10 yanlışın altına hiç inmedim:S
nasıl yapim ne yapim
özel dersmi alayım
videolarmı izleyeyim
ne çözeyim
ALLAH razısı için bi bakın. çok kötü bi duruöS:
bol soruyu hangi kaynaklardn çözeyim
nelere dikkat etmeliyim
gunaydın kızlar:)
papatya canım şaşırdım bende sivasmıymış iyiki sormuşsun bu soruyu ,karadeniz diye atladım hemen:)
sabuncum sivasta karasal tabi dogru diyorsun ama notlarıma baktım en az Dogu anadolu da sebze yetişiyormuş
iç anadolu sebze yetiştiriciliğinde 4. sırada. Sivas iç anadoluda değilmi? Sivas'ın doğu anadoluda kalan kısmı örneğin Divriği dese anlarımda öyle de dememiş??Acaba onumu kastetti soru.
papatya sen bi hocana sorsan sonrada rica etsem banada anlatırmısın.
Bugun anayasaya başlıyorum kızlar, 6 tane videom var anayasadan, 6 günde bitirmek amacım hayırlısıyla.
hemen başlıyorum
cnm süpris yumurtam şıklarda doğu anadolu bölgesi ya da ili var da ben mi göremiyorum acaba . . .
bi de özeline bi şey yazdım :26: mesac kutuna . . .