2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hayır canım giremiyorsun.girip atansan bile sonradan meslekten atılıyorsun..diğer diploman öğrenildiği anda yani..

bu şekilde mesleğinden olanlar var.memurlar nette bu konudan bahsedildi çok kez..

anlıyorum canım cevabın için çok teşekkür ederim

Günaydın hanımlar yarın İhtiyac akademinin denemesine giricem burda dershane ayarladık pazar Günü'de yediiklimin sınavına giricem bakalım nasil gelecek sonuclar Pazar gecede artık evimize doneceğiz nasipse

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar yarın İhtiyac akademinin denemesine giricem burda dershane ayarladık pazar Günü'de yediiklimin sınavına giricem bakalım nasil gelecek sonuclar Pazar gecede artık evimize doneceğiz nasipse

sonuçları buraya da bildir okyonus.
bende temmuz ve ağustostaki sınavları girmeyi planlıyorum. şimdilik amacım evde deneme çözmek

sonuçları buraya da bildir okyonus.
bende temmuz ve ağustostaki sınavları girmeyi planlıyorum. şimdilik amacım evde deneme çözmek

Tamam canım bildiririm burdurda denk geldi dolaşırken iki dershaneye uğradık varmış sinav Perşembe gunü ihtiyac akademi pazar gunü yediiklim ihtiyac akademiye kayıt yaptirdm cumartesi Günü'de yediiklime kayıt yatırıcaz Cumartesi gelin dediler ben daha hic girmedim sınava hep evde kendim çözmüştüm Niyetim yoktu esim gir istersen dedi aklıma girdi

bende evde deneme yapıcam cumaa kadar 6 tane hedefim bakalım nolucak kızlar :18:
okyonuscum eşinde senin gibi oldu

hoşgeldin cnm ya bende bi o kadar memnun kaldım bu 6. caddeden çok enteresan yaaaa . . . tefalin tavalarını aldım ordan pamuk saten nevresim takımı aldım inanılmaz uyguna geldi bana evet çok bekledim ama geldiler sampasağlam yani bilemedim ya para iadesi en mantıklısı cnm benim elektronik, kırılacak çabuk çizilecek eşya ve 100 liranın üzeri almamaya gayret ediyorum ben internetten . . .

yediğin içtiğin senin olsun kuitim annatsana nerelere gittiniz nereleri gezdiniz ?

bende evde deneme yapıcam cumaa kadar 6 tane hedefim bakalım nolucak kızlar :18:
okyonuscum eşinde senin gibi oldu

cnm evde yaptığın denemede zaman kontrolü pek olamıyor, ve bunu bence en iyi şimdi oky anlatacak bize girdiği denemelerde o yüzden sınavdan önce hiç olmazsa 1 tane dershane denemesine gir kuitim . . .

cnm... bende 3001 ciyimm.... son atamalarda 84 e düşecek diyorlar bizde tabanları... bi ara 88 di.... korkmuştum.... inşallah daha da düşer yaa cnm netlerin nasıl mesela 120 soruluk sınavda toplam kaç net çıkarıyorsun? 80 i geçiyorsun galiba...

Merhaba kızlarrrrrr

kolayyy gelsnnnnnn

Siznle çok komik bişey paylaşmak sitedmmm
Eki Görüntüle 453077

cnm 70 lerdeyim ben malesef henüz tarihim bitmedi ama ve vatandaşlığım yok düzeyde çünkü tekrar etmedim . . .
ve en önemlisi süre sorunum var cnm 85-90 net yapıyorum normalde ama 2 saatte yetiştiremiyorum ve vatandaşlığım bitince ne olacak ona da ek ayrı bir süre gerekecek diye çok korkuyorum . . .

taktik değiştireceğim sınavda bakalım 80 -85 i bulmayı hedefliyorum bu sayede matematikte en fazla zamanı kaybediyorum . . . bu sefer tarih coğrafya dan başlayıp türkçe ile devam edeceğim mat ı sona bırakacak tüm kalan vaktimi ona harcayacağım bakalım . . .

sen nasılsın ?

Kızlar bu benm 2010 kpss sonuçlarım
Hiç çalşmadan girmştimmmm.. sadece azıcık coğrafya ve tarihden de ilkelere bakmştım.. zaten kpss çalşmak için kaynağım yoktu.. öss kitaplarımdan çalşmştım Bu kötü puanı aldım... 41 netim var galiba toplam en az 80 nete ihtyacım var... sizce 40 net arttrmak kolay mı zor mu??? Matematğm sıfır çalışıyorum temelden olacak inşallah... sizce 2014 e kadar 40 net artar mı kızlarrr:26:

cnm ben çok kötüyüm daha yeni çalşmaya başladım... benm hedefim 2014 cnm.. matematğe temelden başladım.. 2014 e kadar halledcem inşallah matematği... bakalım eylüle kadar ne kadar yükselicem ama bu yıl umudum yok

cnm sen bu yıl girmicen mi ?

anladım cnm hayırlısı . . . 1 ayda çalışıp 90 alan biliyorum ben cnm . . . matematiği de çat pat . . .

anladım cnm hayırlısı . . . 1 ayda çalışıp 90 alan biliyorum ben cnm . . . matematiği de çat pat . . .

hadi ya cnmmmm Ben böyle şeyler duyunca gaza geliyorum 2 buçuk ay kaldı sınava....:26: benmde elimden geleni yapmam lazım... tarihim hiiiç yoktu ... baştan başaldım osmanlı kültür ve uygarlktayım.. çalştıkça karşılığına alıyorum biraz biraz... Allah yardmcımz olsun

valla en son dedğim gibi op müdürüyle konuştum cepten aradılar.çok sıkıldım valla ya ayrıca facden sildiklerinide söledim öle bişey olmaz dedi.isterseniz hepsinin ekran görüntüsü var yolluyum nasıl personel çalıştırdığınız dedim
valla korksunlar bende
canım pzt gece yola çıktık ist ten.salı sabah beypazarındaydık salı geçdik ettik salı gece ankaradaydık akşam 11 biz gençlik parkındayız.azcık deliyimdir.gençlk parkındaki adrenaline bindik şöle bişey
Adrenalin - Ankara Gençlik Parkı - YouTube
sonra çarşamba sabah anıtkabiri göksu parkını falan gezdik o akşam yola çıktık safranboluya gittik orda kaldık perşembe gezdik orayı sonra perşembe akşam yola çıktık gece 12 evdeydik
sonra ben sabahın köründe kalkıp işe gittim

ama mutlaka gezin harika yerler beypazarını pek beğenmedim ama kurusu güzel o kadar

Merhaba kızlarrrrrr

kolayyy gelsnnnnnn

Siznle çok komik bişey paylaşmak sitedmmm
Eki Görüntüle 453077

yazık günah kadına ya

kuit delisin yaaaaaa nasıl bindin o şeye kollar bacaklar sallanıyo resmen ya . . .

o kurunun hastasıyım ben cnm . . . ankarada ablam var her gittiğimde alırım . . . şenlikler yoktu galiba siz gittiğinizde . . .

valla bilmiyorum bindim işte
bana eserler bazen en tepede resmen takla atıyo bide gece bindik biz ankarayı tersten izledim
bide en tepeye çıkıp takla attığında oturduğun yerden ayrıldığını hissediyosun sesim kısıldı çığlık atmaktan
bak o bindiğimden böle gözüküyo biri payaşmış facete (Ankara) Lunapark Heyecan Dorukta :) | Facebook
bide başka bişeye bindim ama video bulamadım
ankaraya sırf bunu için giderim valla
biz şenliklerden sonraki hafta gitti canım havuç döneri tüketmişler yiyemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…