canım cozum uyoksa cevap kesınlıkle yanlıstır benım yaptıgımı ıncele bu sorular boyle yapılır orneklerını bulabılırsen bakabılrsn yaptıgım yol dogrudur doğru kabul etmenı rıca edıyorum :))
İnceledim canım ve senin çözümünü baz alıyorum dereceler esitleniyor aynı zamanda içlerde o katsayı ile çarpıtıyor bende öyle biliyorum
SAğol canım zaten ösym bu sene baya sinir bozuyor. bizim sonuçları da çok geç açıkladı. Eşim de girdi sınava ama umut yok çok zormuş.canım ıhtıyacın hangı denemesı bu ıhtıyacın denemelerı cozumlu olur cozum yokmu bende sasırdım :) sonucumdan emınım verdıgın bılgılere gore
hımmm sanslısın canım cok sukurkı yerlesmıssın bende lısans mezunuyum ılk kekkz hazırlanarak sınava gırdıım 2012 de felaket telef ettıler bızlerı berbattı sınav kpss ıle alakasız ve zorrr du calınma falan beter olduk ıste sımdıdde acıklamıyorlar bızı verem edecekler gorev yerınde mutlu olursun canım ıns dıkkat et kendıne malum doguda ısler karısık
Âmin canım ins. Çok emek verdim ins. Karşılığını alırım Allah banada nasip eder buraya girip bende atandım demeyi Allah banada nasip etsin ins.
:) evett doğru yol bu unutmamısım bee :)) 1 ay oldu ne unutacaksam ben ders calısmıyorum malum sınav sonuclarını beklıyorum 1 ayım bos gectı acıklamadılar hala adılerrrr
Kivrandiliyorlar kesin bizimde öyle yapacaklarKopya varsa onu temizliyorlardir köpekler
bencede puan ayarı cekıyorlar ınce ayarrr ok yukarda alanları dengelı dagıtmalılarkı bellı olmasın dı mı yanıııı
Su sorua bir bakarmisiniz?
(36-x)!.(x-32)!/(x-36)! işleminin sonucu kaçtır?cevap 24 olacakmis
canımm cevap şu şimdi ! ifadeleri kesinlikle - işaretli çıkamaz o nedenle (36-x)! ve (x-36)! ifadeleri birbirine eşit olmak zorunda ve - işaretli olamayacağı için ıkısinide 0 sayısına işetleriz yani x-36=0 ise x=36 çıkar
(36-x)!.(x-32)!/(x-36)! ifadesinde (36-x)! ve (x-36)! ifadeleri birbirini götürü 0! ifadesi 1 eşittir o nedenle tanımsız olmaz elimizde
(x-32)! ifadesi kalır x=36 ise
(36-32)!=4!=4.3.2.1=24
Çok teşekkür ederim canım bu sorunun bu sekilde çözüleceğini bilmiyordum:111:
NE DEMEK CANIMöğrendin artık belki bir soru daha yaklaştın kazanmaya :)
kızlar sanırım lisans sonuçları bugun açıklanacakkkkk:) sonundaaa
ama bugn c.tesi açıklanırmı ki?
ben p.tesiye kalmıştır diye düşnüyorum..
oky napıon tatlımkolay gelsn
Günaydın herkese bol çalışmalarr bol netler.Ben bayağdır adam akıllı çalışamıyordum .Sonunda dün tarihi bitirdim20 soruda 12 net yapıyorum ama Daha hiç tekrar yapmadım tekrar yaptıkça yükselir inşallah .Sonunda bende anayasaya başlıycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?