kızlar ihtiyacı bırakın yargının en kazık sorularını çözün.bir sorularardı anlatmak mümkün değil.mattan 7 boş var soruları anlamıyosunuz bi kere soruluş tarzı garip.türkçede hep geri döndüm 1.5saat gy yapmaya çalıştım.dilbilgisi4tane çıkmış zamir çatı falan sormuş.tanlış olmasıb diye boş bıraktım bende.gk tarih iyidi 22soru yaptım 20sibden eminim snki ama coğ hep bilgi ezberdi.vatandaşlıkta öle kızlar.çıınca sorulara mutlaka bakın ben emin değilim kandimden
eevt braz bilgiye dayalıydı ama ben soruları anlayamadımki yorumlayayım entresan geldibilgi soruları çoğunluktaydı bence.yoruma dayalı değil de bilgi.siz ne dersiniz?
Az kalmış Türkçe soruları 2 satır daha uzun olsaymış çok rahat her bir soruya ayrı ayrı kitap basılırmış...
Gerizekalı da değilim çok şükür, ama inanın sıcak bir yandan stres bir yandan ben o sorulara bir türlü dikkatimi toplayamadım !!
Matematik desen ayrı cins.. Hayatımda İLK DEFA bir yaş problemini çözemedim !!
Bari emin olamadığımız, hatırladığımız soruları tartışalım kızlar da doğrular çıktıkça mutlu oluruz..
Örneğin benim aklımda Bursa ile ilgili olan soru var şuan. Hangisi Bursa'nın çevre illerine göre daha kalabalık olmasının sebepleri arasında en az etkili olanıdır gibi bir soruydu.. ( Tamlamanın böylesi)
Yeraltı zenginlikleri mi olacaktı cevap ? Yoksa iklim mi? :26:
bir soru vardı genel kültürden.aşağıdakilerden hangisi insanın doğaya etkisi en azdır diye.ne yaptınız?
okyonus gerçekten öyle her şey nasip kısmet sen istediğn kadar çalış.deprem hemde bnm sınav yermde oldu merkez olduğm yerdi 3 kere olmus 3. 4.0 dı .kesinlikle dilbilgisine çalış.coğrafyayada çalış.soruları anlamıyorsun bırak yapmayı !Kizlar gecmis olsun hepinize bakalım biz ne olacağız ya :18:Turkce falan kazırmış ben dilbilgisini iyice çalışayım çözemediğim yayin bırakmiycam çok çalısmam lazım gözüm korktu :18:İns. Güzel gelir sonucunuz Allah gönlünüze göre versinBide deprem olmuş nekadar çalışırsak çalışalım hersey kısmet bugün bunu iyice anladım
bir soru vardı genel kültürden.aşağıdakilerden hangisi insanın doğaya etkisi en azdır diye.ne yaptınız?
Boğaz köprüsü yaptım canım ben bunu..
Aynen Türkçeden ters köşe oldum resmen.Türkçem iyidir diye güveniyodum kendime okuduğumu anlamadığım oldu sınavda yaTürkçeyi 25 dk da çözerdim 40 dk mı aldı gene de bir sürü boşum vardı geri döndüğümde. Bir de panikledim böyle olunca .Allah hepimize gani gani puanlar versin de atanalım hanımlar.Bu özel sektör bıktırdı beni.
Boğaz köprüsü yaptım canım ben bunu..
okyonus gerçekten öyle her şey nasip kısmet sen istediğn kadar çalış.deprem hemde bnm sınav yermde oldu merkez olduğm yerdi 3 kere olmus 3. 4.9 dı .kesinlikle dilbilgisine çalış.coğrafyayada çalış.soruları anlamıyorsun bırak yapmayı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?