2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Slm arkadaşlar..ben 2010 da lise düzeyi girmiştim..dün de en son ki tercih hakkımı yaptım,bir ihtimal atanırım belki..
Önlisans düzeyi giricem kısmetse bu yıl..nerden başlasam bilemiyorum..
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum,bu kısa sürede nasıl çalışabilirim...Matematik ve Atatürk İnkıkap tarihi bilgilerim taze sayılır,yeni bitirdim okulu ..Sanırım Coğrafya çalışmam lazım daha çok ve Vatandaşlık..Bankacılık ve Sigortacılık mezunuyum bu arada..80 üstü almam gerekiyor bir yere yerleşmek için..

Allah kolaylıklar versin hepimize...Amin...

SAĞOL cnm amin . . .
80 le zor cnm en az 85 alman lazım . . .

okuyorum canım fakat önlisans mezunuyum ayrıca
lisans için daha okulum bitmedi ki
o yüzden önlisans giriyorum

Benim arkadaşımda 3.sınıfta lisans olarak giriyor,önlisansı bitirdi yeni 4 yıllığa geçmişti.sizde lisans olarak girebilirdiniz.
Ama kayıtları bitti,hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Benim arkadaşımda 3.sınıfta lisans olarak giriyor,önlisansı bitirdi yeni 4 yıllığa geçmişti.sizde lisans olarak girebilirdiniz.

Benim arkadaşımda aynı durumda .nasıl oluyor ki 3 den girmek :44:okulu bitmediği için kazansada atanamaz ki

Son düzenleme:

araştırdım ben iyice ıncık cıncık her şeyi öğrendim.
fakat ben bi an önce atanmak için uğraşıyorum beklemek istesem lisans olarak girerdim.
şu an durumum gereği önlisans girmek en mantıklısı benim için

Benim arkadaşımda aynı durumda .nasıl oluyor ki 3 den girmek :44:okulu bitmediği için kazansada atanamaz ki

evet canım atanamaz ancak mezun olunca boş kalan yerlere atanabilir. onunda şansı çok düşük oluyor son çırpınışlar gibi. çok var çevremde böyle yapan ama mezun olacağı yıl yine kpss ye giren.

Kızlar kabine sistemine cumhuriyetin ilanıyla geçildi peki parlamenter sisteme 1961 anayasasıyla geçildi yazıyor.Kafam karıstı aydınlatın beniiii

merhaba kızlar napıyorsunuz
kimsecikler yok mu
ben buğün kayıt yaptırdım
ilk kez giriyorum sınava ya başvururkene baya bi helecan yaptım

allah sonumu hayır etsin

bugün sabah kalktım
tarih çoğrafya türkçe 6 tane test çozdüm
yani 60 tarih
40 çoğrafya
40 türkçe

vatandaşlık a yeni başladım
konular çok havada
mat a devam ediyorum
bu arada geo .da başladım ama o kadar çok ayrıntı varki 8 soru için koca konuları devirmeye değer mi .bitsede tüm geo soruları çözülebilir mi

Merhaba hanımlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz?biz annemdeyiz Çanakkaledeyim. Çok ruzgar var ya bu taraflarda:8:Tarih testi çözmeye başladım 30 soru coZdum devam ediyorum bakalım türkce mat cografyadanda 30 ar soruluk test çözücem öyle sabahtan beri 30 soru coZdum geziniyirum sürekli tatlı falan yaptım aksam yemeğine kadar biraz test çözerim birkaç saat:12:

kızlar nasılsınız napıosunuz? biraz geçmişe baktım.. eve net bağlattık..artık arada bakınırım..sınava az kaldı :18: hala konu yetştrmeye çalışıom :18: bu sene kestm ümidi :14:

ben yokken ;
q altıncı caddeyi basmış :9:
adil çocuklarla misafrler arasında kalmış :6:
oky tatildede olsa ucundan ne çözersem kardır demiş :8:

sabun vakt buldukça grmye devm etmş ve heryerede yetşmş cvp vermekde :32:

:24::24::24::24::24:

kızlar nasılsınız napıosunuz? biraz geçmişe baktım.. eve net bağlattık..artık arada bakınırım..sınava az kaldı :18: hala konu yetştrmeye çalışıom :18: bu sene kestm ümidi :14:

ben yokken ;

hoşgeldin canım nasılsın
benim çok kötü gidiyor
kendimi bu gun hiç iyi hissetmiyorum
çünkü bir deneme çözdüm 2010 kpss önlisans denemesi
çok berbattı sonuçum

moralim bozuldu
yarın toparlanıp konulara tekrar ağırllık vermem gerekilyor
ben bu çoçuk larla biraz zor kazanırım kpss yi:92:
bır sorum var bu soru nasıl çözülüyor
bakarmısınız lütfen

X KÜÇÜK 0 İSE
|2X-1|-|1-X|+|-2X|
SONUÇ KAÇTIR

hoşgeldin canım nasılsın
benim çok kötü gidiyor
kendimi bu gun hiç iyi hissetmiyorum
çünkü bir deneme çözdüm 2010 kpss önlisans denemesi
çok berbattı sonuçum

moralim bozuldu
yarın toparlanıp konulara tekrar ağırllık vermem gerekilyor
ben bu çoçuk larla biraz zor kazanırım kpss yi:92:
bır sorum var bu soru nasıl çözülüyor
bakarmısınız lütfen

X KÜÇÜK 0 İSE
|2X-1|-|1-X|+|-2X|
SONUÇ KAÇTIR

-3x buldum ben :44::44:

ben yokken ;

Hosgeldin canım özlettin kendini:29:ins, çalısmalarının karşılığı alırsın Allah hepimizin yardımcısı olsun :16:

Benim de moralim bozuk kızlar.
2 gündür dershane denemesine giriyorum.İlkinde 82.75 net yaptım dün de 76.5.
Tarih soruları çok karısık geldi nedense dün türkçeden de 8 yanlıs 2 boş yaptım,kendime hayret ediyorum o kadar yanlısı nasıl yaptım diye.15 gün kaldı ve netler çok kötü

quiet padişahlar atlasım 3 gün önce geldi... 7 tl ödedim :9: 7 tl ye çok iyiymş... sağolun valla :9: padişahlar atlası kitap varya en çok benm o hoşuma gitti..

Merhabalar . Bende yeni katılıyorum aranıza.Aöf halkla ilişkiler ve tanıtım 2. sınıf okuyorum. Sanırım bu sene mezun olucam.Finallerdi evdi işti gelen giden derken kpssye yeni çalışmaya başladım.Matematikte önceki bilgilerime güveniyordum ama bi baktımki çoğu şeyi unutmuşum.İlk olarak coğrafyayla başladım.Çünkü Tarihe finaller için az buçuk çalışmıştım.Türkçem iyi şuan birtek sanırım bi de geometrim süper ama analitik geometri katı cisimler falan hiç yapamıyorum bakalım.Azimliyim ama vakit çok az .:52: herkese başarılar iyi çalışmalar diliyorum

Back
X