• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ege candır ya :3: ama yüzmeyi çok istiyosan heveslenme çünkü git git aynı yerde deniz ben ayvalığa gitmiştim 2 sene havuza girdim hep :32:

şimdi canım ziraate gidiyosun kpss önlisans başvurusu yapıcam diyn kimliğini veriyon parayı yatırıyon dekont elinde kalıyo.sonra merkez okullardan birine gidip şifremi alıcam diyosun 3 tl verip yeni şifre veriyolar sana.sonra eve gelip netten osym sitesine girip 2010 da başvurun olduğu için .kendi kendini kayıt ettiriyon :34:
parayı yatırmadan sayfa açılmıyo bilgin olsun :9::9:
medeni durumuda sen bieysel başvru yapcan ya netten o zman kendin değişitiyorun.en son öleydi değişiklik olup olmadığını şifre alırken görevliye sor tatlım :54:

Tamam tatlım internetten form falan çıkartılın gidiliyormus öğle duymuştum ben :27:Benim fotomucekmiyeceklermi ?ben sanadace para yatırıp şifre satın alıcam diğer işlemleri kendimi hallrdicem netten ? Ben 2010 da başvuru yaptığımda form satın alınıyordu şimdi internetten çıktı alınıyormuş yarın ziraat a gitsemhesap numarası vermeden o halleder yani öylemi ben form yayınlaninca belli olacak sanıyordum :ssz:Bu arada ben hic şifre ile giriş yapmadım ama kayıt olmuştum sinav giriş belgem faan hala elimde sadece para yatırmak ve şifre satın almak yeterli olabilecek ozaman bana

Tamam tatlım internetten form falan çıkartılın gidiliyormus öğle duymuştum ben :27:Benim fotomucekmiyeceklermi ?ben sanadace para yatırıp şifre satın alıcam diğer işlemleri kendimi hallrdicem netten ? Ben 2010 da başvuru yaptığımda form satın alınıyordu şimdi internetten çıktı alınıyormuş yarın ziraat a gitsemhesap numarası vermeden o halleder yani öylemi ben form yayınlaninca belli olacak sanıyordum :ssz:Bu arada ben hic şifre ile giriş yapmadım ama kayıt olmuştum sinav giriş belgem faan hala elimde sadece para yatırmak ve şifre satın almak yeterli olabilecek ozaman bana

canım şifreni biliyosan o şifreyle giriş yapabilrisin :34:

parayı yatırmak için önce şifre almana gerek yok.
ziraate git kpss harcı yatırcam de onlar bilyo zaten :34:
parayı yatır sonra okula git şifrenle giremiyosan şifremi unuttum yeni alıcam de 3 tl ye veriyolar.ama 2010 da resim çekilmiş olması gerekiyo eğer çekilmediyse anlat durmu ordakine.
kpss y ilk başvurucaklar çıktı alıyo o kağıdı doldurup gidiyo kayıt için canım senin çıktı almana gerek yok.eğer 18inde başlıyosa başvuru form çıkmasını beklemenede gerek yok :34:

edeim valla canım :3:
ben hala ankara için plan yapamadım ya :31:
siz naptınız canım :10:

Bizde otel bulamadık hala 2 otel beğendik onlar doluymus bir otelde 2 gecelik 600 tl istedi peşin verirsek oda :52:Esim sonra ararız sizi dedi kapattı teli :60: biz balayina antalyaya 5 yıldızlı otele 4 gece 5 gun 1200 tl ye gitmiştik bunlar ne böyle yarım pansiyon :27:Ay guiet gidemiycem galiba Burdur'dan dönünce burda gideriz artık evimizin dibi deniz:55:Bu haftasonu gidemedik çok ruzgar var sahil bomboş zaten:1:

Bizde otel bulamadık hala 2 otel beğendik onlar doluymus bir otelde 2 gecelik 600 tl istedi peşin verirsek oda :52:Esim sonra ararız sizi dedi kapattı teli :60: biz balayina antalyaya 5 yıldızlı otele 4 gece 5 gun 1200 tl ye gitmiştik bunlar ne böyle yarım pansiyon :27:Ay guiet gidemiycem galiba Burdur'dan dönünce burda gideriz artık evimizin dibi deniz:55:Bu haftasonu gidemedik çok ruzgar var sahil bomboş zaten:1:

canım burdan ayarın isterseniz otelleri
Booking.com: 223,751 hotels worldwide. Book your hotel now!

ben safranboluda kalmak için yeri burdan buldum 217 yazıyo nette 4 kişi 175 tl oda kahvaltı ayarladım ve görevlisi çok içten yorumlarıda güzeldi valla :8:

bi araştır burdan istersen baya okul var :10:

canım valla imkanın varken git evde oturma.dersen ki ben sürekli gezicem bi yatma yeri olsun yeter dışarda yerim.geçen sene kyk yurtları günlük 15 tlden sadece yatma parası alıyodu yazın tatil olarak kullandırıyodu.yine varsa ve tarihler uyuyosa sana onu deneyin derim :34:

Booking.com: Etap Altinel Hotel, Ayvalık, Türkiye. Yerinizi hemen ayırtın!

buraya gitme derim.ben kervanken gittim buraya 2 defa sonra wasington oldu en son altın el olmuş :9:

örtüler bile aynı perdelerde :60:

denizi kötü canım merkeze uzak havuz büüyk sadece o kadar.odalar da pek iyi sayılmaz:12:
isim değişmiş sadece yazık bu kadar para verilmesine :47::47::47:
o parayla kaç kpss kitabı alınır hiç düşünmüyolar :60::60:

Son düzenleme:
Booking.com: Etap Altinel Hotel, Ayvalık, Türkiye. Yerinizi hemen ayırtın!

buraya gitme derim.ben kervanken gittim buraya 2 defa sonra wasington oldu en son altın el olmuş :9:

örtüler bile aynı perdelerde :60:

denizi kötü canım merkeze uzak havuz büüyk sadece o kadar.odalar da pek iyi sayılmaz:12:
isim değişmiş sadece yazık bu kadar para verilmesine :47::47::47:
o parayla kaç kpss kitabı alınır hiç düşünmüyolar :60::60:

Bide bunları inceleyelim bakalım :10:Buluruz belki saol tatlım

rica ederim canım :34:
benim gibi kararsız birinin bile işine yaradı :9::9:

Ya guiet senin duduklu tencere Noldu biz hala uğraşıyoruz iptal için ne berbat bisi ya bana şirket msj atmış 28.05.2012 tarihinde ürün kargoya verildi diye ama attıgı msj tarihi 16.06.2012 manyak bunlar ya deli ettiler kargo takipte 16.05.2012 tarihinde yola cikmis canakkale de bekliyor kargo zaten evde olmuycaz teslim almiycaz gelsede almıcaktik ne bela bir firmaymis bu ya 3 kere aradılar ay sonunda göndermez diye sonra aradılar ürün ham maddesinde sorun yasadık 7 Temmuz'da kargoya vericem dediler oda fos çıktı ürünü 17.05.2012 tarihinde aldik yasal sürede doldu zaten bir daha bulaşmam bunlara bezdirdiler parayı alabilsek bari:47:

Ya guiet senin duduklu tencere Noldu biz hala uğraşıyoruz iptal için ne berbat bisi ya bana şirket msj atmış 28.05.2012 tarihinde ürün kargoya verildi diye ama attıgı msj tarihi 16.06.2012 manyak bunlar ya deli ettiler kargo takipte 16.05.2012 tarihinde yola cikmis canakkale de bekliyor kargo zaten evde olmuycaz teslim almiycaz gelsede almıcaktik ne bela bir firmaymis bu ya 3 kere aradılar ay sonunda göndermez diye sonra aradılar ürün ham maddesinde sorun yasadık 7 Temmuz'da kargoya vericem dediler oda fos çıktı ürünü 17.05.2012 tarihinde aldik yasal sürede doldu zaten bir daha bulaşmam bunlara bezdirdiler parayı alabilsek bari:47:

hiç sorma canım neler geldi başıma:47:
ben bunları aradım yok işte operasyondan haber bekliyoruz dediler ya.facebook sayfalarına msj yazdım (özel msj olarak) cevap gelmedi.mail attım cevap gelmedi.dedim korkun bende :52:

facebookta rezil ettim siteyi her paylaştıkları resim altına yorum yazdım ne biçim işletmesiniz falan diye.sonra şikayet varda buldum millet şikayet etmiş ürün gelmedi diye.bende her yerde paylaştı sayfalarında siciliniz kabarıkmış diye.ama bunlar ısrarla cevap vermiyo.en son facebook ta hakkımda kısmı varya orda başka bi telleri vardı müşteri hizmetleri değil ama aradım saydımda saydım.artık mahkemeyle siz ilgilenin diye.sonra o tel nosunu tekrar sayfalarında paylaştım burdan ulaşsın herkes diye.bide ben yazınca başkalardı okumuş yazdılar memnun değiliz faln diye.sonra baktım faceten yorumlarım silinmiş benim msj göndermem yorum yapmam engellenmiş.sinir oldum.facebookta o tel noyu silmişler.tabi ben kaydettimnoyu :23:
aradım siz dalgamı geçiyosunuz insanla dedim noldu zorunuzamı gitti.kim ilgileniyo bu sayfayla falan dedim teldekine bilmiyorum dedi.altıncı caddede çalışmıyomusun sen dedim.evet dedi.maaşlarınız bizim alışverişlerimizle ödeniyo farkındamısın ne biçim iş yapıyosun görevin ne senin orda diye bağırdım çağırdım.tabi muhatap bulmadım.sonra mail yolladım bu olanlar.dedim mahkemeye gidicem artık yetti.elimde olmayan ürünün taksitini ödüyorum dedim.
he bide tani tur falan veriyolarmışya o resmin altında siz bu turu operasyona verin yazık iş yapıyolar onların ihtiyacı vardır deim :27:
aradan 5 dakka geçti mail geldi.şu sipariş no nuz değişim için tedarik sürecinde kargoya verildiğinide tarafınıza mail gönderilecek anlayışınız için teşekkür ederiz falan yazmışlar.

bana yine geldiler :23:
8 gündür bumu dedim bu maili yazmak çok mu zor dedim.iyiki her seferinde acil dendi yoksa 1 yıl beklerdim dedim :27:

son durum bugün aradım tedarik sürecinde ürün ne zaman ellerine gelicekse o zman yollucaklar :10:

bu hafta içi yokum zaten cumaya kadar tedarik olmazsa kağıthanedeki yerlerini basıcam :52::52::52::52:

hani tersim pistir derler ya benim tersim gerçekten pistir rezil ederim adamı :56:
sende aynı taktiği uygula canım hiç bekleme bas kalayı belgelerin elinde tüketici haklarına dava açıyorum de bak ne diyolar valla ağacı bu akşam keser yaparlar sabaha evinde olur :8:

Merhaba ,

numaralı siparişinizde yer alan ve iade etmiş olduğunuz Clipso 4 Kontrol 6 Lt ürünü şuan tedarik aşamasındadır. Doğru ürün tarafınıza en kısa sürede ulaştırılmaya çalışılacaktır. Kargoya verildiği zaman bilgi verilecektir. Yaşanan bu gecikme dolayısıyla tarafınızdan özür dileriz.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.

Bilgilerinize,
Saygılarımızla.

From:
Sent: Thursday, June 14, 2012 6:51 PM
To: Info
Subject: FW: şikayet!!!

mail göndermeyide engelleyin tam olsun.nendir bu ya işinizemi gelmedi sayfanızda paylaştıklarımın facebookta bütün yorumlarım silinmiş msj ve yoruma kapatılmışım.terbiyeszlik bu.nasıl iş yapıyosunuz.ne muhatap var ne bişey.parayı anında çekmeyi biliyosunuz ama.yarında halledilmezse tüketici haklarıyla siz uğraşın yeter ya.

alttakini yolladıktan 5 dakka sonra gelen mail okyonus :52:

hani tersim pistir derler ya benim tersim gerçekten pistir rezil ederim adamı :56:
sende aynı taktiği uygula canım hiç bekleme bas kalayı belgelerin elinde tüketici haklarına dava açıyorum de bak ne diyolar valla ağacı bu akşam keser yaparlar sabaha evinde olur :8:

Ya bizi aradıkları noları aradık acmıyorlar hepsiburadayi arıyoruz onlar ulaşıyor sonra kayseridekiler bizi arıyorlar sahtekarlar yettiler canımıza biz iPad falan aldik hepsiburadadan 1550 tl iyi hemen geldi bu başka firma hepsiburada adı altında toplanmışlar büyük ihtimal bu 2 -3 kisi ile çalışan bir dükkan beni telde aradılar adam diyor kargo merkezde evde değiliz diyorum arkadan biride böyle de diye akıl veriyor evde olmakta teslim almiycaz dedim iptal edin dedim adam bide cene yapıyor tamam hanımefendi geri gelsin iptal ederiz diyor kızıyor deli ettiler bağırdım kapattı teli :47:Bu ay bide onu oduycez kaç oldu hepsiburadayi arıyoruz mail atıyoruz yetti ama canımıza ins, para iade olurda kurtuluruz valla adamların yerini bilse esim gidip boğacak okadar sınır oldu bende ürüne yorum yaptım kaldırmışlar bunlar böyle sahtekarlar Allah ifla etsin bunları kimsede sorun çıkmaz bak bende çıkar beni bulur hep böyleleri :22:

Ya bizi aradıkları noları aradık acmıyorlar hepsiburadayi arıyoruz onlar ulaşıyor sonra kayseridekiler bizi arıyorlar sahtekarlar yettiler canımıza biz iPad falan aldik hepsiburadadan 1550 tl iyi hemen geldi bu başka firma hepsiburada adı altında toplanmışlar büyük ihtimal bu 2 -3 kisi ile çalışan bir dükkan beni telde aradılar adam diyor kargo merkezde evde değiliz diyorum arkadan biride böyle de diye akıl veriyor evde olmakta teslim almiycaz dedim iptal edin dedim adam bide cene yapıyor tamam hanımefendi geri gelsin iptal ederiz diyor kızıyor deli ettiler bağırdım kapattı teli :47:Bu ay bide onu oduycez kaç oldu hepsiburadayi arıyoruz mail atıyoruz yetti ama canımıza ins, para iade olurda kurtuluruz valla adamların yerini bilse esim gidip boğacak okadar sınır oldu bende ürüne yorum yaptım kaldırmışlar bunlar böyle sahtekarlar Allah ifla etsin bunları kimsede sorun çıkmaz bak bende çıkar beni bulur hep böyleleri :22:

canım benim beni bulur deme yoksa gerçekten seni bulur:31:

yarın ara konuştuklarınızı tele kaydet bak nasıl tırsıyoalr.söledikleöriniz telimde kayıtlı mail ve sipariş tarihlerim hepsi elimde belgelerim var sürem doldu zaten ürün elime ulaşmadı onayladım mesafeli satış sözleşmesinde sözleşme benim tarfımda de mahkemeyle birlikte para ödemeside yapmıcam size siz gönderdiğiniz ürünle klıcaksınız de :34:

kızlar nasılsınız
bugun ablam annem ablamın kızı bendeler
birazdan gelirler
ben yorgunum
tüm vucudum kaşınıyor
sivri sinek mi var anlamadım
he bak tatile gidecekler yanlarına offffff alsınlar
sivri sinek icin
sorularım var anlamadım soruları
bana biri açıklayabilir mi

1.tbmm

1.hıyanet i vataniye kanunu
2.tekalif i milliye emirleri
3.başkomutanlık yasası
yasalarından hangilerini çıkarmıştır
1
2
3
1ve 2
1ve3
--------
1,karaağaçın türkiyeye bırakılması
2 türk yunan çatışmalarının sona ermesi
3 batı trakya nın yunanistan a bırakıllması
yukarıdakilerden hangileri mudan yya ateşkes antlaşması kapsamındadir
1
2
3
1,2
2,3
-------------------
20yy da yapılan
1 brest litovsk
2moskova
3 ankara
anlaşmalarından hangileri itiylaf boğundan kopmalara neden olduğu savunulabilir
1
2
1,2
1,3
1,2,3
-------------

Son düzenleme:
1. 1ve 3
2. 2
3. 1ve 3

doğru canım
ben 1,soruyu netten araştırdım buldum
tekalifi milliye emirlerini tbmm çıkarmadı .m.kemal başkomutanlık yetkisiyle cıkardı
o gözümden kaçmış
diğerlerinide anladım

ama son soru için mudanya ve lozan anlaşmalarını yeniden tekrar etmem ğerekecek
net değilmiş bilgilerim onu anladım

sen napıyorsun
erkencisin sende benim gibi

Doktorumu izliyorum erken kalkıyorum ama ders basına hemen gecemiyorum

ben sabahları biraz ders çalışıyorum
ama simdi çocuklar kalktı
kitabın kapağı kapandı artık
kim bilir ne zaman açılır

yukardaki kim bilir doğrumu yazılmış canım