2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hehe doğru valla bnde yunanistan demiştim de cvp danimarka çıktı:) neyse güzelim bn çıkıyorum deneme yapcam az sonra:) size iyi muhabbetler...

Kolay gelsin canım ben de yatmadan önce bi anayasa tekrarı yapayım diyorum deneme çözmeyi düşünmüyorum bugun itibariyle..kolay geleeee...

Şöyle oturup sakın kafayla test çözmeyi özlemişim ya süre tuttum yine matta25 soruyu 30 dk da yapabildim yine süre yetmedi ama yetecek basaracagim inanıyorum

30 mat , 60 türkce,60 tarih,110 coğrafya toplam 260 soru coZdum...

Şimdi yaticam Sabah'ta esimle bir kalkıyorum onun gönderince ders bası yapicam bu ikibicuk ayı böyle getiricem ins. Hepinize iyi geceler kizlar yarın görüşürüz hoscakalin

Gunaydin hanımlar hadi uyanın artık havaada çok sıcak Esimi gönderdim şimdi kahvaltımı edip türkce testiyle başlıcam güne biraz tarih ve coğrafya tekrarı yapicam deneme çözücem vatandaşlık calisicam Sabunn tatlım ilk konuylami başlıyoruz bugün Artık denemeleri saat 14 te çözücem sınav saatinde

Son düzenleme:
selam kızlar. bir mat sorum var. havuz problemlerinde sorunum yok ama bu soruyu yapamadım. soru şekil üzerinde , anlatması biraz zor.

Bir havuzda 3h yükseliğinde bulunan A musluğu havuzu dolduruyor, 2h yüksekliğindeki B musluğu havuzu boşaltıyor ve h yükseliğindeki C musluğu da havuzu boşaltıyor. A musluğu kendi yükseliğindeki havuzu tek başına 12 saatte dolduruyor, B musluğu kendi yükseliğindeki havuzu tek başına 12 saatte boşaltıyor, C musluğu da kendi yüksekliğindeki havuzu tek başına 24 saatte boşaltıyor. Bu durumda 3 musluk birden açılılırsa havuz kaç saatte dolar ?

24saatte dolar seklinde buldum :26:

24saatte dolar seklinde buldum :26:

canım cevap 22 diyor.

Ben şu şekilde yapıyorum olmuyor.En üstteki h'dan a musluğu sorumlu olduğundan en üstteki h 4 saatte dolar. 2h'dan a ile b sorumlu olduğundan 1/4- 1/6'dan = 12 saatte dolar. 3h'dan üçü de sorumlu olduğundan 1/4- 1/6-1/24 = 24 saatte dolar. Toplamda 40 saat çıkıyor. yapamıyorum :)

Kizlar nerdesiniz herkes uyuyormuBen 60 türkce 30 mat 40 coğrafya coZdum şimdi tarih tekrarı yapicam saat 14 te deneme çözücem aksam üzerinde vatandaşlık calisicam

Kizlar nerdesiniz herkes uyuyormuBen 60 türkce 30 mat 40 coğrafya coZdum şimdi tarih tekrarı yapicam saat 14 te deneme çözücem aksam üzerinde vatandaşlık calisicam

selam canım tarih tekrarını hakan dede videolaryla yap çok akılda kalıcı

selam canım tarih tekrarını hakan dede videolaryla yap çok akılda kalıcı

Slm tatlım kota sorunum var video izleyemiyorum Pegem ders notlarından yapıyorum tekrarı hem ders notlarında nerde ne yazıyor aklımda soruda düşünüyorum bu sayfadaydi sonucu neydi öyle geliyor aklıma sırası fln öyle kaldı aklımda cogu şey

Hangi yayınların denemelerini çözüyorsunuz?
Benim denemeler bitti sayılır yenilerini alıcamda ondan soruyorum önerdiğiniz var mı

yarın lisans sınavına girecek arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diiliyorum.umarım her şey hakkında hakkımızda hayırlısı olur.dularımızda birbirimizi unutmayalım,insanın kendisine ettiğinden çok başkasının bize ettiği dua daha makbuldur.şimdiden gönlünden ,aklından benide geçirenlere ALLAH razı olsun diyorum.inşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız.

kızlar. Cumartesi sabah oturumu sınava gırıs belgemde t.c kmlık numaramın yazdığı kısıma sanırım su damlamıs. silik görünüyor. Cumartesi öğleden sonra oturumu belgemde sıkıntı yok. sorun olur mu sizce? Printer da tam bozulacak zamanı buldu

Hangi yayınların denemelerini çözüyorsunuz?
Benim denemeler bitti sayılır yenilerini alıcamda ondan soruyorum önerdiğiniz var mı

Ben şimdi yargı coZdum 20 li deneme 5denemesi kaldı elimde birde ihtiyac 15 li deneme var yediiklim almayı düşünüyorum bende sen hangi yayinindenemelerini çözdün

Denemeyi coZdum süre yetti hayret birşey ya diğer sınavlarda neden yetmiyor Pilav ve tatlı yapicam dünden yemeğim var sonra denemenin cevaplarına bakicam kurtuluş savaşını tekrar ettim onunla ilgili biraz soru çözerim sabunnnnn nerelerdesiniz vatandaşlıktan ilk konuyumu calisicaz

allah tüm sınava gireceklere kolaylık versin
allah yard ımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…