Napim canım deneme konu tekrarlariyla boğuluyorum sen napiyosun nasilsin görüşmeyeli? Açıklasınlar artık sonucları benim bilicim şişti ya bizimkilerde 2 ayda açıklanır kesin
ama bugn c.tesi açıklanırmı ki?
ben p.tesiye kalmıştır diye düşnüyorum..
oky napıon tatlımkolay gelsn
duyuru kısmının lınkı henuz gorunmuyor ama hazırlıkları yapılmıs bugun aksama dogru beklıyoruz.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
Su iki soruma yardımcı olurmusunuz çözemedim :26:
Boyları oranı 2/3 olan iki mumdan uzun olanın yanma hızı v1 kısa olanın yanma hızı v2 olup 3v1=5v2 dir. Bu mumlar aynı anda yakılıyor.Her iki mumun boyları birbirine eşit oldugunda kısa mumunun kalan kısmının ilk boyuna oranı kaçtır? Cevap 1/4
Ekoklari 105 olan birbirinden farklı iki doğal sayının toplamı en çok kaç olabilir? Cevap 140 mis
Boyları oranı 2/3 olan iki mumdan uzun olanın yanma hızı v1 kısa olanın yanma hızı v2 olup 3v1=5v2 dir. Bu mumlar aynı anda yakılıyor.Her iki mumun boyları birbirine eşit oldugunda kısa mumunun kalan kısmının ilk boyuna oranı kaçtır? Cevap 1/4
Ekoklari 105 olan birbirinden farklı iki doğal sayının toplamı en çok kaç olabilir? Cevap 140 mis
canım hangi dersten kaç net yapmışsın ?
kızlar açıklandı sonuçlar ablamın puanı 87 ben baktım çok sevindim yaaaa
sizin nasıl kızlar sonuçlar...
39-12
27-16 canım geçen seneden kötü bi gy
1 seneye olan oldu o kadr ya özel sektör krubanı olucaksın yada ev hanımı yazıcak meslek bilginde başka çaresi varmı
N guzeli zengin koca huzursuz bir hayat kisa yolubnimde vasatin alti kizlar mat sart cok ii anlasamda gec Kaldim. Hayirlisi demktn baska hakkim yok!
canım genel yetenek zormuş zaten 23 net ordan genel kültürden 36 net toplam 59 nete 67 puan gelmiş.39-12
27-16 canım geçen seneden kötü bi gy
1 seneye olan oldu o kadr ya özel sektör krubanı olucaksın yada ev hanımı yazıcak meslek bilginde başka çaresi varmı
canım genel yetenek zormuş zaten 23 net ordan genel kültürden 36 net toplam 59 nete 67 puan gelmiş.
sıkma canını ümidini kaybetme maalesef çok çok üzücü yıllarca oku ev hanımı ol. özel sektörde asgari ücretin altına çalıştım bu yıl istemiyorum kanıma dokunuyor. bizim sınava bir buçuk ay var hiç hazır değilim. kendimi veremiyorum sanki.
inşallah atanırsın canım bölümün kaçtan alıyor bilmiyorum ama senin netlerin nasıl ?guzel puan basarılar seker
bende 83,25477 puan aldım ıdare etcez ıstedıgım degıldı ama sınav kotu gecmıstı hepimize gecmıs olsun kızlar
ay yok valla özel sektörde çalışırım en iyisi.şöle bi avantajım var şu an zaten mesleğimi yapıyorum.mesleğini yapmadan çalışmak zorunda olanlara allah kolaylık versin inşallah onlar daha önce atanırlar.benim rahatım iyi çok şükür şimdi
sen kaç aldın erres
amin canım o zaman tekrar denemeyi düşünmüyor musun?geçen yıl alan snavına girdim o daha zor olmalıymış öle diyolar gy 6 yanlış şimdi 12 yanlış düşünebiliyomusunuz.ben ona yanıyom valla bide bu kadar kasan bi sınav bu kadar açık beyan ortada olan ispatlı hemde kopya olayına rağmen kopya yok diyen zihniyete kızıyorum.çok şükür zmaanında aldm mesleğimi elime istediğim işi yapıyroum allah böle durumda olmayanlara kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?