Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicim hayırlı olsun cicilerin inşallah sınavda yol göstericin olsun . . . o akıl hastalıkları hastanesine bimarhanede deniyodu galiba kızlar . . . şeyde ilk islam devletlerinde bimarhane . . .deniyodu diye hatırlıyorum . . .
cnm bunların cevapları b ve d olacaktı . . . mesken denince mesela herkes iklimi aklına getirir ama iklim kadar yer yapısıda çok önemli o nedenle taş meskenin sebebi akdenizde iklim değil yer yapısıdır canımcım . . . pis çeldiricili alengilli sorular
okym korkmazın düdüklüsü ne pahalıymış ya . . .
okiiiiiiiiiim okiiiiiiiiim sana iç anadoludan bi kaç güzel soru sorim mi ?
Bak canım bu set benim çeyiz setimYalnız duduklusu burda 5.5 benimki 7 lt tek fark bu sette diğer hepsi ayni
Korkmaz A1717 Flora Hiper Set (19 Parça) - PratikEv.com
türkiye nin en büyük kapalı havzası iç anadolu bölgesinde er alan tüz gölü ve konya ovasıdır
bu durumun temel nedeni aşağıdakilerden hangisidir ?
a yazların kurak geçmesi
b yağış miktarının az olması
c buharlaşmanın fazla olması
d etrafınının yüksek dağlarla çevrili olması
e karasal iklime sahip olması
yukarı sakarya bölümü iç anadolu bölgesinde nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölümdür
bölümün yoğun nufuslanmasında
1 ulaşımın gelişmiş olması
2 başkantin bulunması
3 volkanik arazinin bulunması
4 yağış miktarının fazla olması
gibi faktörlerden hangileri etkilidir ?
a1-2
b1-3
c2-3
d2-4
e3-4
cnm 500 küsür ya burda sen nie 1500 verdin ?
korkmazdan çaydanlık aldımıdı bende . . .
cnm doğrusun . . .1 d 2 a diyorum![]()
1500 un icinde korkmaz 89 parca catal bicak takimi ve Kütahya porselen 12 kisilik yemek takımıda var bide oradaki duduklu 5.5 litre benimkisi 7 lt ondan o settede fiyat farkı oynadi
cnm doğrusun . . .
baya bi fiyat farkı oynamış okim ya . . .
cnm şu 1. dünya savaşına hangi ülkenin nerelerde gözü var ne amaçladı nası hareket etti vs konularınnı nasıl aklında tutuyosun ya çıldırıcam . . .
Ben 7 litrelik olsun demedim annem istedi rahat olur diye daha bir kez kullandım zatenPatates kaynattim o kullandigimdada
esim anlattı bana o konuları pek akılda kalmıyor yani ezber fln yapmak imkansız soru çöz bol bol özellikle çözümlu sorular çöz
cnm aynen ya o kadar farklı milletin o kadar farklı hesapları var kı bu topraklarda kafayı yersin ya . . .
BEnim esimin tarihi çok iyi ya tarih öğretmelerine tas çıkartır ama yoğunluktan evde durmuyor pek faydası olmuyor bana ama çözemediğim sorulari sıkıştırıp soruyorum![]()
Bakıyorum Fransa dogu Karadeniz taraflarında hakim olmak istiyor bir kaç sayfa sonra pat Ege adaları için planlar yapıyor anlamak imkansiz![]()
cnm bi de nasıl öğrendiğini sorsana yani bunca zaman geçmiş bak unutmamış bi de . . .
Hep tarih kitabı okuyor elinden düşmüyor Bide okulda bunların çok İyiymis tarih müfredatları falan ayrıntılı işlemişler herseyi belli kitaplar varmış o yıl okuyup bitirmekte sorumlu oldukları içindende geliyor okumak not defteri var kitaptan notlar alıyor arasına koyuyor kitabınl
- Bizansın Anadoluda siyasi ustunlugunun sona ermesi
- Turklerin anadolu ya kesin olarak yerleşmesi
gelismeleri asagıdakı savaşlardan hangisinin sonuçları arasındadır ?
Ankara
otlukbeli
miryokefalon
yassı çimen
malazgırt
Yok canı. Ya başvuru yaptım Girmedim Tekirdağ'da ise girdim o haftasonu sınav vardı gelemedim kaldı zaten calismamistimda
hmmmm anladım cnm onun özel ilgisi var o zaman e bizde o yok bi şekilde sınavdan güzel netler yapacak kadar öğrenmemiz lazım şu devletlerin osmanlı çıkarları politikalarını . . .
haziranda atama var okim sen 2010 da sınava girmiş miydin ? puanın var mı ?