2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tamam canım çlıştrayım ama şimdilik çıkıyorum malum yemek yapmakta lazım. girdiğimde burda olmazsan mesaj atarm yada yarın anlatrm hangisini istrsen. öpüorum kızlar. Allah zihin açıklığı versin

akşam yokum ama mesaj atarsan yada yarın anlatırsan sevinirim canım :16:
bende çıkıyorum kızlar. akşam çözün siz soruları bende sabah bakarım artık. çözülmemiş soru kalmaz heralde sabaha :40:
allah hepimize zihin açıklığı versin iyi çalışmalar.. :34:

akşam yokum ama mesaj atarsan yada yarın anlatırsan sevinirim canım :16:
bende çıkıyorum kızlar. akşam çözün siz soruları bende sabah bakarım artık. çözülmemiş soru kalmaz heralde sabaha :40:
allah hepimize zihin açıklığı versin iyi çalışmalar.. :34:

saol tatlım :34:

ist merkez 79la kapamış canım şanslıyım o yüzden:52: zaten 2011de 70 almıştım deneme çözerek :32:
ama 4001 kadrosu 86 belki olur o derece :26:

bölüm neydiki.. sen atancaksın inş. taban puan düşükmüş..
4001den değilde bölüm kodu olarak terch yaparsın

düşük ama kadro sayısı az işte :26:
4421 lisans iktisat canım.bakalım inşallah atanırım artık yetti valla :14:

anladım canım.. bn önlisans olarak hazırlanıyorum. eger olmazsa 2012de ki olucak:( 2014te işletme olarak giricem puanı düşük die:S

bnm 85 alırsam 2 3 atamada anca giderim

anladım canım.. bn önlisans olarak hazırlanıyorum. eger olmazsa 2012de ki olucak:( 2014te işletme olarak giricem puanı düşük die:S

bnm 85 alırsam 2 3 atamada anca giderim

anlamadım :26:
şimdi önlisanssın 2012de eylülde sıava giriceksin eğer olmazsa 2014te lisansmı giriceksin (lisnasa tamamlayıp):26:

anlamadım :26:
şimdi önlisanssın 2012de eylülde sıava giriceksin eğer olmazsa 2014te lisansmı giriceksin (lisnasa tamamlayıp):26:

bn şuan aöf işletme okuyorum.

önlisans olarak pc programcılıgını bitirdim.bnm bölümümün puanı yksek. 87+ almam lazım..

olurda 2012de yerleşemedim. ozaman kadar aöf bitirip lisans olarak girip işletme terch edicem. onlar düşük:(

bn şuan aöf işletme okuyorum.

önlisans olarak pc programcılıgını bitirdim.bnm bölümümün puanı yksek. 87+ almam lazım..

olurda 2012de yerleşemedim. ozaman kadar aöf bitirip lisans olarak girip işletme terch edicem. onlar düşük:(

valla canım ne yap ne et önlisans atan :50:
ben kendimi parçaladım önlisans atanmak için .aöden banka sigorta okuyodum bide.lisanstan mezun oldum önlisanstan sonra mezun oldum önlisans sınava giremdim o yüzden :14:
lisans soruları daha felakettir.mesela 2011 anayasa sorularını görsen :53:
ama önlisans kısmen daha düz soruyo soruları yani sen ordan atanmaya bak lisans sınavını en son düşün.benim bi arkda önlisans meuzun oldu ondan girdi sınava atandı adalet bakanlığına.ordayken kendi okulunuda bitirdi lisans mezun olmuş oldu ayrıca maaşı daha çok arttı :26:

valla canım ne yap ne et önlisans atan :50:
ben kendimi parçaladım önlisans atanmak için .aöden banka sigorta okuyodum bide.lisanstan mezun oldum önlisanstan sonra mezun oldum önlisans sınava giremdim o yüzden :14:
lisans soruları daha felakettir.mesela 2011 anayasa sorularını görsen :53:
ama önlisans kısmen daha düz soruyo soruları yani sen ordan atanmaya bak lisans sınavını en son düşün.benim bi arkda önlisans meuzun oldu ondan girdi sınava atandı adalet bakanlığına.ordayken kendi okulunuda bitirdi lisans mezun olmuş oldu ayrıca maaşı daha çok arttı :26:

bakalım artık herşeyi denicem..
2010 da lisans soruları daha kolaydı önlisana .. herkes öyle diyordu.. dersaneler falanda bak bi istersen..

kpss ile yatıp kalkıorum artık.. en sol kolumu kesicem engelli kadrosundan gidicem:50::50:

bakalım artık herşeyi denicem..
2010 da lisans soruları daha kolaydı önlisana .. herkes öyle diyordu.. dersaneler falanda bak bi istersen..

kpss ile yatıp kalkıorum artık.. en sol kolumu kesicem engelli kadrosundan gidicem:50::50:

canım çift yıllarda lisans mezunularıda memurluk için atanabiliyo ya o yüzden tek li yıllara göre daha kolay tabi.tekli yıllar (2011de mesela) lisansta müfettiş yard. iç kontrol denetçisi olarak falan başlıyosun o yüzden gk gy de kasıyolar :14:
ama önlisans soruları daha düzdür :34:

canım çift yıllarda lisans mezunularıda memurluk için atanabiliyo ya o yüzden tek li yıllara göre daha kolay tabi.tekli yıllar (2011de mesela) lisansta müfettiş yard. iç kontrol denetçisi olarak falan başlıyosun o yüzden gk gy de kasıyolar :14:
ama önlisans soruları daha düzdür :34:

yok bn girersem kpss B gircem zaten..
2011 A grubuna giremem zaten alan bilgim yok:(

yok bn girersem kpss B gircem zaten..
2011 A grubuna giremem zaten alan bilgim yok:(

canım şöle bi durum var zaten ben 2011 de girdim gk gy de gridim bütün alan sınavlarınada girdim.sözleşmeli olarak b kadrosunu kabul ediyo kurumlar ama sözleşmeli işte :53:

kızlar yarım saate bende geliyorum bulaşık yıkıcam :15:
siz soruları hazırlayın :52::52::52:

:) bomboştu buralar ya herkes gitti sandım :42:
valla canım ben kafayı sözele taktım, onlardan not çıkarıyorum vs.

avatarımın altına bile yazdım, stres yok, saçmalama be! diye :18::1:

sen yok dersin o stres gelir yapışır. benim yapıda bi değişik her şeye stres yapr mı bi insan :41:

bugün daha adam akıllı hiç çalışamadım ya. akşamada fatmagül var :9:off çok çelişkili bi durum :9:

Back
X