2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bu ne biçim sorudur böyle ya :s
çözümü merak ediyorum..

kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıp markete gidicem
yarın görüşürüz iyi bakın kendinize yarını bu akşamki en son soruyla açıyoruz bilginiz olsun
iyi geceler kızlar

cevap 9 muu?

kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıp markete gidicem
yarın görüşürüz iyi bakın kendinize yarını bu akşamki en son soruyla açıyoruz bilginiz olsun
iyi geceler kızlar

evet bak unutmayalım bu soruyu ya çok garip bir soruydu

ben 9 buldum cevap ne acaba çok merak ediyorum :26:

cevap ne bilmiyorum.nasıl yaptın ben bi mantık kuramadım resmen.

hayatımda ilk defa böyle bir soru gördüm ve ilk defa böyle bir denklem kurdum anlatması karışık biraz canım ben şu an sözel dersleri yazmaya çalışıyorum cevap doğruysa yarın yazarım kağıttakileri ama şöyle diyeyim, adamın yaşına bir x y z filan deyip, 2010 yılından çıkarmalısın. çıkarma işlemini alt alta yazıp yapacaksın. başka türlü rakamların toplamını bulamayız.

evet quiet çok merak ediyorum cevabı, yaş problemli soruyu 9 buldum ama bakalım hayırlısı yarın gelince yaz cevabıı oluuur mu?

ben de sözele bakayım kızlar öptüm iyi gecelerr

Son düzenleme:

bu soruyu eksik bırakmışlar gibi resmen. tamam bakalım yarın bilen yapan olcak mı. hadi çalış sen

uuuuuuuuuufffffff.... sabah sabah canımı sıktı bu soru. bi saattir kafa yoruyorum soruya yooook.. nasıl sorudur bu yarabbiii bide problemlerde sorun yok diyodum. hiç sevmedim bu soruyu. çözmeden nasıl uyuyabildiniz bunu ben iş yerine geldim soruya takıldım başka bişi yapamıyoorum kaldım öyle..lütfen biri çözsüüüüüünnn şuunuuu..

günaydın bu arada.
uyanın artık yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen ya uğraşıp duruyorum şimdi tekrar bakıcam soruya bncede biri çözse artıkk canım sıkıldı

ben çok saçma buldum kesin yanlıştır şimdi yapmaya çalışıyorum mantıken ama olmuyor.

kesin birileri değer verir 2 dk da bulur. ben bi saattir kafa patlatıyorum yok. uzadıkça uzuyor işlemler.. yada mantığım yanlış sen nasıl bi mantık yürüttün anlatsana canım.

ddemir10;
hadi sen çöz bariiii :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…