valla bende görünce moralim bozuldu
hayırlı olsun tatlım
banada tarih soru bankası bulun
bu arada kızlar böle bişey çıkmış bakın
İhtiyaç 2012 KPSS Hedef Süre Sonuç 30 Tarih Deneme - Kitap - Hepsiburada.com
İhtiyaç 2012 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Tarama Denemesi (10'lu) - Kitap - Hepsiburada.com
İhtiyaç 2012 KPSS Hedef Süre Sonuç Ders Ders Deneme Set - Kitap - Hepsiburada.com
guneydogu anadolu bolgesınde yer sekıllerı sade ve dagınık alanla azdır.
asagıdakılerden hangısı bu duruma baglı olarak ortaya cıkmıstır?
denız etkısıne kapalıdır
yuz olcumu kucuktur
tarım alanları genıstır.
sıcaklık ve buharlasma fazladır
ortalama yukseltı azdır
guneydogu anadolu bolgesınde yer sekıllerı sade ve dagınık alanla azdır.
asagıdakılerden hangısı bu duruma baglı olarak ortaya cıkmıstır?
denız etkısıne kapalıdır
yuz olcumu kucuktur
tarım alanları genıstır.
sıcaklık ve buharlasma fazladır
ortalama yukseltı azdır
kızlar tarım alanları genıstır olacak cevap bende sıcaklık buharlasma yapmıstımdıger soruların cevaplarıda bırı zeytın bırı gazıantep olacakmıs
geldim cnm . . . tarihten ağır konulardayım bi türlü bitmiyo . . . inkılap çok çıkıyo biliyosun okym . . .
güneydoğu anadolu bölgesi nin iklim özellikleriyle ilgili aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır ?
a yıllık sıcaklık farkı fazladır
b kış yağışlarının oranı fazladır
c yaz kuraklığı belirgindir
d güneşli gün sayısı fazladır
e yamaç yaağışlarının oranı fazladır
geldim cnm . . . tarihten ağır konulardayım bi türlü bitmiyo . . . inkılap çok çıkıyo biliyosun okym . . .
güneydoğu anadolu bölgesi nin iklim özellikleriyle ilgili aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır ?
yamac yagısı oranı fazladır dıyorum canım :26:tarıhten bn 1. dunya savası balkan savaslarında zorlanıyorum yarın calısıcm onlara bır guzel ınkılap ve ılkelerde sorunum yok cok skur
yamac yagısı oranı fazladır dıyorum canım :26:tarıhten bn 1. dunya savası balkan savaslarında zorlanıyorum yarın calısıcm onlara bır guzel ınkılap ve ılkelerde sorunum yok cok skur
cnm bizde sabunla yarın 1.dnya balkan filn bakçaz...güzelce çalışalm yarın..akşam soru çzöeriz onla ilgili....ama hep ezber istiyor yahiç ii değildir ezberm 50:
oki den de alıcam cevabı . . . bu arada kızlar antep tam bir sanayi şehri . . . 10 tane sanayi bölgesi varmış antepte aklınızda olsun . . .
cnm bizde sabunla yarın 1.dnya balkan filn bakçaz...güzelce çalışalm yarın..akşam soru çzöeriz onla ilgili....ama hep ezber istiyor yahiç ii değildir ezberm 50:
canım soru coze coze oturuyor ama bır hafta bakma unutuluyor cokyarın mondros balkan savasları cepheler 1. dunya savası bunlara calısalım guzelce yarın gecede soru cozelım bırlıkte pekısır ıyı olur
sabun tatlım aldıgım kıtap lınklerını ekledım gordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?