2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ihtiyacı bırakın yargının en kazık sorularını çözün.bir sorularardı anlatmak mümkün değil.mattan 7 boş var soruları anlamıyosunuz bi kere soruluş tarzı garip.türkçede hep geri döndüm 1.5saat gy yapmaya çalıştım.dilbilgisi4tane çıkmış zamir çatı falan sormuş.tanlış olmasıb diye boş bıraktım bende.gk tarih iyidi 22soru yaptım 20sibden eminim snki ama coğ hep bilgi ezberdi.vatandaşlıkta öle kızlar.çıınca sorulara mutlaka bakın ben emin değilim kandimden

aynen yaa anlamadım resmen sorulrı anlamadım türkçeyi yarım saatte bitirrm nrmalde bitirmdim kaç kere geri döndm boş bıraktıklarıma dilbigisinde zorlandım yüklenmemiştim.coğ çok zorlandım anlayamadığm sorular vardı konsantrem zatn bozuldu depremden panikledim.boş bırakmadım belki tutar die salladım iyimi yaptm kötümü bilmyrm

sorular bana da zor geldi. geçen senenin soruları beni çok yanılttı. Gece stresten uyuyamadım. Sınav salonu çok sıcaktı. Su içtim sıkıştım. Anlayacağınız bütün ergen hareketlerini yaptım. Halbuki koca kadınım ben yahu. Seneye de B grubu sınavı var mı iki sene sonra mı yoksa?
.

annemin dediği gibi idare eder bir puan bile alamıcam galiba.türkçenin soruları berbattı.bir soru vardı tam yarım sayfa.oku oku gözüm yoruldu.2 boş bıraktım okuyamadım bitirince döndüm.bir sürü boşum var genel olarak genel kültür + genel yetenekten.

Az kalmış Türkçe soruları 2 satır daha uzun olsaymış çok rahat her bir soruya ayrı ayrı kitap basılırmış...
Gerizekalı da değilim çok şükür, ama inanın sıcak bir yandan stres bir yandan ben o sorulara bir türlü dikkatimi toplayamadım !!
Matematik desen ayrı cins.. Hayatımda İLK DEFA bir yaş problemini çözemedim !!
Bari emin olamadığımız, hatırladığımız soruları tartışalım kızlar da doğrular çıktıkça mutlu oluruz..
Örneğin benim aklımda Bursa ile ilgili olan soru var şuan. Hangisi Bursa'nın çevre illerine göre daha kalabalık olmasının sebepleri arasında en az etkili olanıdır gibi bir soruydu.. ( Tamlamanın böylesi )
Yeraltı zenginlikleri mi olacaktı cevap ? Yoksa iklim mi? :26:

valla şuan sınava dair hiç bir şey hatırlamak istemyrm ama sanrm bn yer altı kaynkları yaptım

ben de yer altı yaptım

bir soru vardı genel kültürden.aşağıdakilerden hangisi insanın doğaya etkisi en azdır diye.ne yaptınız?

Kizlar gecmis olsun hepinize bakalım biz ne olacağız ya :18:Turkce falan kazırmış ben dilbilgisini iyice çalışayım çözemediğim yayin bırakmiycam çok çalısmam lazım gözüm korktu :18:İns. Güzel gelir sonucunuz Allah gönlünüze göre versin Bide deprem olmuş nekadar çalışırsak çalışalım hersey kısmet bugün bunu iyice anladım

Aynen Türkçeden ters köşe oldum resmen.Türkçem iyidir diye güveniyodum kendime okuduğumu anlamadığım oldu sınavda ya Türkçeyi 25 dk da çözerdim 40 dk mı aldı gene de bir sürü boşum vardı geri döndüğümde. Bir de panikledim böyle olunca .Allah hepimize gani gani puanlar versin de atanalım hanımlar.Bu özel sektör bıktırdı beni.

okyonus gerçekten öyle her şey nasip kısmet sen istediğn kadar çalış.deprem hemde bnm sınav yermde oldu merkez olduğm yerdi 3 kere olmus 3. 4.0 dı .kesinlikle dilbilgisine çalış.coğrafyayada çalış.soruları anlamıyorsun bırak yapmayı !

Son düzenleme:
Boğaz köprüsü yaptım canım ben bunu..

anlayamadım bir türlü bu soruyu.bu da cins sorulardan biriydi bence.ben onu yapmadım ama ne yaptığımı da hatırlamıyorum.hepinize tekrardan geçmiş olsun.deprem büyük şanssızlık olmuş sıcak da var bide.Allah çalışanların,çaba harcayanların,biryere atanmak isteyenlerin herkesin gönlüne göre versin inş.

Türkcede herkes zorlanmış standart sapması yüksek gelir türkcenin ins. Puanlarımızda yüksek gelir allah emeginizi bosa çıkarmaz

Boğaz köprüsü yaptım canım ben bunu..

anlayamadım bir türlü bu soruyu.bu da cins sorulardan biriydi bence.ben onu yapmadım ama ne yaptığımı da hatırlamıyorum.hepinize tekrardan geçmiş olsun.deprem büyük şanssızlık olmuş sıcak da var bide.Allah çalışanların,çaba harcayanların,biryere atanmak isteyenlerin herkesin gönlüne göre versin inş.

Deprem ben evdeyim oldu birkaç kez 1 saat kendime gelemedim bide sinav anında olmuş konsantrasyon falan gitmiştir herseyde vardı bir hayir canım üzülme belki bu kapı kapanır ama başka kapı açılır sna ins. Bu sinav sana iyi sonuclar getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…