2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

güle güle kullan canım :7:
altıncı cadde bana 100 tl alt limitsiz çek verdi.sözde yaptıkları hatayı düzelticekelr.şikayet var a yazdığım yazıya istinaden aramışlar :19:

Saol tatlım :29:Bizde hala kitaplıklar uğraşıyoruz bakalım sabrımız tükendi dilekçe falan yazdık şikayetçi olucaz artık :47:Yetti canımıza :22:

Artık tüm dershane sınavlarına giricem acayip süre sorunu oluyor yetişmiyor evde10 dk kalıyordu tümü bitiriyordum :52:Sanki hic çalışmamış gibiyim cogu tarihte fln zorlandım :5:Sanki bunca zaman bosa çalışmıştım gibi artık hergün 30 problem sorusu çözücem hız kazanmam lazım günlük çözdüğüm testlerde bile dk tutucam :6:

cnm aynen öle yap bu süre beni yedi okyanusum bu gün sınavda mesela farklı bir taktik denedim göya ama yok ya yetişmiyo okyonusum ya . . . dk tutarak test çözme devri başlamıştır cnm özelliklede matematikten . . .
45 dakikada 18 soru çözülür mü ya . . .

güle güle kullan canım :7:
altıncı cadde bana 100 tl alt limitsiz çek verdi.sözde yaptıkları hatayı düzelticekelr.şikayet var a yazdığım yazıya istinaden aramışlar :19:

kuit ya güzel bi hareket bu . . .

cnm aynen öle yap bu süre beni yedi okyanusum bu gün sınavda mesela farklı bir taktik denedim göya ama yok ya yetişmiyo okyonusum ya . . . dk tutarak test çözme devri başlamıştır cnm özelliklede matematikten . . .
45 dakikada 18 soru çözülür mü ya . . .

kuit ya güzel bi hareket bu . . .

Aynen canım ya ben gecen sınavda türkceden başladım yetişmedi bugün tarihten başladım yine yetişmedi :52:Artık süre tutucam matta bende çok oyalandım :ssz: bakamadığım bir sürü soru kaldı :53:Bugün evimize donüyoruz artık bir saat sonra binicez otobüse yarın öğlen evimizdeyiz hayirlisiyla bir kaç güne başlıcam çalısmaya 15 gündür az az test çözdüm tarih coğrafya tekrarı yapmam gerek :31:Sinav takvimi yaptım iki aya düşmüşuz artik:53:

Son düzenleme:
Aynen canım ya ben gecen sınavda türkceden başladım yetişmedi bugün tarihten başladım yine yetişmedi :52:Artık süre tutucam matta bende çok oyalandım :ssz: bakamadığım bir sürü soru kaldı :53:Bugün evimize donüyoruz artık bir saat sonra binicez otobüse yarın öğlen evimizdeyiz hayirlisiyla bir kaç güne başlıcam çalısmaya 15 gündür az az test çözdüm tarih coğrafya tekrarı yapmam gerek :31:Sinav takvimi yaptım iki aya düşmüşuz artik:53:

selam kızlar ben evde yaptgım denemelerde hep yarım saat artıyo dershanede de artıyo sınavda yetıştırememe gbı bı durum olur mu ki

selam kızlar ben evde yaptgım denemelerde hep yarım saat artıyo dershanede de artıyo sınavda yetıştırememe gbı bı durum olur mu ki

büyük ihtimal olmaz canım.
benimde hep denemelerimde artar yarım saat
hatta son girdiğim kpss de 40 dakika arttı matematikleri komple baştan çözdüm tarihe de göz atma fırsatım olmuştu.

büyük ihtimal olmaz canım.
benimde hep denemelerimde artar yarım saat
hatta son girdiğim kpss de 40 dakika arttı matematikleri komple baştan çözdüm tarihe de göz atma fırsatım olmuştu.

az önce bi deneme çözdüm
aman yarabbi
toplam 56 doğru var
hele türkçe tarafında 17 yanlış 22 doğru
napıcam ben bu türkçeyle

birkaç soru yazayım size

rus edebiyatının zirve isimlerinden dostoyevki hayatının büyük bir bölümünde katiller arasında yaşamak zorunda kaldığı icin suç ve ceza daki tipler gerçeğe yakın trajedisi ile dikkat çeker .en önemli eseri olan romanın kahramanı roskolnikov tipi de bu dönemde ortaya çıkmıştır .hayatını kazanmak için mücadele ederken toplumun dayattığı kuralları da sorgulayan roman kahramanı çalışmak ,fedakarlık ,akrabalık ilişkileri ,öğrenim ,yalnızlık ,aşk ve yoksululuk gibi kavramlar da kendi kişiliginde bir fotoğraf olarak sunmaktadır
bu parçada sözü edilen yazar ve eseriyel ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez
a- yaşadığı ortamadan etkilenebilen bir yazar olduğu
b.eserlerinde genellikli fakir insanları konu aldığı
c.ahlaki değerlere eserinde yer verdiği
d.eser kahramanının ğerçek hayatı temsil ettiği
e,eleştirel bir yaklaşım ı olduğu
--------------
ayla bir kutu kurabiyeyi arkadaşlarıyla eşit olarak paylaşınca her birine 5 er kurabiye düşüyor .arkadaşlarına 3 er kurabiye verirse kendisine 15 kurabiye kalıyor
buna göre kutudaki kurabiye sayısı kaçtır
---------------
1.milletin bağımsızlığını .yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır
2,vatanın bütünlüğü ve milletin istikbali tehlikededir
3anadolunun her bakımdan en güvenilir yeri olan sivasta milli bir konğru toplanacaktır
amasya genelğisi ni n yukarıda yer alan madd ilirinden hangileri ulusal kararların varlığına kanıttır
2
1,2
1,3
2,3
1,2,3

Son düzenleme:
rus edebiyatının zirve isimlerinden dostoyevki hayatının büyük bir bölümünde katiller arasında yaşamak zorunda kaldığı icin suç ve ceza daki tipler gerçeğe yakın trajedisi ile dikkat çeker .en önemli eseri olan romanın kahramanı roskolnikov tipi de bu dönemde ortaya çıkmıştır .hayatını kazanmak için mücadele ederken toplumun dayattığı kuralları da sorgulayan roman kahramanı çalışmak ,fedakarlık ,akrabalık ilişkileri ,öğrenim ,yalnızlık ,aşk ve yoksululuk gibi kavramlar da kendi kişiliginde bir fotoğraf olarak sunmaktadır
bu parçada sözü edilen yazar ve eseriyel ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenemez
--------------
ayla bir kutu kurabiyeyi arkadaşlarıyla eşit olarak paylaşınca her birine 5 er kurabiye düşüyor .arkadaşlarına 3 er kurabiye verirse kendisine 15 kurabiye kalıyor
buna göre kutudaki kurabiye sayısı kaçtır bilmiyorummm :(
---------------
3anadolunun her bakımdan en güvenilir yeri olan sivasta milli bir konğru toplanacaktır
amasya genelğisi ni n yukarıda yer alan madd ilirinden hangileri ulusal kararların varlığına kanıttır
2
1,2
1,3
2,3
1,2,3

yukarıda koyu renk yaptım kendimce cvpları cnm...son soruda biraz atmasyon oldu..hmen doğruları diebilrmsn :) uyucamda çatlarım şimdi

--------------
---------------
2
1,2
1,3
2,3
1,2,3

matematik sorusunun cevabı 30 olabilir mi ?
tarih sorusu da 1,2,3 gibi geldi bana :44:

Son düzenleme:
yukarıda koyu renk yaptım kendimce cvpları cnm...son soruda biraz atmasyon oldu..hmen doğruları diebilrmsn :) uyucamda çatlarım şimdi

evet türkçe sorun cevabı doğru
aam a neden e şıkkı nı nerde buludun parağrafta
ben e demiştim de

x=kurabiye sayısı
b=arkadaşlarının sayısı

arkadaşlarıyla eşit olarak paylaşınca dediği için b kadar arkadaşı varmış 1 de kendisi b+1 kişi paylaşacak

yani x/b+1=5

diğer denklemde arkadaşlarına 3 er kurabiye verecek 15 tanede kendisine kalacagı ıcın arkadaslarına 15 tane eksık kurabıyeyı paylastıracak

yani x-15/b=3

iki denklemi yazarız

5b+5=x
ve
3b=x-15 denklemleri çıkar
x yerine 5b+5 yazarız

3b=5b+5-15

2b=10
b=5

denklemde b yi yerine koyar x i buluruz

5b+5=x
5.5+5=x

x=30

şu tarihte öncüllü sorularda hep bi eksik sıkkım oluyor 2 tanesini bilsem 1 taneden kacırıyorum
nolcak benım bu halım
:2:

teşekkur ederim
uzun uzun anlatmışsın çok teşekkiur ederim
ben yatmaya gidiyorum
iiyi geçeler

şu tarihte öncüllü sorularda hep bi eksik sıkkım oluyor 2 tanesini bilsem 1 taneden kacırıyorum
nolcak benım bu halım
:2:

malesif bende aynıyım
kesin sorular da olmuor ama

birde türkçe ye ağırlık vermem lasım benim

kötüyüm türkcçede

lisans mi önlisans mi sınavın
hangisinden gireceksin

malesif bende aynıyım
kesin sorular da olmuor ama

birde türkçe ye ağırlık vermem lasım benim

kötüyüm türkcçede

lisans mi önlisans mi sınavın
hangisinden gireceksin
lisans sınavından giricem cnm
hakkımızda hayırlısı olsun çalışan herkes emeklerinin karsılıgını alsın inşallah
sen hangisine gireceksin?

Kızlar fazla matematik çözmeyip diğerlerinden yüksek net yapsak da atanma şansımız olurmu?

selam kızlarrrrrrrrr. şöyle bir soru buldum az önce. cevabı yok.

Aşağıdaki kuruluşlardan hangisi tüzel kişiliğini Anayasadan değil de kendi kurucu kanunundan almıştır.
A) Yüksek Öğretim Kurumu
B) Atatürk, Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
C) Üniversiteler
D) Türkiye İş Kurumu
E) Belediye İdaresi

Back
X