Merhaba hanımlarNasilsiniz
nette sörf yapıyorum canım
sen nasılsın
Bende anayasa coZuyorum biraz biraz sonra evimize gidicez annemdeyizDers çalışamadım ama yarın esim nöbetçi baa telafi ederim Havada çok sıcak ya durulmuyor evde
aynen canım ya çk sıcak valla tepedeyiz burda bile esmiyo
olsun çalışırsın sen
Sinav geçince napicam bakalım platese başlarım diyorum ama yapacak birşeyde gelmiyor aklıma valla kesin boşluğa düşücem
Bu kadar ayrıntıyı ezberleyipte nasıl doksan alıyorlar insanlar bilmiyorumiçim şişti iyice yaa Tarih böyleyse vatandaşlığı düşünemiyorum
cnm bende düşünüyorum ama bi de şöyle düşünüyorum yapan nasıl yapıyor... Bizde yaparız inşallah cnm.. Çalışana Allah verir bi şeklde emeklerini karşılıksız koymaz.. Bende matemtkten dolayı korkuyorum.. mateamtği öğrensemde heyecandan sınavda işlem hatası yapacakmşm gibi geliyor.. Bu korkuları yenmek içinde bolbol soru çözücez ama ben konuları ancak yetştrcem deneme yapıcak vaktım olmycak
Bende aynı durumdayım canım yaa galiba ilk denemem direk kpss olacakİçimden bi seste hala yetişirr sen kazanacaksın diyor ama kazanamazsam psikolojim çok sarsılır herhalde
Gunaydin hanimlarYarım saat sonra uluslar arası kuruluşlara başlıcam bugün anayasa bitiyor hayirlisiyla:111:sonra bir deneme çözücem anayasanın sorularını çözücem Yarın artık her dersten 3 konu tekrarına başlıcam hergün 2-3 konu tekrar edicem soru çözücem deneme yapicam haftaya denemeleri 2 ye yükseltilme ins. Zaman daraliyor
Bende deneme çözmek için sabırsızlanıyorum.Bir kaynaktan çalıştım daha ve durumumun ne olduğunu hiç bilmiyorum.Kpss puan hesaplama yerlerinde kafadan şu kadar yanlış yapsam şu kadar doğru kaç net olur diye hesaplatıyorum motivasyonum artıyor.sonra şu vatandaşlıkla tarihi görüyorum kaçıyorbi ayım daha olsa neler yapmazdım bee
Kızlar nabersnz????
Şu mat sorusunu bana kim anlatcak
Eki Görüntüle 475384
Bu arada rasyonellerde çarpma işlemini hiç anlamadımbu soruyu yapamama sorunum ordan kaynaklanıyor
canım cvp 2/21 mi?
evet cnm 2/21 ama nasl yapıyoruz işlem sırasyla anlayamadım
cnm
1) önce parantez içindekilerin paydalarını eşitle...
(5/5-1/5).(6/6-1/6).(7/7-6/7)=
2)parantez içindeki çıkarma işlemlerini yap..
=4/5 . 5/6 . 1/7 (buradan pay ve paydaları sadeleştirip , çarpma işlemini yapıyorsun ve sonucumuz çıkıyor...)
=2/21
umarım anlamışsındır cnm...eğer anlamadıysan işlemin fotosunu çekip atayım.
işlem sıramız
1) parantez içindekiler önce yapılmalı..
2) parantez dışındaki çarpma işlemini uygula
cnm çok teşekküredremşimdi diğerlerini bu kalıba göre yapmaya çalşcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?