- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
güle güle kullan canım
altıncı cadde bana 100 tl alt limitsiz çek verdi.sözde yaptıkları hatayı düzelticekelr.şikayet var a yazdığım yazıya istinaden aramışlar![]()
Saol tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım
altıncı cadde bana 100 tl alt limitsiz çek verdi.sözde yaptıkları hatayı düzelticekelr.şikayet var a yazdığım yazıya istinaden aramışlar![]()
Artık tüm dershane sınavlarına giricem acayip süre sorunu oluyor yetişmiyor evde10 dk kalıyordu tümü bitiriyordumSanki hic çalışmamış gibiyim cogu tarihte fln zorlandım
Sanki bunca zaman bosa çalışmıştım gibi artık hergün 30 problem sorusu çözücem hız kazanmam lazım günlük çözdüğüm testlerde bile dk tutucam
![]()
güle güle kullan canım
cnm aynen öle yap bu süre beni yedi okyanusum bu gün sınavda mesela farklı bir taktik denedim göya ama yok ya yetişmiyo okyonusum ya . . . dk tutarak test çözme devri başlamıştır cnm özelliklede matematikten . . .
45 dakikada 18 soru çözülür mü ya . . .
kuit ya güzel bi hareket bu . . .
Aynen canım ya ben gecen sınavda türkceden başladım yetişmedi bugün tarihten başladım yine yetişmediArtık süre tutucam matta bende çok oyalandım
bakamadığım bir sürü soru kaldı
Bugün evimize donüyoruz artık bir saat sonra binicez otobüse yarın öğlen evimizdeyiz hayirlisiyla bir kaç güne başlıcam çalısmaya 15 gündür az az test çözdüm tarih coğrafya tekrarı yapmam gerek
Sinav takvimi yaptım iki aya düşmüşuz artik
![]()
selam kızlar ben evde yaptgım denemelerde hep yarım saat artıyo dershanede de artıyo sınavda yetıştırememe gbı bı durum olur mu ki
büyük ihtimal olmaz canım.
benimde hep denemelerimde artar yarım saat
hatta son girdiğim kpss de 40 dakika arttı matematikleri komple baştan çözdüm tarihe de göz atma fırsatım olmuştu.
rus edebiyatının zirve isimlerinden dostoyevki hayatının büyük bir bölümünde katiller arasında yaşamak zorunda kaldığı icin suç ve ceza daki tipler gerçeğe yakın trajedisi ile dikkat çeker .en önemli eseri olan romanın kahramanı roskolnikov tipi de bu dönemde ortaya çıkmıştır .hayatını kazanmak için mücadele ederken toplumun dayattığı kuralları da sorgulayan roman kahramanı çalışmak ,fedakarlık ,akrabalık ilişkileri ,öğrenim ,yalnızlık ,aşk ve yoksululuk gibi kavramlar da kendi kişiliginde bir fotoğraf olarak sunmaktadır
bu parçada sözü edilen yazar ve eseriyel ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez
a- yaşadığı ortamadan etkilenebilen bir yazar olduğu
b.eserlerinde genellikli fakir insanları konu aldığı
c.ahlaki değerlere eserinde yer verdiği
d.eser kahramanının ğerçek hayatı temsil ettiği
e,eleştirel bir yaklaşım ı olduğu
--------------
ayla bir kutu kurabiyeyi arkadaşlarıyla eşit olarak paylaşınca her birine 5 er kurabiye düşüyor .arkadaşlarına 3 er kurabiye verirse kendisine 15 kurabiye kalıyor
buna göre kutudaki kurabiye sayısı kaçtır bilmiyorummm
---------------
1.milletin bağımsızlığını .yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır
2,vatanın bütünlüğü ve milletin istikbali tehlikededir
3anadolunun her bakımdan en güvenilir yeri olan sivasta milli bir konğru toplanacaktır
amasya genelğisi ni n yukarıda yer alan madd ilirinden hangileri ulusal kararların varlığına kanıttır
2
1,2
1,3
2,3
1,2,3
rus edebiyatının zirve isimlerinden dostoyevki hayatının büyük bir bölümünde katiller arasında yaşamak zorunda kaldığı icin suç ve ceza daki tipler gerçeğe yakın trajedisi ile dikkat çeker .en önemli eseri olan romanın kahramanı roskolnikov tipi de bu dönemde ortaya çıkmıştır .hayatını kazanmak için mücadele ederken toplumun dayattığı kuralları da sorgulayan roman kahramanı çalışmak ,fedakarlık ,akrabalık ilişkileri ,öğrenim ,yalnızlık ,aşk ve yoksululuk gibi kavramlar da kendi kişiliginde bir fotoğraf olarak sunmaktadır
bu parçada sözü edilen yazar ve eseriyel ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez
a- yaşadığı ortamadan etkilenebilen bir yazar olduğu
b.eserlerinde genellikli fakir insanları konu aldığı
c.ahlaki değerlere eserinde yer verdiği
d.eser kahramanının ğerçek hayatı temsil ettiği
e,eleştirel bir yaklaşım ı olduğu
--------------
ayla bir kutu kurabiyeyi arkadaşlarıyla eşit olarak paylaşınca her birine 5 er kurabiye düşüyor .arkadaşlarına 3 er kurabiye verirse kendisine 15 kurabiye kalıyor
buna göre kutudaki kurabiye sayısı kaçtır
---------------
1.milletin bağımsızlığını .yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır
2,vatanın bütünlüğü ve milletin istikbali tehlikededir
3anadolunun her bakımdan en güvenilir yeri olan sivasta milli bir konğru toplanacaktır
amasya genelğisi ni n yukarıda yer alan madd ilirinden hangileri ulusal kararların varlığına kanıttır
2
1,2
1,3
2,3
1,2,3
yukarıda koyu renk yaptım kendimce cvpları cnm...son soruda biraz atmasyon oldu..hmen doğruları diebilrmsn :) uyucamda çatlarım şimdi
matematik sorusunun cevabı 30 olabilir mi ?
tarih sorusu da 1,2,3 gibi geldi bana :44:
1. soru B
2. soru 30
3. soru 1 ve 3 diyorum
şu tarihte öncüllü sorularda hep bi eksik sıkkım oluyor 2 tanesini bilsem 1 taneden kacırıyorum
nolcak benım bu halım
:2:
lisans sınavından giricem cnmmalesif bende aynıyım
kesin sorular da olmuor ama
birde türkçe ye ağırlık vermem lasım benim
kötüyüm türkcçede
lisans mi önlisans mi sınavın
hangisinden gireceksin