2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım eşim 6 da kalkıyor 7 de servise biniyor onunla bir kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum ona alıştım 7 aydır kalkıyorum ilk zamanlar ayakta uyuyordum resmen ama bünye alışında zaten kendiliğinden o satte uyanıyorsun ilk zamanlar çok zorlandım ama alıştım artık

gunaydın kızlar
bugun biraz keyfim yok keyifsizim

çalışmaya baslıyım ben daha anayasayı bitirmedim(
üf canım coksıkılıyor yetiştiremicem herhalde
tarıhte ne nankör ders ,bakamadım kaç gündür tarihe unuttum gibi geliyor

Günaydın canım Kolay gelsin düzenli çalışırsan bitirirsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik pes etme sakın bunca emegin var Bende 2 gündür tarih tekrarı soru çözümüne uğraştın bugün coGrafyaya yoğunlaşicam

günaydın kızlar
kahvaltı hazırlıcam şimdi sonra ufak tefek ev işlerim var ancak akşam üzerine doğru burda olurum

günaydın kızlar
kahvaltı hazırlıcam şimdi sonra ufak tefek ev işlerim var ancak akşam üzerine doğru burda olurum
Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin bende coğrafya tekrarı yapıyorum biraz sonra sorulara başlıcam

akşam bende coğrafya konu çalışcam

Bende bu hafta coğrafyayı tamamlayıp anayasaya gecmek istiyorum artık coğrafyadan 4 bölgem kaldı bitiyor sonra Allah'ın izniyle Geometri calisicam bide sonra tüm konula r bitiyor

Sabun konu kardesim. Nerdesin gel konu kararlaştıralim karadeniz bolgesinimi çalışsak bugün :26:

arkadaşlar ilk düzenli ordu hangi muhabere sonrası kuruldu? az önce soru vardı cevabını bulamadım

gediz muharebesi olduktan sonr a düzenli orduya tamamen geçildi biliyorum ben

gediz muharebesi sonucu yenilgi alınması düzemli ordunun sart olduğunu anlaşılmasına neden oldu

gediz muhrebesinde çerkez ethem ve ali fuat paşa orduları birbirine ter s düstü
yenilgi bu yüzden oldu
kuvvayi milli ye nin tasfiyesi şart oldu

ali fuat paş a rusya ya eelçi olarak gönderildi

batı cephesi komutanlığına da ismet inönü atandı

düzenli ordu kuruldu
ve erkanı harbiye ye bağlandı

yanı genel kurmay başkanlığına
ismet inonude bu ara bir dönem genel kurmay başkanı oldu

Son düzenleme:
Sabun konu kardesim. Nerdesin gel konu kararlaştıralim karadeniz bolgesinimi çalışsak bugün :26:

çalışın okyanuşcum
ben konu çalışmayı biraktım

çünkü kafayı yemek üzereyim

herşeyi ögrenme isteği yüzünden beynim patlıyacak gibi oldu
herşeyi de birden ve hemen olmayacağı bariz belli ama ben okuma ve ogrenme istegi ile ço k yüklendim kendime

o yüzden bira z bıraktım

ama en kötü olduğum konu malesef türkçe

berbat netim

biraz kafamı dinledikten sonra türkçe ile başlayacağım

Benimde türkce ilk başladığımda 18dogru12 yanlış çıkıyordu şimdi 22 den düşmüyor 25 yapsam iyi olcak ama bakalım nasip Ben konu anlatımından calisiyorum sonra ders notlarından özetlere bakıyorum bol bol soru coZuyorum pekisiyor konuyu nekadar çalışırsan çalış soru çözmezseniz uçar gider sorularla oturuyor ben cogu şeyi sorularda öğrendim

eevet haklısın okyanıs cu m ama yanı ben test çözeyim diye oturunça mesela kitap başına
konuyu tan bilmeden olmuyor
dedigin gibi de sorularla pekişiyor
soruçözülmez ise unutuluyor

ben dün hak eeğitimde bilgisayar kursuna başladım

ama geç gittim kapanmıştı
buğun 2. gün
inşallan buğün yetişirim

eşim geliyor ,cocukları devrediyorum
kursa çıkıyorum
bilgisayar sertifikasıda birçok yer işteyebiliyor

onu bir araştırın
olmayanlar alsa iyi olabilir

bulunsun evraklarınız arasında

Son düzenleme:

Canım zaten konu hemen oturmuyor ki soru çöze çöze asınalik kazanıyorsun ben tarih konu çalışıp sonra soru çözüyordum ilk zamanlar 30 sorudan 20 si ille yanlış çıkıyordu şimdi 5 yanlış falan çıkıyor zamanla oturuyor hem pratik kazanıyorsun Benim bilgisayar sertifikam var unv. İlk sınıfta hem bilgisayar kursuna hemde ehliyete gitmiştim

Geri geldim.
Deneme bitti.
Saatlere yayarak bitirdim.
Sonuçları vereyim;bir yorum yapın.

TÜRKÇE ; 28 doğru , 2 yanlış
MATEMATİK ; 20 doğru , 2 yanlış, 8 boş.
TARİH ; 20 doğru , 6 yanlış , 4 boş
COĞRAFYA ; 16 doğru ; 2 yanlış
VATANDAŞLIK ; 7 doğru , 5 boş , 1 yanlış

Bu durumda
Genel Yetenek ; 48 doğru , 4 yanlışla ;47 net.
Genel Kültür ; 43 doğru ;9 yanlışla ; 40.75 net oluyor.

İyi ama İBBF için yeterli değil sanırım.Bir de üniversite de bilgisayar dersi görenlerin sertifika almasına gerek yokmuş.
Alçak tarih.

kızlar ben vatandaşlıktan kuvvet kullanmayı anlamadım?
bana bi anlatabilirmisiniz

mesru mudafaa,zaruret hali ve kuvvet kullanma

meşru mudafaa kendimize yada yakınımıza yapılan bir saldırıda ölçülü bir şekilde karşılık vermemizdi

zaruret hali: bi tehlikeden korunmak için başkasının malına zarar vermekti

kuvvet kullanmada takıldım karıştırdım anlamadım?

Kuvvet kullanmada örnek vereyim;
Kapkaça uğradın ; O esnada kapkaççıya çanta vurmak.veya tekme tokat dalmak kuvvet kullanmaymış.
Kuvvet kullanmanın meşru müdafaadan farkı Meşru müdafaa daha geniş kapsamlı.
Kuvvet kullanma meşru müdafaanın ya da zaruret halinin çocuğu.
Bir de kuvvet kullanma da anlık.Yani misal polis çağırmaya fırsatın yok kapkaca uğradığında o nedenle hakkını korumak için saldırıda bulunuyorsun.

ben yuksek okulda gördüm ama transkrip gerekiyormuş
ben nerden bulem simdi 10 sene sonra o ders den geçtiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…