2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım inşllah iyi çıkar sonuçlar

asye ihtiyacın ktd denemesini çözdüm konu taraması olanı

Son düzenleme:
Soruları nasıl peki güzel mi? Bende anayasa çalıştım soru çozüyorum.

Âmin canım ins. Bulantısi var hala
canım birazda pskolojiktir ama kötü şeyler getirmeyin aklınıza

Soruları nasıl peki güzel mi? Bende anayasa çalıştım soru çozüyorum.

güzel canım sinir sorularda var.bu dediğim konu konu deneme genel deneme değil o yüzden bitirdiğin konuların denemesini çözüyosun

canım birazda pskolojiktir ama kötü şeyler getirmeyin aklınıza

güzel canım sinir sorularda var.bu dediğim konu konu deneme genel deneme değil o yüzden bitirdiğin konuların denemesini çözüyosun

toplam kaç deneme var içinde bende öyle bir şey almak istiyorum. Hedef soru süreden alayım dedim hepsi 30 lira tutuyordu kitap alayım daha iyi diye düşündüm

toplam kaç deneme var içinde bende öyle bir şey almak istiyorum. Hedef soru süreden alayım dedim hepsi 30 lira tutuyordu kitap alayım daha iyi diye düşündüm

hedef sürede iyi canım ihtiyacın sitesinde 25 tl set halinde.ben ordan aldım.kitapçıda baktım sadece tarihi 15 tl ye satıyolar

10 tane var canım 2 tane yaptım konular bitti

hedef sürede iyi canım ihtiyacın sitesinde 25 tl set halinde.ben ordan aldım.kitapçıda baktım sadece tarihi 15 tl ye satıyolar

10 tane var canım 2 tane yaptım konular bitti

kararsız kaldım :| şu anayasada çok uyuz 1 kelime her şeyi değiştiriyor

kızlar iyi geceler yarın yokum akşam görüşürz kolay gelsin herkese

okyonuscum iyi sonuçlar alıcaksınız inşallah içini ferah tut canım

kızlar siizi kınıyorum hani sayfalar ilerlememiş
biliyorum hepiniz ders çalışmaya sardınız ondan

günaydınlar
bugün 4 e kadar yokum kızlar yanlış sipariş göndermişler düdüklümü sinir oldum onu halledicm sonra hzır çıkmışken alışveriş yapıcam

nası kuitim ya 8 kg ını gönderdilerse hiç elleme

nası kuitim ya 8 kg ını gönderdilerse hiç elleme

4.5lt ye bile razıyım sabun ama kolları kapanmıyo rengş kahverengi :)) gönderdim kargoyla bakalım ne çıkıcak yazdım bi güzel ne istdiğimş bu hafta belli olcak inşallah bakalım :))

Arkadaslar bana kimse cevap vermiyor, bi bakın ama artık :26:

bu sene aöf önlisans mezunu olucam insallah, Kpss konusunda cok bilgisizim. Basvurular nereye yapılıyor, nasıl calışıyorsunuz.. Sorular zor mu? Ben bu kısa sürede iyi bir not alamam ama bir denemek istiyorum yine de... Biraz beni aydınlatırmısınız.?

Son düzenleme:

başka bi yerden yazdığımı alıntıladım
canım kpss b grubu eylül ayındaki sınava giriceksin.kpss a iibf mezunları için temmuzda yapılır.birede temmuzda lisans mezunları için b grubu vardır.ama senin eylül sonu kpss b önlisans sınavı olucak.pazar günü oluyodu sanırım yada cts.tek oturum gk gy sınavıdır.başvuru tarihi
18.06.2012- 04.07.2012 arası sınav 23 eylül başvruu ücreti 35 tl
tercih edeciğin kolar 3001(herhangi önlisanstan mezun olan demek)
bu linkten önlisans kısmana önce 3001 aratıp aratırsan hangi kurum kaç puanla almış görebilrisin
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru (KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru)

başvurular 2 sene içinde ösym nin yaptığı sınavlara girmediysen belirlenen liselerden yapılıyor.geçmiş soruları incelersen aynı tarzdadaır mat türkçe tarih coğ vatandaşlık derslerinden sınava giriyosun.

sormak istedğin bişey varsa yardımcı olabiliriz topiccek

cok teşekkür ederim canım, yardımcı olduğun için.
Birsey daha sorayım, simdi ben aöf sinavına girdim yılsonu, sonuclar haziransonu gibi aciklanacak. Belki 1 dersten büte kaldim.. Onun sınavı da eylül ilk haftası. Ben bu kpss sinavina girebiliyormuyum? Birde önlisans düzeyinde her sene oluyormu sınav?

Kizlar ben altinoluktayim biraz tatil keyfi yapiyorum

kpss ye önlisans olarak başvurman gerekiyor.mezuniytin yerleştirmede önemlidir.klavuzda şöle yazar.
Yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla sınava girdikleri öğrenim
düzeyinde mezun durumda olmayan adayların kamu kurum ve kuruluşlarınca ataması yapılmayacaktır

bunun dışında sen mezun olmazsan sınavdan o zaman tercih yapamazsın puanın geçerli olur.lise ve önlisans mezunları için b grubu yani düz memurluk çift yıllarda yani 2010 2012 2014 gibi yapılır.lisans b kadrosu içinde aynı şekilde.lisans a kadrosu müfettişlik denetçilik için olan o heryıl temmuz ayında yapılur

Kizlar ben altinoluktayim biraz tatil keyfi yapiyorum

bu sıcakta bu yapılırmı sedulu ya

kızlar mrb.... finalleri bitrdim sanırım büte kalmıycam 3 buçuk ay vaktim var... 3 buçuk ay çalşmayla kpss den kaç alıcam merak ediyorum ama en azından eksklerimi kapatıcam.. biraz kitap siparişi verdim sizin sınav ne zaman? son bir ay mı var? bari 1 ay takılayım size

hadi geçmiş olsun canım

32 gün kaldı :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…