2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım :6:

bende evliyim ve çalışıyorum canım.. gündüz iş yerinde fırsat buldukça soru çözüuyorum ve videolara bakıyorum akşamda evde yemekten sonra çalışıyorum...

teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım :6:

ben ders çalışmayı çok seviyorum :52:
ben geçen sene çalışıyodum inan çalışırken çalışmak daha zor.ama bu saatlerinede bağlı ben 11.5 saat çlaışıyodum akşam 9dan sonra ne hayır beklersin kolumu kaldıramıyodum :52: sonra işten çıktım.ramazanda 2012 için bi başladım :10:
herkes ramazanda çalışılmaz dedi ama bak ben kaç konu bitirdim 8 günde coğ bitti :52: sadece iste tatlım biz yanındayız:7:

tamam madem akşam çözelim ya. ben sana bitirdğim konuları atınca şevklendim zaten :1:

kör istedi bir göz allah verdi 2 göz :103:

ben geçen sene çalışıyodum inan çalışırken çalışmak daha zor.ama bu saatlerinede bağlı ben 11.5 saat çlaışıyodum akşam 9dan sonra ne hayır beklersin kolumu kaldıramıyodum :52: sonra işten çıktım.ramazanda 2012 için bi başladım :10:
herkes ramazanda çalışılmaz dedi ama bak ben kaç konu bitirdim 8 günde coğ bitti :52: sadece iste tatlım biz yanındayız:7:

NAsıl çalışıyorsun mesela cog. tüm konuları bitirip diğer derse mi geçiyorsun yoksa hepsine de konu konu mu çalışıyorsun.

heeeeeyy ben olmadan sorulara başlamışsınız haa... :47::1:

ben dışarı gidiyorum okul kütüphanesinde sözel derslerden not çıkaracağım deftere :18:

akşam buradayım, beni bekleyin esen kalın! :kkk: :10:

NAsıl çalışıyorsun mesela cog. tüm konuları bitirip diğer derse mi geçiyorsun yoksa hepsine de konu konu mu çalışıyorsun.

ben sözelleri hep yazarak çalıştım cnaım.yargını tek coğ kitabını aldım altını çizdim bi yandan not çıkardım öle bıraktım soru çözmedim henüz.sözeldeki sorulara başlayıncada notlarla birlikte çözücem önce :34:

heeeeeyy ben olmadan sorulara başlamışsınız haa... :47::1:

ben dışarı gidiyorum okul kütüphanesinde sözel derslerden not çıkaracağım deftere :18:

akşam buradayım, beni bekleyin esen kalın! :kkk: :10:

valla gülenkalp kanıma girdi :9:

akşam daha gelende olur cnm ondan dedim hem soru biriktirelim:26:

o zman akşama devam edelim kızlar bu soru çözülsün akşam en geç 8 burdayıs :32:

quietnrkn canım turkiyeenin iklim konusunu bitirdim.
Nüfus ve yerleşmeye başlıyorum.
kızlar ben videodan çalışıyorum, kitaptan okumak çok sıkıyor beni, bende not cıkarıyorum. Notlar alınca sonra üzerinden tekrar geçmek daha kolay oluyor.
Birde ihtiyacın küçük cep kitaplarından almıştım, tavsiye ederim, o kitaplarda özet olarak yazdıgı için tekrar etmek daha kolaylaşıyor.

akşam herkez elinde soruları kağıt kalem silgisi hazır birşekilde beklesin :32::66::66:

akşama giremicek olanlar sorularını yazsın yapabildiklerimizi yaparız biz. akşam zaten burdayız.

asıl sorular akşam çözülür. diye düşünüyorum ben. ösym görse böyle çalıştığımızı ah uleen aaah.

neyse hadi bakiim herkes dersinin başına
:1:

kızlar ben videodan çalışıyorum, kitaptan okumak çok sıkıyor beni, bende not cıkarıyorum. Notlar alınca sonra üzerinden tekrar geçmek daha kolay oluyor.
Birde ihtiyacın küçük cep kitaplarından almıştım, tavsiye ederim, o kitaplarda özet olarak yazdıgı için tekrar etmek daha kolaylaşıyor.

evetevet kesinlikle videolu çalışmak çik iyi oluyo. bende de var cep kitaplarından test çözerken konuyu kvrayana kadar yanından ayırmıcan daha iyi anlaşılıyo.

ekliyorum tatlım :32:
bide pegem akademi ders notları :51:

o zaman soruların varsa yaz canım cevplayılm biz
şimdilik yok coğrafya çalışıyorum ama sorum oldukça eklerim. çok yararlı olmuş bu soru çözümü fikri gerçekten.. :34:
tabi cevabı söle kaç yok öle önce çözüm lütfen :9:
:46:
pek anlatabi,lme yeteneğim yoktur ama :1: idare edin;

gaffurun yaşı = g
burhanın yaşı = b olsun
ikisinin yaşı toplamı = g+b=29
gaffur burhanın yaşında iken, yani x yıl önce diyelim,
g-x=b
b-x=-5
-___________
g-b=b+5=>g=2b+5 burdan,

g+b=29 idi, g yerine 2b+5 yazalım,