• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kısa çizgi( -)

örneğin; satır sonunda biten sözcüklerde kullanılıyor..

.............................. il-
kokul

şimdi burada diyeceksiniz "niye ilk- okul olmadı...kelimeyi nasıl heceliyorsak, satır sonuna gelince öyle bölüyormuşuz.. il-k-o-kul gibi...

anladım cnm . . . demekki toprak işleri içinde ayrı bir divan söz konusu benim kitap bahsetmemiş sadece nişancıdan bahsetmiş . . . kodlamalar benimde aklımda çok kalıyo okim ya bi arkadaş krolar plajlarda tatil yerlerinde çok oluyo demişti ya hatta krOM genellikle deniz kenarlarında falan diye çok gülmüştüm. . .

evet cnm değişiklikler oldu paylaşmıştık burda da hatta . . . teşikkürler bahsettiğin için papatya . . .

kızlar ben çıkim görüşürüzzzzzzzz kolaylıklar . . .​

İyi geceler canım bende türkce testimi bitirip yaticam :29:Yarın görüşürüz hoscakal aa bak nediycem yarın 1. Dunya Savaşı'ya ilgili soru çözelim istersen :10:Küçük notlarda yazarız buraya iyi olur nedersin

Pegem ders notlarında Osmanlı kültür ve uygarlıkta almış ihtiyac sen sor ben söyleyişde okudum diye hatırlıyorum

sen sor da yok cnm..osmnlı kültür uygarlığa bak istersen..pervaneci yok osmanlıda..nişancı var sadece...bence pervaneci=nişancı...ikiside aynı görevi yapıyor diye düşünüyorum..yarın tarihçiyi görürsem sorayım bi yinede ama %80 emin gibiyim

sen sor da yok cnm..osmnlı kültür uygarlığa bak istersen..pervaneci yok osmanlıda..nişancı var sadece...bence pervaneci=nişancı...ikiside aynı görevi yapıyor diye düşünüyorum..yarın tarihçiyi görürsem sorayım bi yinede ama %80 emin gibiyim

Tamam canım yarın sor sen bunu bakalım dogrusu neymiş dur bide netten bakayım bakam benimde kafam karıştı :37:Gece 12 den sonra benden hayır gelmiyor :27:

Arazi defterlerinde tutulan Has ve iktalarin Düzenlenmesinden sorumlu olan kisi diyor nişancıya eşit evet:10:Osmanlı'da nişancı ozaman sen sor ama yarın yine netleşsin iyice

tarh yarın yok pek göreceğimi sanmıyorum ama...kızlarda yarın dönerler bu konuyla ilgili artk ;)
bence doğru dedğimz şeklde olacak ...ben uyanınca kitaplardan tarayım iyice
iyi geceler cnm

Kizlar bugünkü programım
Kahvaltı
3 tane balkonnyikanacak
Camlar silinecek
Mutfak dolapları silinecek
Yemek yapılacak
Zaman kaldığı kadar ders çalışacak :27:

kızlar maşallah uyumamaışınız gece :52:
günaydınlar hanımlar gece hep kabus gördüm uyuyamadım yeni kalktım o yüzden :31:

kahvaltı yapıp başlıyorum bende kitaplar gelir heralde onlardan önce soruları bitirmem lazım :52::52::52::52:

günaydınlar hanımlar gece hep kabus gördüm uyuyamadım yeni kalktım o yüzden :31:

kahvaltı yapıp başlıyorum bende kitaplar gelir heralde onlardan önce soruları bitirmem lazım :52::52::52::52:

valla uyumamak geç kalkmama sebep oldu :27:

oky kolay gelsn sana :9: evin temzliği hiç bitmiyo yaa :14:

günaydınlarr :21:

ben hazırlanıp çıkıcam..gideyimde okuldan kepimi alayım...yarın da fotoğraf çekimine gidicez :16:

kepimi tek başıma aldım törene tek başıma katıldım tek başıma kepi havaya attım kimseleri tanımıyodum :52::52:
ama güzeldi :16:
papatya kepi hava fırlatınca mutlaka gökyüzüne bak içinden bişeyler gidiyo resmen rahatlıyosun :52:

kepimi tek başıma aldım törene tek başıma katıldım tek başıma kepi havaya attım kimseleri tanımıyodum :52::52:
ama güzeldi :16:
papatya kepi hava fırlatınca mutlaka gökyüzüne bak içinden bişeyler gidiyo resmen rahatlıyosun :52:

ya benden neler neler gidecek bi bilsen :14: sevdiğim insanı göremicem bidaha :14:

sanki bakmasam daha iyi :50:

Ben yeni kitapların 10 da birini bitirdim :27:Diğer kitaplardaki pek eksik yok anayasaya başlayınca onlarida bitiricem tüm kitaplar aynı anda bitecek :32:Guiet sende temizlik yap bugün hepimiz evlerimizi temizleyelim :1:

Back
X