2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

1,2,3 mu canım

1-3 kızlar doğru papatya . . zaten 2 tane taarruz cephemiz var kafkas ve kanal . . . biz açıyorsak cepheyi illa ki kaybedilen yerleri alma fikride ortaya çıkacaktır diye bir mantıkla da yol alınabilir . . .

kuit kızlar nerde ya . . .

bugun ihtiyacın kitapları elime geldi.türkçeden çalışmaya başladım konu anlatımı fazla ağır degil.zaman az kaldı geri dönemem diye soruları karalayarak çözüyorum inş.pişman olmam.siz kitaplarınızı karalayarakmı çözüyorsunuz.sözcükte anlamı okudum 70 soru çözdüm.hepimize kolay gelsin.

asagıdakılerden hangısı 1. dunya savasında almanların lehıne gerceklesen olaylardan bırı degıldır?
osmanlının savasa gırmesı
1917 bolsevık ıhtılalı
bulgarıstanın baglasma blogunda savasa katılması
canakkale savası
Abd nın savasa gırmesı

ABD tabi cnm . . .​

SORU: 1.Dünya savaşı sonrasında Orta Doğu'daki Osmanlı topraklarında İngiltere ve Fransa manda yönetimleri kurmuştur.

Aşağıdakilerden hangisinde bu ikİ devletin manda yönetimi kurduğu bölge yanlış verilmiştir?

DEVLET BÖLGE
A)FRANSA ÜRDÜN
B)İNGİLTERE IRAK
C)İNGİLTERE FİLİSTİN
D)İNGİLTERE ARABİSTAN
E)FRANSA SURİYE

1. gızlı karakol cemıyetı
2.wilson prensıplerı cemıyetı
3.ıngılızler muhıpler cemıyetı
kurtulus savasında yukarıdakı cemıyetlerden hangılerı vatanın kurtulusu ıcın manda ve hımaye fıkrını benımsemıstır?
yalnız1
yalnız2
yalnız3
2ve 3
1,2,3

2.wilson prensıplerı cemıyetı

sağol cnm sanada allah azim ve sabırlar versin . . .
bende karalıyorum valla . . . mesela elediğim şıkların hemen üzerini çızıktırırım . . . :122:​

a sıkkımı canım cevap

filistin mi cnm tamamen bilmiyorum . . .​

okimmmmmmmmm bu soruyu cevaplamadın cnm . . .

EVT CNM a... ben hiç bilmiodum bnu

sabun diğe sorularn cvplarını ver hadii

oki de cevaplasın verim cnm . . .

1 dünya savaşı sırasında yayımlanan wilson ilkeleri nde
1 boğazların dünya ticaretine açık olması
2 anadolu da türklerin yağun olduğu bölgelerde egemenliğinin tanınması
3 kapitülasyonların genişletilerek devam etmesi

konularından hangileri ile ilgili hükümlere yer verilmiştir?

a 1
b 2
c 3
d 1-2
e 1-2-3

kızlar sizle kep törenmde giyceğim elbise ve pabucu göstermk istiyorum..cübbenin altında elbise kalacağı için sade seçtm..siyah..zaten kendim dktrdm..tasarım bana ait

hemen foto çekp atıyorum..

kızlar güzel bi soru çözdüm bu gün bu arada onu da paylaşayım ;

doğu karadeniz in kıyısında yağışın bolluğu ya da düzenli olması bu yörede birtakım olaylara neden olmaktadır
buna göre ;

1 kıyıda buğdayın üretilememesi
2 rize ve artvin gibi illerden başka il ya a bölgelere göçün fazla olmaması
3 ilkbaharda akarsuların akımında kar erimelerinin etkili olması

gibi özelliklerden hangileri bu yörede yağışın düzenli olmasının bir sonucudur ?

a 1
b 2
c 1-2
d 1-3
e 2-3

tam ösym tarzı soru tipi bu işte bence . . .​

wılson ılkelerınde kapıtulasyonlar kaldırıldı cevap 1 ve 2 dıyorum

kızlar sizle kep törenmde giyceğim elbise ve pabucu göstermk istiyorum..cübbenin altında elbise kalacağı için sade seçtm..siyah..zaten kendim dktrdm..tasarım bana ait

hemen foto çekp atıyorum..

at cnm . . .

1-2 kızlar wilsonda kapütülasyonlarla ilgili madde yok . ..

okym paris barış konferansında ilk görüş ayrılıkları yaşandı itilaf devletleri arasında . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…