2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

matematikte bir soru vardı.gül ve lalelerin toplamı,çok uğraştırdı beni o yapamadım.emin olan varsa cevap nedir?

99 depremini bizzat yaşamış biriyim sakaryalı olarak düşün işte sn.tam türkçedydim bütün konsantrem bozuldu ayaklarım titredi gözler doldu. bian çıkmayı düşündüm tekrar edermi diye sonra telkin ettim kendimi ama 5 dk toparlanamadım.herkes ofladı pofladı öle geçti gtti.dediğin gibi hayır olur inşallah yaa

okyanış attım anayyasa sorularını kafaadda
birde sedatlar kim ben bilmiyorum
ama şehzade selimiiye ve süleyman camılerini attım çünkü onları mimar sinan yaptı
kalan sıklar arasında yine kafadan attım

guin naptın
benim eşim şimdi geldi balıkesirde girdi sınava
calışmamıtı
ama mat sorularını bilerek 25 tanesini yaptım
ama tarih çografya anayasa türkce çok kötü imiş
sen girseydin yapardın dedi bana
of kazansa çok mutlu olucaktım

Son düzenleme:
nerede oldu caım deprem
tabii tüm konsantre bozulmuştur
allah hayırlısını nasip etsin

eşimde parağraflar çok uzundu dedi
okumamış bile
delirtecek bu adam beni ya
:26:

haklısın
o an ne olacağı belli değil
ama allahın bir bildigi vardir
hiç uzulme
belkide kazanmaman gerekiyor bu yıl

amcamı daha iyi olsun diye deprem bölgesinden uzaklaştırdık .o yıl erzincan depremi olmuştu .evi hasar görmüştü
torpille sinop a tayin ettirdik
araya kimleri soktuk ,
ama o sinop ta 1.yılında şehit oldu
her işte bir hayır vardır
keske deprem bölgesinde kalsaydı

Bence konuları bitirip bol bol deneme çözmek lazım.Süre konusunda sıkıntı olabiliyor.Türkçe mesela çok oyaladı beni.Verdiğim linkte bir sürü deneme var. Oradan çıkan eksiklere göre tekrar konulara göz atmak lazım.Kpss nin mantığı çok farklıymış. Beklemediğin bir yerden Ters köşe yapabiliyor insanı.Mesela paragraf soruların cevap III. cümle diyelim. Onu E şıkkına koymuşlardı Dalıp C işaretleyebilir insan .Türkçe nin bukadar zorlayacağını hiç tahmin etmemiştim.
ehttp://www.kpsscafe.com/online-kpss-deneme-sinavlari.php

Ben emin olarak yaptım o soruyu canım. 12 idi galiba şuan tam doğu şıkkı hatırlayamadım :26:

tamam sağol.yalnız senin iyi gelecek biliyomusun.herşey gönlüne göre olsun ne diyeyim.cevapları tvde veya nette veriyorlar ya ne zaman verirler ki?

Son düzenleme:
tamam sağol.yalnız senin iyi gelecek biliyomusun.herşey gönlüne göre olsun ne diyeyim.cevapları tvde veya nette veriyorlar ya ne zaman verirler ki?

Ah be canım ne iyisi.. Türkçe'm o kadar kötüydü ki..
Hani sınavı aslında iyi geçip te, ah çok kötü geçti diye yakınanlardan değilim asla
Dersaneye de gitmedim, tarih sorularını da yapamadım.. Güncel soruları da salladım. Birine İstanbul,birine Kore dedim. Hiç bir fikrim yok sorular hakkında. Benim sınav Allah'a emanet, duayla muayla artık tutarsa

Senin de inşallah gönlünden geçen sonuç olur canım..

Son düzenleme:

bir şey soraacağım
kullanıcı adınız değiştimi
bu avatar başka bir arkadaşta da vardı da
acaba aynı kişimisiniz

türkçe ve coğrafya zorduu,mat iyiydi..tarih de iyi sayılır 2 boşum var..vatandaşlıktan güncelleri yapamadım 2si yanlış 1i boş

sakaryadayım cnm bn.demen gibi hayatta her şey kısmet vardır bir hayırı ,yapacak bir şey yok

sakaryadayım cnm bn.demen gibi hayatta her şey kısmet vardır bir hayırı ,yapacak bir şey yok

canım çok kötü olmuş
bunca zama n hazırlan
tam sınav olsun
deprem olsun
allah korusun .allah beterineden korusun
belki korktuğun gibi olmaz
belki de doğru sayın yüksektir

canım çok kötü olmuş
bunca zama n hazırlan
tam sınav olsun
deprem olsun
allah korusun .allah beterineden korusun
belki korktuğun gibi olmaz
belki de doğru sayın yüksektir

ya çok beklentim yoktu barajı geçsem diyrdum denemelerde geçmiş yıllarınkini çözdüğümde geçiyordum ama bu ne geçmiş yıllara benziyor ne bir şey.kenardan köşeden sormuşlar o ayrı birde hani bilgi dışında anlayamadm soruları her şey üst üstte geldi.karşımda kadın ayağını sallıyordu o bile bnm dikkatimi dağattı deprem nasıl etkilenemesin

Son düzenleme:
Yok canım hep bu üye ismini kullandım başka bir üyeliğim olmadı

tamam canım
bir arkadaş vardı
kandil
onun avatarı da böyleydi
ve bana matematik çözümlerinde çok yardım cı oluryorud
ama artık gelmiyor
belkide benim yüzümden gelmiyor kız
öyle zor anlıyorum ki matematiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…