99 depremini bizzat yaşamış biriyim sakaryalı olarak düşün işte sn.tam türkçedydim bütün konsantrem bozuldu ayaklarım titredi gözler doldu. bian çıkmayı düşündüm tekrar edermi diye sonra telkin ettim kendimi ama 5 dk toparlanamadım.herkes ofladı pofladı öle geçti gtti.dediğin gibi hayır olur inşallah yaaDeprem ben evdeyim oldu birkaç kez 1 saat kendime gelemedim bide sinav anında olmuş konsantrasyon falan gitmiştir herseyde vardı bir hayir canım üzülme belki bu kapı kapanır ama başka kapı açılır sna ins. Bu sinav sana iyi sonuclar getirir
Türkiye ihracatının %4.5ini tarım ürünleri oluşturmaktadır.tarimurunlerinin ihracatı içindeki payı azalmasına rağmen elde edilen gelir artmaktadır.buna göre aşağıdaki tarım ürünlerinin hangisinin tarım urunleriihracati içindeki payı en azdır?
Pamuk
Tutun
Buğday
Fındık
İncir
Sedat'lar Mehmet efendinin inşaa ettigi camii aşağıdakilerden hangisidir?
Süleymaniye
Sultan Ahmed
Sehzade
Selimiye
Üc şerefeli
Bir askeri birlikte 30 askere 8 ay yetecek kadar yiyecek vardır. 3 ay sonra birlikten 15 asker terhis olursa geriye kalan yiyecekler kalan askerlere kaç gun yeter?300
Aşağıdakilerden hangisinden anlatim bozukluğu vardır?
Bu sorunları personelimizle daha sonra görüşmeyi düşünüyoruz.
Küresel ısınmanın önlenmesi ile ilgili calışmalarımız devam ediyor.
Velilere okulumuzu etkinlikleri konusunda bilgi vermek istiyoruz.
Gazetemiz, herkesi ücretsiz üniversite sınavına hazırlıyor.
Bu yaz Bodrum'a gelen yabanci turist sayisindaartis olmuş.
Adilemir daha sorum var eklerim yine sen bunları çöz ben biraz anlatim bozukluğu testi çözücem yanlışım çıktı , tekrar ettigim kurtuluş savasiyla ilgili tarih çözücem birazda mat yüzde problemi çözücem gelirim yine hadi sana kolay gelsin 2 vatandaşlık sorusu ekleyim gitmeden
1982 Anayasa'nda meclis başkanlığı secimi için en fazla kaç tur ongorulmustur?
1
2
3
4
5
Aşağıdakilerden hangisi taşra Teşkilatı'nın organlarından biri değildir?
Kaymakam
İlçe idare kurulu
İl idare Şubat baskanı
Bucak komisyonu
Belediye meclisi
matematikte bir soru vardı.gül ve lalelerin toplamı,çok uğraştırdı beni o yapamadım.emin olan varsa cevap nedir?
nerede oldu caım depremçok morAlim bozuk kızlarrrrrrr bukadar olmaz deprem olduu bütün psikolojim bozuldu sınavdan çıkmayı bile düşündüm konsantre olamadım zaten türkçe mahvetti benii çok zordu coğrafyadada zorlandım açıkcası saçma salak sorular vardı konsantre olamadım hiç.tarih de dip ayrıntı soru vardı bana göre.sınava çalışan arkadaşlara önerim tarihe farklı kaynaklardan çalışın aynı zamanda türkçede dil bilgisi diyip geçmeyinn .felaketti ya çok büyük beklentim yoktu aama yinede bukdr kötü bklemiyordum .son 5 ve ben hala soru çözüyordum
eşimde parağraflar çok uzundu dedikızlar ihtiyacı bırakın yargının en kazık sorularını çözün.bir sorularardı anlatmak mümkün değil.mattan 7 boş var soruları anlamıyosunuz bi kere soruluş tarzı garip.türkçede hep geri döndüm 1.5saat gy yapmaya çalıştım.dilbilgisi4tane çıkmış zamir çatı falan sormuş.tanlış olmasıb diye boş bıraktım bende.gk tarih iyidi 22soru yaptım 20sibden eminim snki ama coğ hep bilgi ezberdi.vatandaşlıkta öle kızlar.çıınca sorulara mutlaka bakın ben emin değilim kandimden
okyonus gerçekten öyle her şey nasip kısmet sen istediğn kadar çalış.deprem hemde bnm sınav yermde oldu merkez olduğm yerdi 3 kere olmus 3. 4.0 dı .kesinlikle dilbilgisine çalış.coğrafyayada çalış.soruları anlamıyorsun bırak yapmayı !
Kizlar gecmis olsun hepinize bakalım biz ne olacağız ya :18:Turkce falan kazırmış ben dilbilgisini iyice çalışayım çözemediğim yayin bırakmiycam çok çalısmam lazım gözüm korktu :18:İns. Güzel gelir sonucunuz Allah gönlünüze göre versinBide deprem olmuş nekadar çalışırsak çalışalım hersey kısmet bugün bunu iyice anladım
Ben emin olarak yaptım o soruyu canım. 12 idi galiba şuan tam doğu şıkkı hatırlayamadım :26:
tamam sağol.yalnız senin iyi gelecek biliyomusun.herşey gönlüne göre olsun ne diyeyim.cevapları tvde veya nette veriyorlar ya ne zaman verirler ki?
Ah be canım ne iyisi.. Türkçe'm o kadar kötüydü ki..
Hani sınavı aslında iyi geçip te, ah çok kötü geçti diye yakınanlardan değilim asla
Dersaneye de gitmedim, tarih sorularını da yapamadım.. Güncel soruları da salladım. Birine İstanbul,birine Kore dedim. Hiç bir fikrim yok sorular hakkında. Benim sınav Allah'a emanet, duayla muayla artık tutarsa
Senin de inşallah gönlünden geçen sonuç olur canım..
sakaryadayım cnm bn.demen gibi hayatta her şey kısmet vardır bir hayırı ,yapacak bir şey yoknerede oldu caım deprem
tabii tüm konsantre bozulmuştur
allah hayırlısını nasip etsin
eşimde parağraflar çok uzundu dedi
okumamış bile
delirtecek bu adam beni ya
:26:
haklısın
o an ne olacağı belli değil
ama allahın bir bildigi vardir
hiç uzulme
belkide kazanmaman gerekiyor bu yıl
amcamı daha iyi olsun diye deprem bölgesinden uzaklaştırdık .o yıl erzincan depremi olmuştu .evi hasar görmüştü
torpille sinop a tayin ettirdik
araya kimleri soktuk ,
ama o sinop ta 1.yılında şehit oldu
her işte bir hayır vardır
keske deprem bölgesinde kalsaydı
sakaryadayım cnm bn.demen gibi hayatta her şey kısmet vardır bir hayırı ,yapacak bir şey yok
canım çok kötü olmuş
bunca zama n hazırlan
tam sınav olsun
deprem olsun
allah korusun .allah beterineden korusun
belki korktuğun gibi olmaz
belki de doğru sayın yüksektir
bir şey soraacağım
kullanıcı adınız değiştimi
bu avatar başka bir arkadaşta da vardı da
acaba aynı kişimisiniz
Sakarya'da 4,0 büyüklüğünde deprem!.. - GÜNCEL - SacitAslan.com
bendeki şans bende serdivanda sınavdaydım güler misin ağlar mısın yasinirlerim bzldu
Yok canım hep bu üye ismini kullandım başka bir üyeliğim olmadı
bendeki şans bende serdivanda sınavdaydım güler misin ağlar mısın yasinirlerim bzldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?