evet kızlar bu saate bir mat sorusu iyi gelir
kıvanç yaşını soranlara 'bundan 8 yıl sonraki yaşım ile bundan 4 yıl önceki yaşımın toplamı doğum yılımın rakamları toplamınn 3 katıdır'diye cevap veriyor.bu kounşma 2010 yılında geçtiğine göre kıvanç 2000 yılındaki yaşının rakamları toplamı nedir
bu ne biçim sorudur böyle ya :s
çözümü merak ediyorum..
gulenkalp iyi misin canım sen :26:
iyi deyeyimde bari iyi olabileyim canım.
nolduysa takma kafana boşver gelip geçer
kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıp markete gidicem
yarın görüşürüz iyi bakın kendinize yarını bu akşamki en son soruyla açıyoruz bilginiz olsun
iyi geceler kızlar
kıvanç yaşını soranlara 'bundan 8 yıl sonraki yaşım ile bundan 4 yıl önceki yaşımın toplamı doğum yılımın rakamları toplamınn 3 katıdır'diye cevap veriyor.bu kounşma 2010 yılında geçtiğine göre kıvanç 2000 yılındaki yaşının rakamları toplamı nedir
kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıp markete gidicem
yarın görüşürüz iyi bakın kendinize yarını bu akşamki en son soruyla açıyoruz bilginiz olsun
iyi geceler kızlar
cevap 9 muu?
cevap ne bilmiyorum.nasıl yaptın ben bi mantık kuramadım resmen.
hayatımda ilk defa böyle bir soru gördüm ve ilk defa böyle bir denklem kurdumanlatması karışık biraz canım ben şu an sözel dersleri yazmaya çalışıyorum cevap doğruysa yarın yazarım kağıttakileri ama şöyle diyeyim, adamın yaşına bir x y z filan deyip, 2010 yılından çıkarmalısın. çıkarma işlemini alt alta yazıp yapacaksın. başka türlü rakamların toplamını bulamayız.
uuuuuuuuuufffffff....sabah sabah canımı sıktı bu soru. bi saattir kafa yoruyorum soruya yooook.. nasıl sorudur bu yarabbiii bide problemlerde sorun yok diyodum. hiç sevmedim bu soruyu. lütfen biri çözsüüüüüünnn..
günaydın bu arada.
uyanın artık yaaa
kızlar günaydın cvp 10 mu acaba
ben hiç bi sonuca ulaşamıyorum sen 10 nasıl buldun canım :26:
ben çok saçma buldum kesin yanlıştır şimdi yapmaya çalışıyorum mantıken ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?