2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cevap c mi canım ?

1. ayuki
2.kürşat ayaklanması
3.memlükler(veraset sistemi farklı olan tek devlet.herkes hükümdar olabildiğinden ülke hanedanın ortak malı değil yani)
4.1-2-3-

merhaba arkadaşlar.bende kpss ye hazırlanıyorum 2010 da 87 almıştım ama bir işe yaramadı yerleşemedim belki bu sene 90 ve üzeri alabilirsem amacım bu.türkçe,coğrafya,vatandaşlık,matematik bitti benim su an bu derslerin sadece sorularını çözüyorum.tarihe yeni basladım ve direkt 19.yy gelişmelerinden basladım su an 1.dünya savasına giriş yaptım.

slm kızlar . . . topiğe ilk yazan olmakta ayrı bir hissiyatmış . . .
:119:​

cnlar cevap enerji tüketimi azdır olacakmış bende genç nufus azdır diye düşünmüştüm çünkü hizmet sektöründe %50 lik bir çalışan var ise genç nüfus fazladır diye düşünüyorum coğrafyacının yolları göründü demek . . .

kızlar hiç unutmayın bir ülke işlenmiş madde ihraç ederse o ülke gelişmiş ve refah seviyesi yüksek sanayi ve hizmet ülkesidir. hammadde ihraç edip işlenmiş ürün satın alan ülke ise gelişmekte olan ya da genellikle geri kalmış ülkelerdir . . .

genellikle geri kalmış ya da gelişmekte olan ülkelerde hammaddeyi işleyecek teknik ve sanayi, gelişmiş ülkeler kadar yoktur bu nedenle bu ülkeler hep hammadde satar işlenmiş madde alır . . .

kuitim cevapları kırmızıynan belirttim :26:

kuitim sana gelen düdüklü bu mu ?
bunun üst kapaktaki plastik kısımları metal ama nette aradım bulamadım . . . daha plastik kapak üretmiceklermiş çelik olucakmış o kapak aksamı ellerinde kalmadığı için bunu göndermiş olabilirler lakin sen sattli istemiştin o da ayrı bi mevzuu . . .

cnm önlisans mısın 87 nası işe yaramadı ?

:44:

çalışan nüfus olgun nüfustur canım.bir ülkede gelişmekte ve ya gelişiyorsa özellikle hizmet ve sanayi sektöründe artış varsa enerji tüketimi elektirk olsun ne bilim kağıt olsun en basit örnekler mantık olarak tüketimde artacaktır .

hizmet nüfusu olgun nüfustur diyosun yani errre . . . genç nufus gibi yatıyo insanın aklına ama bi yanılsama galiba . . .
enerci üretimi ile zaten genç nufusta gittim geldim . . .
teşekkürler cnm . . .

hizmet nüfusu olgun nüfustur diyosun yani errre . . . genç nufus gibi yatıyo insanın aklına ama bi yanılsama galiba . . .
enerci üretimi ile zaten genç nufusta gittim geldim . . .
teşekkürler cnm . . .
daha geniş bir ifade ile şöyle söylüyorum canım :

65 + yaş yaşlı nüfustur
0-14 yaş genç nüfustur
15-65 yaş olgun nufüstur.

ülkemizde yaşlı nüfus az genç nüfus fazladır ve çalışma çağındaki olgun nüfus fazladır.bir ülkenin gelişmişliği en net veren çalışan nüfusun sektörel dağılımıdır.bizde 1927 de gelişmmiş ülke durumundayken 2005 çok şükür gelişmekte olan ülkeler arasına girmisiz tarımda çalışan sayısı azalıp hizmet ve sanayide çalışan insan sayısı oranıda artıyor.özellikle hizmet sektöründe çalışan fazla olduğundan istihdam fazlalaşıyor doğal olarak ülke gelişiyor.buda olgun nüfus ile sağlanıyor

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…