Bende 180 coğrafya 100 türkce coZdum tarih tekrarı yaptım şimdi tarih coZuyorum makinaya çamaşır attım onlar çıkana kadar çözücem onları asip yaticamYarın hastaneye gidicem annemin tahlili var yine ins. Buda temiz çıkar Allah korusun annemi
canım inşllah iyi çıkar sonuçlar
asye ihtiyacın ktd denemesini çözdüm konu taraması olanı
Âmin canım ins. Bulantısi var hala
canım birazda pskolojiktir ama kötü şeyler getirmeyin aklınızaÂmin canım ins. Bulantısi var hala
Soruları nasıl peki güzel mi? Bende anayasa çalıştım soru çozüyorum.
canım birazda pskolojiktir ama kötü şeyler getirmeyin aklınıza
güzel canım sinir sorularda var.bu dediğim konu konu deneme genel deneme değil o yüzden bitirdiğin konuların denemesini çözüyosun
toplam kaç deneme var içinde bende öyle bir şey almak istiyorum. Hedef soru süreden alayım dedim hepsi 30 lira tutuyordu kitap alayım daha iyi diye düşündüm
hedef sürede iyi canım ihtiyacın sitesinde 25 tl set halinde.ben ordan aldım.kitapçıda baktım sadece tarihi 15 tl ye satıyolar
10 tane var canım 2 tane yaptım konular bitti
kararsız kaldım :| şu anayasada çok uyuz 1 kelime her şeyi değiştiriyor
kızlar siizi kınıyorum hani sayfalar ilerlememiş
biliyorum hepiniz ders çalışmaya sardınız ondan
günaydınlar
bugün 4 e kadar yokum kızlar yanlış sipariş göndermişler düdüklümü sinir oldum onu halledicm sonra hzır çıkmışken alışveriş yapıcam
nası kuitim ya 8 kg ını gönderdilerse hiç elleme
Arkadaslar bana kimse cevap vermiyor, bi bakın ama artık :26:
bu sene aöf önlisans mezunu olucam insallah, Kpss konusunda cok bilgisizim. Basvurular nereye yapılıyor, nasıl calışıyorsunuz.. Sorular zor mu? Ben bu kısa sürede iyi bir not alamam ama bir denemek istiyorum yine de... Biraz beni aydınlatırmısınız.?
başka bi yerden yazdığımı alıntıladım
canım kpss b grubu eylül ayındaki sınava giriceksin.kpss a iibf mezunları için temmuzda yapılır.birede temmuzda lisans mezunları için b grubu vardır.ama senin eylül sonu kpss b önlisans sınavı olucak.pazar günü oluyodu sanırım yada cts.tek oturum gk gy sınavıdır.başvuru tarihi
18.06.2012- 04.07.2012 arası sınav 23 eylül başvruu ücreti 35 tl
tercih edeciğin kolar 3001(herhangi önlisanstan mezun olan demek)
bu linkten önlisans kısmana önce 3001 aratıp aratırsan hangi kurum kaç puanla almış görebilrisin
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru (KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru)
başvurular 2 sene içinde ösym nin yaptığı sınavlara girmediysen belirlenen liselerden yapılıyor.geçmiş soruları incelersen aynı tarzdadaır mat türkçe tarih coğ vatandaşlık derslerinden sınava giriyosun.
sormak istedğin bişey varsa yardımcı olabiliriz topiccek
cok teşekkür ederim canım, yardımcı olduğun için.
Birsey daha sorayım, simdi ben aöf sinavına girdim yılsonu, sonuclar haziransonu gibi aciklanacak. Belki 1 dersten büte kaldim.. Onun sınavı da eylül ilk haftası. Ben bu kpss sinavina girebiliyormuyum? Birde önlisans düzeyinde her sene oluyormu sınav?
Kizlar ben altinoluktayim biraz tatil keyfi yapiyorum
kızlar mrb.... finalleri bitrdimsanırım büte kalmıycam 3 buçuk ay vaktim var... 3 buçuk ay çalşmayla kpss den kaç alıcam merak ediyorum ama en azından eksklerimi kapatıcam.. biraz kitap siparişi verdim sizin sınav ne zaman? son bir ay mı var? bari 1 ay takılayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?