2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

karstık arazılerın genıs yer tutmasımı canım

cevabım; çeltek ve dodurga - lınyıt

bunu daha önce sormuştum kimse görmemişti

dodurga ne yav . . . ilk defa duyuyorum dodurga ? allaaaa allaaa

bunu daha önce sormuştum kimse görmemişti

cnm inkılaptan henüz bu konularda değiliz ben cevaplayamayacağım o nedenle . . .

kızlar bu arada geçenlerde deneme hakkında konuşuyordunuz ben telden bi türlü yazamamıştım deneme yada soru bankalarını önlisans almayın bizim hocalar tavsiye etmiyor bide ben yargı, ihtiyaç , data , uzman karıyer ve yediiklimi aldık arkadaslarla karıstırdık hepsı toplam 19 deneme oldu yargı ve ihtiyaç çözdüm iyi gibiler öneririm sizlere diğerlerini çözeyim yine söylerim

kızlar net koptu geldım ama

sorunun cevabı ereglı karabuk demır olcakmıs cunku demır sıvasta cıkartılıyormus ısletılmesı ereglı karabukte yapılıyormus

doğru MUZ...hala var o çoraplar cnm

etek giymediğim için sanırım çoooooooook eskilerde kaldı gibi geliyo bana . . .

batı karadeniz bölümü nde nüfus artışı ;
1sanayi
2madencilik
3 tarım ürünlerinin çeşitli olması
4 ulaşım ağının gelişmiş olması

nedenlerinden hangileri ile daha çok ilişkilidir ?

a yalnız 1
b yalnız 2
c 1ve2
d 1,2ve 3
e 1,2 ve 4

hmmmmmm sağol cnm . . .

a diip kaçıyorum kızlar
iyi geceler hepinize kolaylıklar gelsin :13:

sabun tatlım 10 tl mıs kargo ucretı var 15 yapıyor onun yerıne uzman karıyerın cografya ve anayasa cozumlu soru bankasını alırızteorem yayınları hakkındada bır bılgım yok ıyıdır belkı :26:

Son düzenleme:

yalnız 2 mı canım

hhmmm bunun fiyatı iyi geldi bana cnm da deneme hediyesi de var ya . . .​
:26:

iyi geceler cnm . . .

okym şunu görmedin galiba bak ; 2012

sabun tatlım 10 tl mıs kargo ucretı var 15 yapıyor onun yerıne uzman karıyerın cografya ve anayasa cozumlu soru bankasını alırızteorem yayınları hakkındada bır bılgım yok ıyıdır belkı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…