• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cicim hayırlı olsun cicilerin inşallah sınavda yol göstericin olsun . . . o akıl hastalıkları hastanesine bimarhanede deniyodu galiba kızlar . . . şeyde ilk islam devletlerinde bimarhane . . .deniyodu diye hatırlıyorum . . .

cnm bunların cevapları b ve d olacaktı . . . mesken denince mesela herkes iklimi aklına getirir ama iklim kadar yer yapısıda çok önemli o nedenle taş meskenin sebebi akdenizde iklim değil yer yapısıdır canımcım . . . pis çeldiricili alengilli sorular :35:

okym korkmazın düdüklüsü ne pahalıymış ya . . .

Tefal daha pahalı canım ben setle aldım onu tencere takimi icinde 5 tencere birde kulplu tava tarzi bsi daha var tost makinası çaydanlık 3lu cezve takimi duduklu tencere bunları ve Kütahya porselen yemek takimi korkmaz catal bicak takimi 1550 tl ye aldik :31:

türkiye nin en büyük kapalı havzası iç anadolu bölgesinde er alan tüz gölü ve konya ovasıdır

bu durumun temel nedeni aşağıdakilerden hangisidir ?
a yazların kurak geçmesi
b yağış miktarının az olması
c buharlaşmanın fazla olması
d etrafınının yüksek dağlarla çevrili olması
e karasal iklime sahip olması

yukarı sakarya bölümü iç anadolu bölgesinde nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölümdür
bölümün yoğun nufuslanmasında
1 ulaşımın gelişmiş olması
2 başkantin bulunması
3 volkanik arazinin bulunması
4 yağış miktarının fazla olması

gibi faktörlerden hangileri etkilidir ?

a1-2
b1-3
c2-3
d2-4
e3-4

türkiye nin en büyük kapalı havzası iç anadolu bölgesinde er alan tüz gölü ve konya ovasıdır

bu durumun temel nedeni aşağıdakilerden hangisidir ?
a yazların kurak geçmesi
b yağış miktarının az olması
c buharlaşmanın fazla olması
d etrafınının yüksek dağlarla çevrili olması
e karasal iklime sahip olması

yukarı sakarya bölümü iç anadolu bölgesinde nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölümdür
bölümün yoğun nufuslanmasında
1 ulaşımın gelişmiş olması
2 başkantin bulunması
3 volkanik arazinin bulunması
4 yağış miktarının fazla olması

gibi faktörlerden hangileri etkilidir ?

a1-2
b1-3
c2-3
d2-4
e3-4

1 d 2 a diyorum :29:

cnm 500 küsür ya burda sen nie 1500 verdin ?
korkmazdan çaydanlık aldımıdı bende . . . :51:

1500 un icinde korkmaz 89 parca catal bicak takimi ve Kütahya porselen 12 kisilik yemek takımıda var bide oradaki duduklu 5.5 litre benimkisi 7 lt ondan o settede fiyat farkı oynadi

Son düzenleme:
cnm doğrusun . . . :46::46::46::46::46::46::46:

1500 un icinde korkmaz 89 parca catal bicak takimi ve Kütahya porselen 12 kisilik yemek takımıda var bide oradaki duduklu 5.5 litre benimkisi 7 lt ondan o settede fiyat farkı oynadi

baya bi fiyat farkı oynamış okim ya . . . :52:

cnm şu 1. dünya savaşına hangi ülkenin nerelerde gözü var ne amaçladı nası hareket etti vs konularınnı nasıl aklında tutuyosun ya çıldırıcam . . .​

cnm doğrusun . . . :46::46::46::46::46::46::46:

baya bi fiyat farkı oynamış okim ya . . . :52:

cnm şu 1. dünya savaşına hangi ülkenin nerelerde gözü var ne amaçladı nası hareket etti vs konularınnı nasıl aklında tutuyosun ya çıldırıcam . . .​

Ben 7 litrelik olsun demedim annem istedi rahat olur diye daha bir kez kullandım zaten :27:Patates kaynattim o kullandigimdada :1:esim anlattı bana o konuları pek akılda kalmıyor yani ezber fln yapmak imkansız soru çöz bol bol özellikle çözümlu sorular çöz

Ben 7 litrelik olsun demedim annem istedi rahat olur diye daha bir kez kullandım zaten :27:Patates kaynattim o kullandigimdada :1:esim anlattı bana o konuları pek akılda kalmıyor yani ezber fln yapmak imkansız soru çöz bol bol özellikle çözümlu sorular çöz

cnm aynen ya o kadar farklı milletin o kadar farklı hesapları var kı bu topraklarda kafayı yersin ya . . .​

BEnim esimin tarihi çok iyi ya tarih öğretmelerine tas çıkartır ama yoğunluktan evde durmuyor pek faydası olmuyor bana ama çözemediğim sorulari sıkıştırıp soruyorum :27:

cnm aynen ya o kadar farklı milletin o kadar farklı hesapları var kı bu topraklarda kafayı yersin ya . . .​

Bakıyorum Fransa dogu Karadeniz taraflarında hakim olmak istiyor bir kaç sayfa sonra pat Ege adaları için planlar yapıyor anlamak imkansiz:ssz:

BEnim esimin tarihi çok iyi ya tarih öğretmelerine tas çıkartır ama yoğunluktan evde durmuyor pek faydası olmuyor bana ama çözemediğim sorulari sıkıştırıp soruyorum :27:

cnm bi de nasıl öğrendiğini sorsana yani bunca zaman geçmiş bak unutmamış bi de . . .​

- Bizansın Anadoluda siyasi ustunlugunun sona ermesi
- Turklerin anadolu ya kesin olarak yerleşmesi
gelismeleri asagıdakı savaşlardan hangisinin sonuçları arasındadır ?
Ankara
otlukbeli
miryokefalon
yassı çimen
malazgırt

Bakıyorum Fransa dogu Karadeniz taraflarında hakim olmak istiyor bir kaç sayfa sonra pat Ege adaları için planlar yapıyor anlamak imkansiz:ssz:

aynen cnm ya ne güzel çalışıyodum tarihten 1. dünya savaşı psikolojimi çökertti . . . hakan dede diye bi zat var hani döküman arşivi demiştim ya oradan derslerini indirip izlicem belki öğrenebilirim böylece . . .

kuit nasıl çalıştı acaba . . . pöffffffffffffffffffff :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

cnm bi de nasıl öğrendiğini sorsana yani bunca zaman geçmiş bak unutmamış bi de . . .​

Hep tarih kitabı okuyor elinden düşmüyor Bide okulda bunların çok İyiymis tarih müfredatları falan ayrıntılı işlemişler herseyi belli kitaplar varmış o yıl okuyup bitirmekte sorumlu oldukları içindende geliyor okumak not defteri var kitaptan notlar alıyor arasına koyuyor kitabın :31:l

Hep tarih kitabı okuyor elinden düşmüyor Bide okulda bunların çok İyiymis tarih müfredatları falan ayrıntılı işlemişler herseyi belli kitaplar varmış o yıl okuyup bitirmekte sorumlu oldukları içindende geliyor okumak not defteri var kitaptan notlar alıyor arasına koyuyor kitabın :31:l

hmmmm anladım cnm onun özel ilgisi var o zaman e bizde o yok bi şekilde sınavdan güzel netler yapacak kadar öğrenmemiz lazım şu devletlerin osmanlı çıkarları politikalarını . . .​

haziranda atama var okim sen 2010 da sınava girmiş miydin ? puanın var mı ?

- Bizansın Anadoluda siyasi ustunlugunun sona ermesi
- Turklerin anadolu ya kesin olarak yerleşmesi
gelismeleri asagıdakı savaşlardan hangisinin sonuçları arasındadır ?
Ankara
otlukbeli
miryokefalon
yassı çimen
malazgırt

Miryokefalon savası bizans yenildi bu savaşta bu savaş anadoluda tapu diye geçiyor Türkler yerleşti Anadolu'ya
Pasinler savası Anadolu keşfi
Malazgirt savası sonucu Anadolu Türklere açıldı kapı diye geçiyor bu savaşta
Miryokefalon Savaşı'da tapu sırası böyle

hmmmm anladım cnm onun özel ilgisi var o zaman e bizde o yok bi şekilde sınavdan güzel netler yapacak kadar öğrenmemiz lazım şu devletlerin osmanlı çıkarları politikalarını . . .​

haziranda atama var okim sen 2010 da sınava girmiş miydin ? puanın var mı ?
Yok canı. Ya başvuru yaptım Girmedim Tekirdağ'da ise girdim o haftasonu sınav vardı gelemedim kaldı zaten calismamistimda :31:Okul bitsin diye kastım okul derslerini okul bitti staj yaptım diplomayı aldım 1 ay sonra ise başladım

Back
X