2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

gordum onları turkce tarıhını alacaktım cozumlu soru bankasına daha cok ıhtıyacım var dıye bıdahakı ay konular bıtıcek ya 5 kıtabı bırden alıcam deneme onlar ıyı olur

sabun konu kardesım sende ekle sorularını bıtırelım bugun guneydogu anadoluyu kızlar sızınde varsa sorunuz ekleyın benım bırkacta tarıh var bulayım eklıcem

guneydogu anadolu bolgesınde yer sekıllerı sade ve dagınık alanla azdır.
asagıdakılerden hangısı bu duruma baglı olarak ortaya cıkmıstır?
denız etkısıne kapalıdır
yuz olcumu kucuktur
tarım alanları genıstır.
sıcaklık ve buharlasma fazladır
ortalama yukseltı azdır

tarım alanları genıstır :26: yada ortalama yükseltisi azdır

sıcaklık buharlaşma canım :26:

kızlar tarım alanları genıstır olacak cevap bende sıcaklık buharlasma yapmıstımdıger soruların cevaplarıda bırı zeytın bırı gazıantep olacakmıs

kızlar tarım alanları genıstır olacak cevap bende sıcaklık buharlasma yapmıstımdıger soruların cevaplarıda bırı zeytın bırı gazıantep olacakmıs

yükseltisi çok olan yerdemi sıcaklık fazla olmuş oluyo
bide antepi bilmiyodum ben

geldim cnm . . . tarihten ağır konulardayım bi türlü bitmiyo . . . inkılap çok çıkıyo biliyosun okym . . .

güneydoğu anadolu bölgesi nin iklim özellikleriyle ilgili aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır ?

a yıllık sıcaklık farkı fazladır
b kış yağışlarının oranı fazladır
c yaz kuraklığı belirgindir
d güneşli gün sayısı fazladır
e yamaç yaağışlarının oranı fazladır​

kış yağışlarının oranı fazladır ..ama emin olamıom iknci seçeneğimde e yamaç yaağışlarının oranı fazladır :26:

ben b diyorum canım

oki den de alıcam cevabı . . . bu arada kızlar antep tam bir sanayi şehri . . . 10 tane sanayi bölgesi varmış antepte aklınızda olsun . . .

yamac yagısı oranı fazladır dıyorum canım :26:tarıhten bn 1. dunya savası balkan savaslarında zorlanıyorum yarın calısıcm onlara bır guzel ınkılap ve ılkelerde sorunum yok cok skur

yamac yagısı oranı fazladır dıyorum canım :26:tarıhten bn 1. dunya savası balkan savaslarında zorlanıyorum yarın calısıcm onlara bır guzel ınkılap ve ılkelerde sorunum yok cok skur

cnm bizde sabunla yarın 1.dnya balkan filn bakçaz...güzelce çalışalm yarın..akşam soru çzöeriz onla ilgili....ama hep ezber istiyor ya hiç ii değildir ezberm 50:

doğrusun okim . . .

cnm bizde sabunla yarın 1.dnya balkan filn bakçaz...güzelce çalışalm yarın..akşam soru çzöeriz onla ilgili....ama hep ezber istiyor ya hiç ii değildir ezberm 50:

cnm ilişkilendire ilişkilendire çalış . . . ezber yapma unutursun . pis unutursun .​

canım soru coze coze oturuyor ama bır hafta bakma unutuluyor cok yarın mondros balkan savasları cepheler 1. dunya savası bunlara calısalım guzelce yarın gecede soru cozelım bırlıkte pekısır ıyı olur

aşağdklrdn hangisi güneydoğu anadolu bölgesini türkiye nin diğer bölgelerinden ayırın bir özellik değildir ?

a yüz ölçümü en küçük bölge olması
b en büyük baraj gölünün bulunması
c orman örtüsü bakımından en fakir bölge olması
d petrolün en fazla çıktığı bölge olması
e karstik şekillerin en çok görüldüğü bölge olması

kek oldu bu soru biraz . . .​

canım soru coze coze oturuyor ama bır hafta bakma unutuluyor cok yarın mondros balkan savasları cepheler 1. dunya savası bunlara calısalım guzelce yarın gecede soru cozelım bırlıkte pekısır ıyı olur

ballı kaymak oldu bu okim ya sen papatya yarın çözülmedik soru bırakmayalım mondrosa kadar . . .

sabun tatlım aldıgım kıtap lınklerını ekledım gordunmu

cesaret edemedim okim bakmaya ya . . . hemen bakim cnmcm . . .

asagıdakılerden hangısı guneydogu anadolu bolgesınn ıklım ozellıklerıyle ılgılı dogru bır bılgı degıldır?
kuraklık sıddetının en fazla oldugu bolgedır
yaz mevsımınde bagıl nem oranı fazladır
en fazla yagısı kıs mevsımınde alır
dogal bıtkı ortusu bozkır olup yer yer makılere rastlanır
guneslenme suresı fazla ve bulutlanma azdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…