yunansitan biraz karışık olunca hemen sallayıverdim
hehe doğru valla bnde yunanistan demiştim de cvp danimarka çıktı:) neyse güzelim bn çıkıyorum deneme yapcam az sonra:) size iyi muhabbetler...
benim barajım 70
inşallah sen çalışmadan daha yükseklerini alırsın canım
selam kızlar. bir mat sorum var. havuz problemlerinde sorunum yok ama bu soruyu yapamadım. soru şekil üzerinde , anlatması biraz zor.
Bir havuzda 3h yükseliğinde bulunan A musluğu havuzu dolduruyor, 2h yüksekliğindeki B musluğu havuzu boşaltıyor ve h yükseliğindeki C musluğu da havuzu boşaltıyor. A musluğu kendi yükseliğindeki havuzu tek başına 12 saatte dolduruyor, B musluğu kendi yükseliğindeki havuzu tek başına 12 saatte boşaltıyor, C musluğu da kendi yüksekliğindeki havuzu tek başına 24 saatte boşaltıyor. Bu durumda 3 musluk birden açılılırsa havuz kaç saatte dolar ?
24saatte dolar seklinde buldum :26:
Kizlar nerdesiniz herkes uyuyormuBen 60 türkce 30 mat 40 coğrafya coZdum şimdi tarih tekrarı yapicam saat 14 te deneme çözücem aksam üzerinde vatandaşlık calisicam
selam canım tarih tekrarını hakan dede videolaryla yap çok akılda kalıcı
Hangi yayınların denemelerini çözüyorsunuz?
Benim denemeler bitti sayılır yenilerini alıcamda ondan soruyorum önerdiğiniz var mı
Ben şimdi yargı coZdum 20 li deneme 5denemesi kaldı elimde birde ihtiyac 15 li deneme var yediiklim almayı düşünüyorum bende sen hangi yayinindenemelerini çözdün
24saatte dolar seklinde buldum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?