2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım ben yatgın ve bıtgın diye kelime görmedm sen en iyisı sertlesme ve yumuşama ile ilgi kelımelere internetten bak

kızlarrr işaret öğrenme ile tepkisel koşullanma arsındaki fark tam olarak nedirr,örnek verebilirmisiniz:26:

Canım ben yatgın ve bıtgın diye kelime görmedm sen en iyisı sertlesme ve yumuşama ile ilgi kelımelere internetten bak

canım baktım nettende
ama yine de ben anlamadım

peki sen a ,b,c,e de hangi kelimelerde buldun sertleşmeyi

d de yok zaten sertleşme
cevap d olduguna göre ;a,b,c,e de sertleşmeye uyan kelimeler olması lazım

hangi cümlede sertleşme yoktur

a,sanatçılar ,topluma hizmet etmek için vardır ve buna göre eserlerini meydana getirmelidir
b, kuşcağız evin balkonun köşesine sinmiş ,kanadındaki yaranın iyileşmesini bekliyordu
c,bitkin bir halde okula gelince öğretmeni onu evine yolladı
d,muhteşem fikirleriyle patronlarının gönlünü kazanmış ve ödüülü de hak etmişti
e,onunu bu aralar futbola yatkınlığı hepimizi düşündürmeye başlamıştı

canım galiba sen soruyu yanlış anladın

bak sen kendin yazmışsın aşağıda kanadındaki yara derken kanat -kanadı yumuşama olmuş
soru zaten hangisinde sertleşme yoktur diyor

cevap sadece d de yok
2 tane sertleşme olmayan çümle var

yani 2 tane dogru cevap var
soru yanlış sanırım
bir arkadaşlarda baksın ya
doğru bildiğim şey yanlış mı yoksa
çok fena ikileme düştüm

Son düzenleme:
kızlarrr işaret öğrenme ile tepkisel koşullanma arsındaki fark tam olarak nedirr,örnek verebilirmisiniz:26:

işaret öğrenmede amaçlı davranışlar var.
örneğin;Farenin amacı yiyeceği elde etmekse, yiyeceği arama davranışı, buluncaya kadar devam eder. Farenin davranışı amaçsaldır.
davranış bizi amaca ulaştıracak şekilde değişebilir
işareti gestalt ve davranışçıılar ele almış...
tepkiselde refleksif davranışlar ve tepkiler var.
pekiştireç yani ödül var ve davranıştan öncve verilir.duyuşsal davranışlar genelde kazanılır.

FOBİLER genellikle klasik koşullanma(tepkisel) sonucu oluşur.
Örnek: Kararan bir gökyüzü insanı hüzünlendirir.
Köpek görünce korkma.
Enjektör görünce korkma.
Öğretmen görünce korkma.
diğer örnekler;
Bayrak görünce saygı duyma
Otobüs görünce mide bulantısı
Limon görünce ağzın sulanması
Zil sesi duyunca teneffüse çıkma → öğrenci okula ilk geldiğinde zile karşı hiçbir tepki göstermez. (Nötr Uyarıcı) Ancak her zil çaldığında teneffüse çıkılacağını birkaç denemeden sonra öğrenir. Ve zil erken çalsa bile teneffüs zamanının gelip gelmediğine bakmadan dışarı çıkar.

örnekleri nettn alıntı yaptım biraz..umarım anlatabilmişimdir cnm

Son düzenleme:

bence de bu soru yanlış . Hatta ben bitkinde sertleşme nasıl oluyo onu da anlayamadım ama en azından b de de yok de de.Bence bu soru hangisinde sertleşme vardır olmalıymış

canım kurala uymayan yanı yanlış yazılanı sormuş yanlış anlamışım ben cevap b kuşcağız kuşçağız olması gerekırken olmamıs sanırım benim kafamda karıştı:|

Nihayet burdurdayiz 12saat yolculuk yaptık hic alışkın değilim fena oldum Neler yapıyorsunuz kizlar

sınav kayıt işlemi tamamladı
üstümden büyük bi yük kalktı

başvurularınız hayırlı uğurlu olur inşallah
allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

s.a kızlar nasılsınız. bn hiç iyi değilim
Denemelerimde hala 80i geçemedim
matemaikten bazen çok ozrlanıyorum hiç bişey anlamıyorum gibi
sınavd yapamıcam gibime geliyor:S

kızlar önlisans mezunu kpss de ortaöğretimden sınava girebilir mi ?
lütfen cevap
başvuru yapıcam fakat hiç bi bilgim yok
ilk kez sınava gircem
düz lise mezunuyum
ortaöğretimden sınava girersem bu benim için avantaj mı bilemiyorum
değilse eğer ön lisanstan mı girmem gerek

dersaneye giden veya bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ? :26:

hayır canım giremiyorsun.girip atansan bile sonradan meslekten atılıyorsun..diğer diploman öğrenildiği anda yani..

bu şekilde mesleğinden olanlar var.memurlar nette bu konudan bahsedildi çok kez..

120 soruya düşmesi iyi oldu evet. ama şimdi puan hesaplamaları da değişmeli netten 120 soruya göre puan hesaplayınca düşük çıkıyor.
sedu o nedenle o zaman internetteki hesaplamalarda puanlarımız düşük geliyo bizim hmmmmmmmmmmmmmmmm . . .

sabuncum senin bölüm ne? lİSANSDAN mı gireceksn??

cnm ben önlisans dış ticaret bitirmiştim . . . ama bölümden az alım olduğu için 3001 e yöneldim . . .

canım çıkmak zorunda kaldım o gün dershaneye gitmek için cnm hemen şimdi bahsedeceğim cevaplardan . . .
cnm ya çocuklarla sınava hazırlanmak tabi ki çok zor olur ama bir o kadar da motivasyon sebebi onlar sana onlar için çalışacağını düşündüğün zaman olay biter . . .

aynen cnm bende öyle cevapladım denemede ama cevap e imiş . . . soruya bak çay demle . . .

sınav kayıt işlemi tamamladı
üstümden büyük bi yük kalktı

bende dün hallettim çok şükür ki . . . hayırlısı . . . sedu sana da foto çektiler mi ?

kuit nerde bu arada çıktı mı tatile ?

bu soruda e şıkkıymış cnm . . . ben a demiştim . . . bir başka deyişle ne demek anlattığın şeyin özeti demek değil mi a şıkkı bir başka deyişle ile başlayan cümle ile ne kadar aynı doğrultuda . . . ama cevap e .

evet canım çektiler foto
ay hiç sevmiyorum o fotoları adamlar aceleyle çekiyorlar nereye bakıcam derken hooooop foto çekilmiş oluyor e sırada aoluyor hadi düzelt amca diyemiyorsun

evet canım çektiler foto
ay hiç sevmiyorum o fotoları adamlar aceleyle çekiyorlar nereye bakıcam derken hooooop foto çekilmiş oluyor e sırada aoluyor hadi düzelt amca diyemiyorsun

benim 2010 da bi fena çıkmıştı ki . . . şaşıyım bildiğin şaşıyım yani . . .
bu yılda çok güzel çıktı galiba sınav sonucuma bi gönderme yaptı evren foto güzel sınav güzel . . .

sabuncum çıktım geldim bile
bugünde dünde çalıştım geçen haftanın yorgunluğunu atamöadım üstümde uyuyakalıyorum heryerde
bügün eve gelirken 17. yy osmanlıyı bitirdim sen sor ben söliyimden

bu arada 6.cadde bana iade ettiğim ürünü iade etmiş içinede değişim fişi falan koymamış.bugün operasyon müdürğyle konuştum.yarın yollıcam para iadesi alıcam.bi daha hayatta yapmam ordan alışveriş resmen dolandırıcılık üçkğıtçılık var işin içinde

siz neler yaptınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…