2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Buraya yazıyorum Ben bu matematiği öğrenirsem herkes öğrenir ama kafama koydum inat ettim geç güç öğrencem

canım onemlı degıl elımızden geldıgınce yaparız ama burda sayılarla ıslem yazmak zor oluyor detayıyla yazamıyorum sana bırının sabırla tek tek anlatarak ogretmesı lazım yakınlarda yok mu mat da bıraz anlayan biri ankaradaysan ben anlatayım :)

goldflay sanırım matematik temelin çok zayıf. matematiğin a sını b sini c sini öğrenmen lazım önce. bence zaman çok az kalmışken maddi durumun varsa özel ders al. Senin seviyene inebilecek biri olmalı ama. bazı hocalar seviyeyi düşüremiyorlar karşıdaki yine anlamıyor. Özel ders alabilirsen hallederisn. önlisans matematiği kolay oluyor zaten.

Cnm evet yazarak zor oluyor matematik Hiç kimsem yok cnm Mahalleden arkadaşım var o da çalışıyor haftada bi gün izni oluyor onu da rahtsz etmek istemiyorum Nişanlım bazen telefonda anlatıyor ama bzen anlamadığm şeyler oluyor telefonda matematk anlamakta pek kolay değil o yüzden ne zaman matematk sorusu sorsam kavga yapıyoruz bana olumsuz şeyler söylüyor sen bu kpss sevdasından vazgeç diyor, ben sana demedimmi diyor ama ben çok inatçıyımdır bişeyi kafama koydum mu kesin yaparım Tabi Allahın izniyle Geç de olsa yapıcam inşallah.. Benim için matematk tam bi kabustu hayatım boyunca matematk dersinden hep nefret etmekle geçti ömrüm lisede matemtk hariç diğer derslerde çok başarılıydım fakat mat dersi olunca dersten kaçardım ama şimdi pişmanım keşke o günlere geri dönsem matematği temelden öğrenmeye o günlerde başlasam hocanın eteğinden ayrılmazdım Ama zararın neresinden dönersen kardır hesabı ben geç de olsa dönüyorum inş. matematk fobimi yenicem inşallah.. Bana burada temelden matematik öğrenmem için destek veren quietnrk çok teşekküredyorum. Onun sayesinde başladım bu yola ama işte biraz ağır gidiyorum cnm ama şu an genel kültür konularına ağırlık verdim. 23 eylülden sonra matematği öyle bi asılcam ki Allahın izniyle inşallah... Cnm malesef Ankarada değilim fethiyede yaşıyorum sağol sende bana çok yardımcı oluyorsun

Cnm evet malesef feci derecede zayıf.. İlkokulda beni matemtkten soğutan Ali hocama çok teşekküredyorum Onun sayesinde koptum matemakten (en sevdiğim resim derslerinde,müzik,beden eğtmi,iş eğitimi derslerinde matematk çalştırdığı için ve tabi bazı tenefüsleri ve öğle aralarını da unutmıyımmm) şimdi yakalamaya çalışıyoruz... Cnm ben bi tane kitap aldım ona göre gidiyorum mesela bi konuya girdiğimde anlamıyorum önce sonra bi gösteren oluyor anladıktan sonra o konuyla ilgili değişik işlemler yapa yapa kavrıyorum.. Ben bi hesap yaptım cnm özel ders alarak matematğimi düzeltmem için saati 50 TL den şöyle böyle 3000-4000 TL yi gözden çıkarmam lazım ki malesef benim o kadar birikmişim yok Düğünüm falan olacak burada kız evi çok çeyiz yapar masraf çok olur eşyanın çoğunu kız alır vs. aileme yük olmak istemiyorum... Bu kitaba göre yuvarlana yuvarlana gidiyorum cnm geç güç bitecek inşallah.. Öğreneceğim inşallah... Ben zaten bu kpss ye 3 ay önce başladım çalşmaya ve ilk kez çalışıyorum kpss ye o yüzden bu yıl olması bi mucize ben zaten ömrüm varsa 2014 yolcusuyum ama 2014 e çok sıkı hazrlanıcam hiç bırakmıycam inş. ipin ucunu... matematği de hesaplarıma göre seneye bu vakitleri halletmş olcam... bakalım cnm böyle gideceğim... olmazsa çok çok zorlandığım konular olursa öyle alabilirim belki bi kaç kez özel ders.. ama temelden öğrenmm için çok para dökmem lşazım bende bu şeklde kendi çapımda halletmeye çalışıyorum. inşallah olucak

başarabilirsin canım azimlisin elimizden geldiğince yardımcı olmayada devam ederiz. daha kolay bi yolunu buluruz olmazsa:)

başarabilirsin canım azimlisin elimizden geldiğince yardımcı olmayada devam ederiz. daha kolay bi yolunu buluruz olmazsa:)

Cnm ben ekol hocanın videolarına bakıcam birazdan ama bugün ben 4 saatlik uykuyla duruyorum dün sahura kadar uyumadım ezanla yattım dün sabah... sonra sabah 9 buçukta uyandım 4-5 saatlik bi uyku... bugün yine sahura kalıcam... kafam bi hoş... belki o yüzden almadı ama bakıcam artık.. Ben bu yıl bişey beklemiyorum bi de 3001 den gireceğim için zor zaten.. hem 2014 e lisans mezunu olarak grcem cnm hem de matematği o zamana kadar hallederm inşallah..

Azimlisin. Bu azimle devam edersen halledersin sen. İhtiyacın kiatapları yeni başlayanlar için çok iyi diyorlar. Ama hangi serisi bilmiyorum. Birazcık araştırırsan bulursun.

Azimlisin. Bu azimle devam edersen halledersin sen. İhtiyacın kiatapları yeni başlayanlar için çok iyi diyorlar. Ama hangi serisi bilmiyorum. Birazcık araştırırsan bulursun.

sağol cnm... zaten bi taraftan kitap araştırıyorum ama elimde ihtiyaç var ve çok beğeniyorum ihtiyaç yayıncılığı... iyi geceler cnm

Goldflay sana nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Durumlarımız aynı çünkü. Ben mat. ilk başladığımda emin ol sıfırdı valla çarpım tablosunu bile bilmiyordum. Kesin karar verdim öğrenicem dedim ve sendeki ant. mat. kitabını uzun araştırmalar sonucu buldum ve aldım. Ama en önce ben hiçbir derse başlamadan sadece mat. çalıştım resmen o kitaptali 4 işlemi oturdum yaptım. Çarpım tablosunu ezberledim bir iki günü sırf ona ayırdım iyice ezberlemek için sonra diğer sayfaları sırasıyla takip ettim gece gündüz mat. çözdüm yapamadım sinirlendim oturdum aptalım diye ağladım ağladım ama en büyük desteğide eşim verdi yaparsın ben sana inanıyorum yapanlardan neyin eksik dedi beni gaza getirdi daha bir şevkle mat. çalıştım anlamadım oturdum ekol hocadan konu anlatımlı video izledim anlamadım bidaha izledim anlayana kadar izledim soru çözdüm şuan az bişeyler yapıyorum mat.tan ama istediğim gibi değil en az 20 soru yapmak istiyorum. Ayrıca lisans sınavına benim ablam girdi onunda mat. hiç yoktu gerçi o kpss kursuna gitti ama sınavdan daha 2 ay öncesine kadar bütün denemelerde en fazla 6 net çıkarıyordu resmen ağlıyordu bana tlf. da ama sınavda bir mucizemi diyeyim artık ne diyeyim 23 mat. yapmış ve hepsi doğru ve çok sevindik şimdi belki neden olmasın belki bizlerde yaparız. Ümidini bırakma sakın biraz zorlayarak çalışsan emin ol yaparsın sadece çok fazla zaman ayırman gerekiyor ve sabırlı olman gerekiyor canım.

Bu ara tünaydın herkese ben geç kalktım bugün ve henüz derse başlamadım çalışanlara kolay gelsin.

Günaydın cnm Cnm evet senin gibi sıfırdan başlayıp matematiği halleden kişilerle tanıştım bu sitede birazda oradan şevk geldi bana... Dediğin gibi azim gerekiyor.. Ben şu an sadece matematiğe bakarsam kpss genel kültür konularım yetişmeyebilir.. Sınava az kaldı o zamana kadar matematiği böyle genel kültür çalışırken sıkıldığımda elime almaya devam edicem.. Kpss den sonra artık bu kitaba daha çok zaman ayırmayı planlıyorum.. 1 buçuk ay içinde bu kitabı bitireblrmym bilmiyorum ama en azından mutlak değere kadar gelsem o üslü köklü mutlak değer konularına gelsem yeter.. belki o kadar yerden 5 net çıkartırım:26: şu an rasyonel sayılardayım daha mutlak değere gelmeme 5 konu var... 10 günde bi konuyu bitirmem lazım ama oruç bi taraftan, sıcak bi taraftan,diğer konular bi taraftan ancak o kadar yapabilirim diye düşünüyorum... Ben bu yıl kpss de en fazla 70 net çıkartırım gibime geliyor O da en fazla..... Daha konularımda bitmedi.. ama bi daha ki kpss ye kalıcam artık.. Cnm ablan çok iyi yapmış ne güzel.. evet bu işler belli olmuyor kısmet birazda şans işi bu kpss.. yapabildğn sorulardan tesadüf denk gelir yaparsın....

Sınavdan sonra asılırsın artık mat.a yaşında gençse 2014'e bomba gibi girersin :)

hanımlar günaydın

goldflay basın açıklaması gibi olmuş
senin çalışma isteğin varmış ki çalışıyon tatlım

Sınavdan sonra asılırsın artık mat.a yaşında gençse 2014'e bomba gibi girersin :)
Yaşım ne genç ne yaşlı tam ortadayım eylülde 24 olcam
hanımlar günaydın

goldflay basın açıklaması gibi olmuş
senin çalışma isteğin varmış ki çalışıyon tatlım

Günaydın cnm
Cnm çalşma isteğim varmış ama ben farkında değilmişim.. Bu kadınlar kulübüne üye olmasaydım şu an matematik çalşmaya başlamamış olucaktım... Bu sitede senin topiğinde çok şey öğrendim cnm bu topiği iyi ki açmşsn... önceden ben 80 puan alınca atanabileceğimi düşünüyordum matematk hiç yapmadan her sene atanma ümidi beklycektim Mezun olduğum bölümün 3001 e girdiğini bile bilmiyordum Matemtk çalşmam için de bana cesaret verdin quiet burda çekinme sor herşeyi dedin antremanlarla mat. kitabını da burda öğrendim Bu topiği çok seviyorum

kızlar merhaba uzun zaman sonra yine geldim.
Lisans sınavına girenler nasıl geçti merak içersindeyim ben hala tarihle cebelleşiyorum umarım halledebiilirim gittikçe ümidim kırılıyor

ben 26 olucam yaşlımyım bak şmdi
zaten 10 sene 26 olucam kimse kararımdan vazgeçiremez beni
şaka maka 1 sene olmuş topiği açalı valla yardımlaştık tatlım saolsun kızlarda iyi niyetli hepimiz destek olduk birbirimize :13:

kızlar merhaba uzun zaman sonra yine geldim.
Lisans sınavına girenler nasıl geçti merak içersindeyim ben hala tarihle cebelleşiyorum umarım halledebiilirim gittikçe ümidim kırılıyor

cevap yok

Merhaba hanimlarBugün anneme gidiyoruz yarın donucez bakalimAnayasa test kitabıyla ders notlarımı yanıma aldım bakarım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…