2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben veremicem kitapları sevdiceğimi sokucam sınava
inşallah hepimiz atanırız canım ya

kızlar ya tarih soru bankası alıcam imdat

data almada kuitim. . .

slm kızlar . . . bende bu gün mondrosu bitireceğim inşallah bakalım ve matematiğe bakacağım braz . . . coğrafyada bakarım 2 test çöziyim tmmdır .
okym dikkatimi çekti cnm benim herkezzzzz yazıyosun cnm sorularda fark edemezsin alışkanlık olur herkes yazmaya gayret et cnm bnm . . .:13:​

dahada kötüsü var canım benim gibi mesela...çoçuktan ev işinden anlamayan koca...çoçugu uyutuyorum ona yemek hazırlıyorum çoçugun uyku saatleride güme gidiyor.allah bana yardım etsin..

ben geldim...

derdshaneden çıktım, az mağaza dolandım... başım çatlıyor..sanırım uyumam gerek

ben yatıorum kızlar biraz..kendimi iyi hssednce başlıcam bgn inkilaba...akşamada sorularla pekiştiririz

görüşrüüz

yat dinlen tabi

bende 2 çocuk var
böyle de olsa çalışmak keyifli
zaman olmayınca daha bir çalışma istegim oluyor
zamanım olsa belki bu kadar hevesli olmam

sabun
benim türkçem feci
artık arada türkçe ( özellikle anlatım bozuklukları) çalışsanız ya ...

çalışırız cnm ya niye çalışmayalım dershanede henüz gelmedik anlatım bozukluklarına o nedenle henüz üzerinde durmadım ama cnm aklına takılan soruları yaz . . . burada cevaplayalım tartışalım . . .
papatya ben cepheleri bitirdim . mondrosum kaldı kalk cnm haydi . . .​

bak kuit ne demiş hedef en az 85 !​

kimse yok mu kızlar

çalışıyosunuz galiba, okyonus burda gözüküyordun gittin herhalde

bende gideyim çalışmaya başlayayım görüşürüz

Canım çıkmıştım görmedim kusura bakma türkce testi coZdum coğrafya coZdum şimdi tarih tekrarı ve soru çözümü yapicam

ay şahanesin okynus

maşallah diyim
denemelerde mi çıkıyor 23 25 doğrun
maşşallah

Benim mat temelim vardı zorlanmadım 15 dogrum çıkıyordu ilk basladigimda bastan aldım ama tüm konuları çalıştım her konudan sonrada 400 soru fln coZdum şimdi geometri kaldı onuda halletmek istiyorum 2 soru yapsam kar Kardir

Yemek ev ısı bazen banada zor geliyor onları yapacağıma 100 soru çözersin diye geçiriyorum içimden ama yapmak zorundayız evlendik annemizin evindeki gibi rahat olmuyor yaşantımız ama saolsun esim bana çok yardım ediyor temizlik falan birlikte yapıyoruz

Tamam canım teşekkür ederim uyardığın için Bende şimdi yemek yiyip tarihten bir saat tekrar yapıp sorulara gömülücem

Kizlar türkceden 60 paragraf sorusu coZdum cografyadanda bölgelerden karışık 200 soru coZdum şimdi yemek molası verdim yarım saat sonra tarih tekrarını yapıp sorulara Dalıcam Aksam birsuru soru hazirliycam size

Kizlar türkceden 60 paragraf sorusu coZdum cografyadanda bölgelerden karışık 200 soru coZdum şimdi yemek molası verdim yarım saat sonra tarih tekrarını yapıp sorulara Dalıcam Aksam birsuru soru hazirliycam size

cnm bekliyoruz o zaman bende 1 saate gelirim . . .​

kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalım
sabuncum bende net karar veremedim o yüzden şimdi vericem kitap siparişini
bi vatandaşlık güncel vericem bi de neden versem tarih soru bankası ki

kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalım

pegem akademı tarıh cozumlu soru bankasını al bence ben suan onu cozuyorum bugunbasladım annem almıstı bu kıtabı 10 gun once

kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalım

pegem akademı tarıh cozumlu soru bankasını al bence ben suan onu cozuyorum bugunbasladım annem almıstı bu kıtabı 10 gun once

kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalım

kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalım

pegem akademı cozumlu tarıh soru bankasına basladım ben bugun onu dusunebılırsın annemle bulustugumuzda annem almıstı bı kıtabı bıde sınav akademı tarıh ve turkce yaprak testı ve ıhtıyac 15li deneme sınavı aldı 30 tl tutmustu hepsı canım annem benım her gorustugumuzde kıtap alıyor bana memur olayım her ay ona hedıyeler alıcam

okyonus çok ısrar ettin ondan mı alsam
çözümlü istemiyorum aslında uzman kariyer aldım ya

okyonus çok ısrar ettin ondan mı alsam
çözümlü istemiyorum aslında uzman kariyer aldım ya

kız cozumlu daha ıyı aklıda kalıyor cozumlerı ıyı oluyor tarıh benım zaten sallantılı cozumune bakıyorum hepsnın kaçtane yayınlanmıs ya cevap yuh

bende geldimm

püff çok zor şu inkılap ya... nyse halledicez öyle yada böyle..

valla datanın tarih soru bankasını açmaya korkuyorum.. bi oradaki parçalnma ile ilgili konularım kaldı..diğer kitaplardan çözdüm...

herkesler gelsnde başlayalım sorulara :13:

ay bilemedim ki
bana konu konu olan soru bankası lazım pegem ölemi okyonus

ben bu akşam sevdiceğimi görücem sizlerle olamıcam kızlar
selam papatyacım naber

ay bilemedim ki
bana konu konu olan soru bankası lazım pegem ölemi okyonus

ben bu akşam sevdiceğimi görücem sizlerle olamıcam kızlar
selam papatyacım naber

evet canım her dersten 5 er test var her testın sonundada bır sayfaya cozumlerı sıgdırmıslar 15 er soruluk her test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…