2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hocaya soracağım soru sayısını indireyim bari size yazarak..hem sizlerden duyunca sanki daha kalıcı oluyor :)

ztv nettenmi izleniyr?hoca etkili anlatıyorsa izliyim bende

cnm rizede bulutluluk oranı daha cok oldugu için sebze tarımına en az elverişli rize yöresi oluyor.

ben yatıyorum kızlar çok uykum geldi yarın görüşürüz

cnm rizede bulutluluk oranı daha cok oldugu için sebze tarımına en az elverişli rize yöresi oluyor.

ben yatıyorum kızlar çok uykum geldi yarın görüşürüz

nyse cvbı söyliyim...
sivas yöresi olacakmış...
bnde rize demiştm senin mantığın gibi düşünmüştüm...hocaya sorRIM BUNU ARTK..

sebzecilk sıcaklık+su istiyor çnkü..rizede ikiside yok...sivas ne alaka anlamadım...

iyi uykular cnm

nyse cvbı söyliyim...

sebzecilk sıcaklık+su istiyor çnkü..rizede ikiside yok...sivas ne alaka anlamadım...

iyi uykular cnm

cnm dur getme yaaaaa . . . geldim süt kaynattım da ..

Sebze tarımı açısından en az elverişli olan bölge Doğu Anadolu Bölgesidir. Bunda;
Tarım alanlarının yetersiz olması
Ortalama yükseltisinin fazla olması dır diye bir bilgi buldum sivas ta doğu anadolu bölgesinde değil mi ?
yani hem karadeniz hem iç anadolu hem doğu anadoluya giriyor :9:

Son düzenleme:
nyse cvbı söyliyim...

iyi uykular cnm

sivas ne alaka söliym cnm getme . . .
sivas yüksek yüksek yüksek çok yüksek cnm yüksek karasal yani şıkların içerisinde yer alan seçenekler içerisinde iklimi en karasal olan yer sivas o nedenle . . . evet rizede de sebzecilik yok ama sivasta heç yok denilecek kadar yok . . . zaten soru da onu soruyo .

Sebze tarımı açısından en az elverişli olan bölge Doğu Anadolu Bölgesidir. Bunda;
Tarım alanlarının yetersiz olması
Ortalama yükseltisinin fazla olması dır diye bir bilgi buldum sivas ta doğu anadolu bölgesinde değil mi ?
yani hem karadeniz hem iç anadolu hem doğu anadoluya giriyor :9:

sivas ne alaka söliym cnm getme . . .
sivas yüksek yüksek yüksek çok yüksek cnm yüksek karasal yani şıkların içerisinde yer alan seçenekler içerisinde iklimi en karasal olan yer sivas o nedenle . . . evet rizede de sebzecilik yok ama sivasta heç yok denilecek kadar yok . . . zaten soru da onu soruyo .

günayddınnn herkese..
öncelikle,
kızlar her ikinize de çok teşekkür ederim...
gece çok uykum geldi bekleyemedm uyudum.
söylediklernizi not aldım hemen...

boynum feci şekilde tutulmuş:( coğrafya ekonomi sorularına devam edicem bugün..
dershanem olduğu günler pek kpss bakamıyorum...
akşam da dershaneye gidicem işte...

gunaydın kızlar:)

papatya canım şaşırdım bende sivasmıymış iyiki sormuşsun bu soruyu ,karadeniz diye atladım hemen:)

sabuncum sivasta karasal tabi dogru diyorsun ama notlarıma baktım en az Dogu anadolu da sebze yetişiyormuş

iç anadolu sebze yetiştiriciliğinde 4. sırada. Sivas iç anadoluda değilmi? Sivas'ın doğu anadoluda kalan kısmı örneğin Divriği dese anlarımda öyle de dememiş??Acaba onumu kastetti soru.

papatya sen bi hocana sorsan sonrada rica etsem banada anlatırmısın.

Bugun anayasaya başlıyorum kızlar, 6 tane videom var anayasadan, 6 günde bitirmek amacım hayırlısıyla.

hemen başlıyorum

Son düzenleme:

papatya canım şaşırdım bende sivasmıymış iyiki sormuşsun bu soruyu ,karadeniz diye atladım hemen:)

sabuncum sivasta karasal tabi dogru diyorsun ama notlarıma baktım en az Dogu anadolu da sebze yetişiyormuş

iç anadolu sebze yetiştiriciliğinde 4. sırada. Sivas iç anadoluda değilmi? Sivas'ın doğu anadoluda kalan kısmı örneğin Divriği dese anlarımda öyle de dememiş??Acaba onumu kastetti soru.

Bugun anayasaya başlıyorum kızlar, 6 tane videom var anayasadan, 6 günde bitirmek amacım hayırlısıyla.

hemen başlıyorum

ana sivas iç anadoludamıymış...
tamam sorarım ama yarın anck..coğrfya dersimiz yarın var...
görüşürüz cnm

ne olur biri bana yardım etsin ya:(

türkçeden 10 yanlışın altına hiç inmedim:S

nasıl yapim ne yapim

özel dersmi alayım

videolarmı izleyeyim

ne çözeyim

ALLAH razısı için bi bakın. çok kötü bi duruöS:
bol soruyu hangi kaynaklardn çözeyim
nelere dikkat etmeliyim

Son düzenleme:

nasıl yapim ne yapim

özel dersmi alayım

videolarmı izleyeyim

ne çözeyim

Ben kpss için değilde geçen sene hazırlandığım YGs için söyleyim. İlk başlarda 40 sorudan 10-12 yanlışım oluyordu ama ben test felan çözüp çalışmıyordum. Bölümüm sayısaldı çünkü. Sonra birgün tak etti. Oturdum bütün türkçe sorularını çözdüm paragraf olanları tabi. Sonra zaten biliyordum ama dil anlatım tekrarı yaptım ve çalışmalarımdan sonraki ilk denemede yanlışım 5 6ya düştü. Türkçe test çözmekle yani bol bol soru okumakla alakalı. Bu benim kanaatim. Sizede başarılar :)

nasıl yapim ne yapim

özel dersmi alayım

videolarmı izleyeyim

ne çözeyim

bol soruyu hangi kaynaklardn çözeyim
nelere dikkat etmeliyim

Tatlım mesaj kutun dolmuş mesaj gönderemiyorum.
Öncelikle türkçe paragraf ve anlatım bozukluklarına bi yüklen derim ben.Video izle ve çözümlü kitaplardan soru çöz yanlışın çıktığında çözümüne dönüp bak.Ve hergün aksatmadan paragraftan 50 soru çözmeye çalış böylelikle hem okuma ve anlama hızın yükselmiş olur.Bol soru çözmeni de tavsiye ederim.Hergün türkçe çöz mutlaka

hemen başlıyorum

cnm süpris yumurtam şıklarda doğu anadolu bölgesi ya da ili var da ben mi göremiyorum acaba . . .
bi de özeline bi şey yazdım :26: mesac kutuna . . .

her sabh işe 30 dk erken gelsem
çözerim türkçeyi
gerçi gece 1 de uyuyorum

dua ile kızlar
sayılara geçtim bnde

cnm süpris yumurtam şıklarda doğu anadolu bölgesi ya da ili var da ben mi göremiyorum acaba . . .
bi de özeline bi şey yazdım :26: mesac kutuna . . .

Cnm simdi en az sivas diyosun ya sivas ic anad da degilmi

sebzecilik coktan aza dogru soyle
Akdeniz.ege.marmara.ic anad.karadeniz.guneydogu anad. Dogu anad.
En az dogu anad evet siklarda d.anad yok bu yuzden
Sivasta ic anad.da
yani ic anad sebze yetistiriciliginde karadeniz ve guneydogudan daha onde?

Sabun cnm acaba yore olarak sordugu icin yani direk bolge olarak genellememis soru bu yuzdenmi sivasta? siklardaki en daglik yermi?

neyse papatyada bi sorsun hocasina ben anlamadim cvbi ya:(

Bu arada sabun cnm ozel msj atamiyorum yuz msj yazinca atilabiliyomus
cnm ben uzaktan egitimden ihtiyactan satin aldim netten izliyorum o siteden.
Bu arada vat kitabi alicam data iyi diyolar datadan calistinizmi hic.
Analatim bozuklugu sorularimi yazicam kizlar bi duzenliyim yazicam

Son düzenleme:
Back
X